Selam kızlar pazara gittik iki haftalık alıyorum gidince haftaya gitmicem nasilsa havalar serin bozulmuyor
Gunu kapattım ben menü vereyim
10.30 2 kaşık melemen
1 kk peynir
5 zeytin
5 fındık
17.00 1.5 tabak kuru fasulye
2 kasik bulgur pilavı
1 koca salata
10 fıstık
Yogurt da hazirladim tarçın zencefilli.. ama çok doydum yiyemedim..ggece acikirsam yerim
Su içiyorum daha 2 olur
Bu ara çok çay içiyorum kupa kupa
Spora gidebilirsem yazarım
sara_28 canım bugün canınmı sıkkın yoksa gelen gidenmi var çok suskunsun.
güzel fikir zehracımKizlar diyorumki bir fikir sadece, mumkunmu bilmiyorum ama. Cumalari kilo vermeyenlere veya menusu guzel olmayanlara, ceza olarak mesela 3 gunun veya 1 haftaki menusunu planlatalim, buraya yazsinlar onaylanirsa ona uyma mecburiyeti olsun mesela.
afiyet olsun saracım gene güzel bir menü vermişisnMenümü yazayım
Sabah
Bol maydanozu lor peynirli pul biberli iki yumurtayla omlet
Öğle
Bir kase tel şehriye çorbası
Avuç içinin yarısı kadar çiçek kızartması
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki kare bitter çikolata
Akşam
Üç kaşık yeşil fasulye
Bir tabak yoğurtlu kış kabağı
İki dal yeşil soğan
Su 3 litre spor yok malesef
Antepia27
aeben
yasom7272
afiyet olsun saracım gene güzel bir menü vermişisn
tahmin ettim suskunluğunda ya canı sıkkın yada dedim gelen giden var geçmiş olsuna.
Ay cok tesekkur ederim canim ben randevu alip bunlari yaptirayim da ondan sonra baslayayim o zaman rejime su an gercekten yapamiyorum bir turlu.Canım sen mutlaka kan değerlerine baktır, insülin direncin var gibi görünüyor. Resmini atacağım tahlil listesinin tamamını yaptır.
Sağlık ocakları hepsini yapmıyor ama devlet hastaneleri ve semt poliklinikleri hemen hemen hepsini yapıyor. Benimde yenilemem gerekiyor en kısa zamanda.
Bana diyetisyenimin vermiş olsuğu tahliller bunlar.
Eki Görüntüle 2199444
saracım yarışma düzenlemek için herkesin menü vermesi gerekiyor ama malesef katılım yapamıyoz ama birbirimizi takip işi sanki iyi olur diye düşündüm herkes birini seçsin menü vermeyide alışkanlık haline getirmiş oluruz.tabi benimki fikirSağol canım benim yarışma düzenleyelim yasom sen planla istersen
Çok teşekkürler canım. Düzelteceğim yavaş yavaş insallahafiyet olsun saraycam bugün süper menüyle karşınızdayım desadece nacizane fikrim keşke akşamda salata yeseydin etin yanında salata daha iyi olurdu etin içindeki demiri alman açısından .
saraycam severim seniBen geçen hafta menü vermedim. Biraz sıradışı olduğundan.
Ayşem benim nacizane önerilerim olacak müsadenizleToplantı başlarsa bana haber verin.
Asıl ve yedek liste yarışlarımız vardı çok eskilerde başka takımlarda .Sağol canım benim yarışma düzenleyelim yasom sen planla istersen
bu lafa son alınacak kişi sensin hiç merak etmebu sözler banamı obezimbirini kırdıysam yorumum için özürdilerim tabiki hepimiz irademize sahip olsaydık bu kiloya çıkmazdık haklısın.
Aslında anlatmak istediğimi sen yukardaki son cümlende özetlemişsin obezim. Farklı bişi demedim yani öyle 1-2 gün menü vermeyeni alaşa edelim demiyorum
yarış mezuduna gelince yıllardır burdayım beni tanıyanlar iyi bilir. çok kızdım insanların gereksiz hırslarına .
Takımda olmakla listede olmayı karıştırmayalım ama ikisi çok farklı şeyler
Kişisel eşleşmede iyiydi eskiden birebir takip. ama gelmeyen gelmiyorki asıl sorunda bu zaten düzenli katılım ve menü bildirimini sağlamak , buna çözüm bulmalıyız.saracım yarışma düzenlemek için herkesin menü vermesi gerekiyor ama malesef katılım yapamıyoz ama birbirimizi takip işi sanki iyi olur diye düşündüm herkes birini seçsin menü vermeyide alışkanlık haline getirmiş oluruz.tabi benimki fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?