Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

akşamki kurunun yanında başka kuru yemedin zannımca o pilavdi hı fatmam
Yoğyoğ küründe iyiymiş
Pilavın biraz fazla olmuş fatmam
Puanın 9 canım

aynen öyle burda kimse kimsenin düşmanı değil

Merhaba kızlar,
Neler yapabiliriz, yapmalaıyız.. tüm seçenekleri, fikirleri bekliyorum.
Valla burası sanal ortam ve gönüllülük esasına dayalı. . kimseyi zorlayamiyosun cezalandiramiyosun
Ben acemiyim bu konularda..ggruplarda tecrübeli olan arkadaşlar fikir verse iyi olur
Ilk sayfada yazan kurallari okuyup kabul ettim diye geliyor herkes
Sonrasi..

fatmacım teşekkürler artık menü vermeye başladığın için aeben menüne yorum yapmış zaten bende aynı fikirdeyim yanına salata yap bolca kuzum pilav yememiş olursun.çünkü ikiside korbon fasülye ne kadar bitkisel proteinde olsa ekmek yerinede geçiyor biliyorsun.

Aynen
yapar onlar becerikli hatunlar
aynen gezegenin tabak süslemeleri öldürdü beni öylemi böylemi antika antika tabaklar evini düzüyor bak kaç aydır beğenemedi kimbilir ne mobilyalar seçtide geç geliyor.benim evde 25 senelik mobilyalargerçi benevi otel gibi kullandığımdan

Yaaa demek öyle zevkli ..kullanalım bunuben hep TLC deki emlak programlarini izlerim evi nasıl dosuyolar diye zira pek zevksizim

Yaaa demek öyle zevkli ..kullanalım bunuben hep TLC deki emlak programlarini izlerim evi nasıl dosuyolar diye zira pek zevksizim
sendemi izliyon bende izliyom denk gelirsem hele kuponculara hayranım ağır yaşamlar çok üzülüyorum onlara o kiloların arkasında ne kötü hayat yaşamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…