Etiketlediğin aylin gelecek ve bu hanım ne diyo diyecek@Aylin bana yetişmiş bakarmısın vay kıskandım şimdi ne çabuk yetiştin kız tabi haftada 3 kilo verince yetişti hain domdom
Olurneden olmasınama ben hiç zevkli biri değilim süs püs pek beceremem o işler sana ben gezerim ama iş bağlamaya giderim.
akşamki kurunun yanında başka kuru yemedin zannımca o pilavdi hı fatmam
O iş bendeOlurben de beceremem süsleme filan becerikli bir ortak daha alalım
abooooo hiç bakmamışım cahallık diz boyu aylin hanım özürdilerimEtiketlediğin aylin gelecek ve bu hanım ne diyo diyecek
aynen öyle burda kimse kimsenin düşmanı değilKatılıyorum ben de arada yapıyorum kaçamak. .hherkes yapar..benim kastettigim sürekli kaçamak yapmak..o zaman günlerce gelinmiyor diye düşünüyorum. .yanlış da olabilir kişisel bir görüş bu..birbirimizi uyaracagiz bildiklerimizi paylasacagiz..takım olmanın bir ayrıcalığı olmalı sahiplenilmeli diye düşünüyorum
içimden gezegenle sen geçtin aebenim süsleme işi sizde biz özlemle gezer iş bağlarızO iş bende
Valla burası sanal ortam ve gönüllülük esasına dayalı. . kimseyi zorlayamiyosun cezalandiramiyosunMerhaba kızlar,
Neler yapabiliriz, yapmalaıyız.. tüm seçenekleri, fikirleri bekliyorum.
Ayneniçimden gezegenle sen geçtin aebenim süsleme işi sizde biz özlemle gezer iş bağlarız
fatmacım teşekkürler artık menü vermeye başladığın için
Helal beeO iş bende
Bilmiyorum ablam böbrek üstü bezlerin araştırılacak dedi dr ondan mi acabaBaşka bir testmi aceba benimki protein kaçagını hesaplamak içindi?
Bi çalışmam eksikti şahtım şahbaz olacamiçimden gezegenle sen geçtin aebenim süsleme işi sizde biz özlemle gezer iş bağlarız
Başka testtir o vakit kuzum .Bilmiyorum ablam böbrek üstü bezlerin araştırılacak dedi dr ondan mi acaba
aynen gezegenin tabak süslemeleri öldürdü beni öylemi böylemi antika antika tabaklar evini düzüyor bak kaç aydır beğenemedi kimbilir ne mobilyalar seçtide geç geliyor.Aynen
yapar onlar becerikli hatunlar
O kadar tecrübe boşa mı gitsin yani çocuklar büyümüş evlilik oturmus hayat rutinlesmis..üretime gecmek lazım yenidenBi çalışmam eksikti şahtım şahbaz olacam
INŞAALLAH ablam gidicem pazartesi bakalım niye çıkmamış sonuçBaşka testtir o vakit kuzum .
Bişi çıkmaz inşallah üzülme
Yaaa demek öyle zevkli ..kullanalım bunuaynen gezegenin tabak süslemeleri öldürdü beni öylemi böylemi antika antika tabaklar evini düzüyor bak kaç aydır beğenemedi kimbilir ne mobilyalar seçtide geç geliyor.benim evde 25 senelik mobilyalar gerçi benevi otel gibi kullandığımdan
özleme katılıyomO kadar tecrübe boşa mı gitsin yani çocuklar büyümüş evlilik oturmus hayat rutinlesmis..üretime gecmek lazım yeniden
sendemi izliyon bende izliyom denk gelirsem hele kuponculara hayranım ağır yaşamlar çok üzülüyorum onlara o kiloların arkasında ne kötü hayat yaşamışlarYaaa demek öyle zevkli ..kullanalım bunuben hep TLC deki emlak programlarini izlerim evi nasıl dosuyolar diye zira pek zevksizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?