Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlar pazara gittik iki haftalık alıyorum gidince haftaya gitmicem nasilsa havalar serin bozulmuyor
Gunu kapattım ben menü vereyim

10.30 2 kaşık melemen
1 kk peynir
5 zeytin
5 fındık

17.00 1.5 tabak kuru fasulye
2 kasik bulgur pilavı
1 koca salata
10 fıstık

Yogurt da hazirladim tarçın zencefilli.. ama çok doydum yiyemedim..ggece acikirsam yerim
Su içiyorum daha 2 olur
Bu ara çok çay içiyorum kupa kupa
Spora gidebilirsem yazarım

özlemcim öncelikle afiyet olsun toplantı değilde takımızıda bir kopma var biraz birbirimizi destekleme adına neler yapabiliriz bunu konuşalım dedim.
Anladım canım çok iyi düşünmüşsünüz birsz da okudum son yazılanları
Bana göre gelip menü vermiyosa kaçamak yapıyo...ggözlemim böyle. ..hha işim çok çocuk ufak misafir var vs denebilir. .aama insan isterse wc ye girince bile yazar iki satır. .neyse ..kkonuşuruz. .

Sağol canım bal koymasam olmaz mı zerdecal bitmiş zencefil var sicak siya koyup icicem

Benim tel mini model küçücük ne zor oluyor yazmak

Geçmiş olsun canım,öksürüğe hatmi çok iyigeliyor.
5 - 6tane tane hatmiyi kaynamış ocaktan alınmış süte atıp 5 dakika demliyorsun. İçine biraz bal katıp içiyorsun, sabah akşam yapabilirsin.
Teşekkürler canim bulabilirsem deniyim

başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin biraz pazara gidip yeşillik alayım grs
Ne demek o drme öyle bidaha
Takimda kaptan yardımcısı yok mu kızlar iki uc tane olabilir mi acaba
Sen sara aeben mesela

***10. Takım 592. ETAP ***

Moni(95,9///%)
zhre_ (94,1///% )
Ssy8491(83,3///%)
evinizinmimari(73,8///%)
Sara_28(87,5///%)
ya habibi(95,3/// %)
Gamze21(61,5///%)
Aylin42konya(69,5///%)
Antepia27 (104,5///%)
Sarayca (63,9///%)
Vorones(60,8///%)
Yasom7272(67,3///%)
Pamukprncess(63,3///%)
ozlemkartal(98,2///%)
Obezzto( 87,1///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Ezgi osman(74,0/)b579. Etapta 71,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
60kiloyum(84,2/)izinlib505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.(b.kilosu:89,5. H:65)
Gitsinkilolar01(79,2/)b570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)

Mumu85(90,5/)bKendi isteği ile ayrılan üye. Tk. Geliş t:9 Ekim 2018 Tk. Geliş kilosu: 91,5 Hedef:75
Mervehll(63,0/)byeni üye, tk. Gk:63 tkgt:18 Ekim 2018 hedef:55
Tuba52(90,0/)511. Etapta 82,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. ( bk:93,3 h:63)

hepimiz insanız kaçamak yapacağız özlem hergün 4 4lük menü veremeyebiliriz bu senin içinde benim içinde geçerli ama yazalımki nerde hata yapıyoruz bulalım bu benim nacizane fikrim . tabiki eleştiriyede açık olacağız kimse kimsenin kötü olmasını istemez diye düşünüyorum.

Menüm

Sabah
2 dl kızarmış ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık

Öğlen
5 mercimekli köfte
Böl marul

Akşam
Et sote
Yoğurt

Su 2 lt

Spor henüz yapmadim
afiyet olsun saraycam bugün süper menüyle karşınızdayım de sadece nacizane fikrim keşke akşamda salata yeseydin etin yanında salata daha iyi olurdu etin içindeki demiri alman açısından .

herkes herkesin kaptanı ama ben gezegenle aebeni genel kordinatör ilan ettim moni zaten kaptanımız .

Aslında anlatmak istediğimi sen yukardaki son cümlende özetlemişsin obezim . Farklı bişi demedim yani öyle 1-2 gün menü vermeyeni alaşa edelim demiyorum

yarış mezuduna gelince yıllardır burdayım beni tanıyanlar iyi bilir. çok kızdım insanların gereksiz hırslarına .

Takımda olmakla listede olmayı karıştırmayalım ama ikisi çok farklı şeyler

Katılıyorum ben de arada yapıyorum kaçamak. .hherkes yapar..benim kastettigim sürekli kaçamak yapmak..o zaman günlerce gelinmiyor diye düşünüyorum. .yanlış da olabilir kişisel bir görüş bu..birbirimizi uyaracagiz bildiklerimizi paylasacagiz..takım olmanın bir ayrıcalığı olmalı sahiplenilmeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…