- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Noluyo bakiyim ne toplantısı hayırdırbu akşam gerekli çoğunluğu sağlarsak saracım bir toplantı niyetinde neler yapabiliriz konuşalım.
özlemcim öncelikle afiyet olsun toplantı değilde takımızıda bir kopma var biraz birbirimizi destekleme adına neler yapabiliriz bunu konuşalım dedim.Noluyo bakiyim ne toplantısı hayırdır
Anladım canım çok iyi düşünmüşsünüz birsz da okudum son yazılanlarıözlemcim öncelikle afiyet olsun toplantı değilde takımızıda bir kopma var biraz birbirimizi destekleme adına neler yapabiliriz bunu konuşalım dedim.
Sağol canım bal koymasam olmaz mı zerdecal bitmiş zencefil var sicak siya koyup icicemGeçmiş olsun canım
Dün taburcu oldu canım şimdi evde dinleniyor gayet iyi sağolasın
Geçmiş olsun canım ballı limonlu ılık su iç öksürüğe çok iyi geliyor içğne birazda zencefil ekle şifa olur inşallah
Benim tel mini model küçücük ne zor oluyor yazmakZaten bi sen bideaeben baci hiç yerinde durmuyorsunuz
Kocam ne kg ver nede al iysin böyle diyor
Fekatttt bana göre öyle değil
Bacaklar kalın popo havadaa
4 kg versem 4 kiloda oralardan gitse anca
Benre muzdaribim sürekli kontrol ederek yazıyorum yinede kolaylık
Teşekkürler canim bulabilirsem deniyimGeçmiş olsun canım,öksürüğe hatmi çok iyigeliyor.
5 - 6tane tane hatmiyi kaynamış ocaktan alınmış süte atıp 5 dakika demliyorsun. İçine biraz bal katıp içiyorsun, sabah akşam yapabilirsin.
Ne demek o drme öyle bidahabaşınızı ağrıttım hakkınızı helal edin biraz pazara gidip yeşillik alayım grs
hepimiz insanız kaçamak yapacağız özlem hergün 4 4lük menü veremeyebiliriz bu senin içinde benim içinde geçerli ama yazalımki nerde hata yapıyoruz bulalım bu benim nacizane fikrim . tabiki eleştiriyede açık olacağız kimse kimsenin kötü olmasını istemez diye düşünüyorum.Anladım canım çok iyi düşünmüşsünüz birsz da okudum son yazılanları
Bana göre gelip menü vermiyosa kaçamak yapıyo...ggözlemim böyle. ..hha işim çok çocuk ufak misafir var vs denebilir. .aama insan isterse wc ye girince bile yazar iki satır. .neyse ..kkonuşuruz. .
afiyet olsun saraycam bugün süper menüyle karşınızdayım deMenüm
Sabah
2 dl kızarmış ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Öğlen
5 mercimekli köfte
Böl marul
Akşam
Et sote
Yoğurt
Su 2 lt
Spor henüz yapmadim
herkes herkesin kaptanı ama ben gezegenle aebeni genel kordinatör ilan ettim moni zaten kaptanımız .Sağol canım bal koymasam olmaz mı zerdecal bitmiş zencefil var sicak siya koyup icicem
Benim tel mini model küçücük ne zor oluyor yazmak
Teşekkürler canim bulabilirsem deniyim
Ne demek o drme öyle bidaha
Takimda kaptan yardımcısı yok mu kızlar iki uc tane olabilir mi acaba
Sen sara aeben mesela
Emekli olunca ne is yapcan bacım bi organizasyon şirketi kurak mıherkes herkesin kaptanı ama ben gezegenle aebeni genel kordinatör ilan ettim moni zaten kaptanımız .
monicim torunun mu var?? Ben şok! Nasıl hafızama kazıdıysam seni 30-35 yaşlarında falandırsın diye düşünüyordum
aebencim öncelikle söyleyeyim yorumların benim icin çok degerli, bilincli bir insan olduğunu düşünüyorum fakat bu konuda düşüncelerinin birazını katılamıyorum.neden dersen? Insanın bir günü bir gününe uymuyor, bugün çok motiveyse yarın olmayabiliyor.simdi ben her gün mükemmel menülerle gelip de bir gün menü bildirmediysem beni hemen yer aşaği etmeye gerek yok.ne dersin? Tamam obezcim bugünde böyle olsun yarın toparlarsın dersin.ama insanlar bu yarışma olayını o kadar değisik bir boyuta getirmiş ki yorumlar irrite edici ve acımasız oluyor.senin için değil bu düşüncem sakın üzerine alınma.biz zaten bu kadar irade sahibi olsaydık bu kilolara çıkmazdık degil mi?
Bence burada yarışmacınin genel durumu gözönünde bulundurulup ona göre tavır alınılmalı
neden olmasınEmekli olunca ne is yapcan bacım bi organizasyon şirketi kurak mı
Başka bir testmi aceba benimki protein kaçagını hesaplamak içindi?20 gün oldu hemşom 15 gün demişlerdi
Katılıyorum ben de arada yapıyorum kaçamak. .hherkes yapar..benim kastettigim sürekli kaçamak yapmak..o zaman günlerce gelinmiyor diye düşünüyorum. .yanlış da olabilir kişisel bir görüş bu..birbirimizi uyaracagiz bildiklerimizi paylasacagiz..takım olmanın bir ayrıcalığı olmalı sahiplenilmeli diye düşünüyorumhepimiz insanız kaçamak yapacağız özlem hergün 4 4lük menü veremeyebiliriz bu senin içinde benim içinde geçerli ama yazalımki nerde hata yapıyoruz bulalım bu benim nacizane fikrim . tabiki eleştiriyede açık olacağız kimse kimsenin kötü olmasını istemez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?