Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çayına tarçın yada limon koy canım yağ yakımını hızlandırır

sara_28 canım bugün canınmı sıkkın yoksa gelen gidenmi var çok suskunsun.

Kaynanama geçmiş olsuna geliyorlar canım o yüzden çok bakamıyorum

Menüne bayıldım yoğyoğ kürüne ayrı bayıldım Fatmam

Kizlar diyorumki bir fikir sadece, mumkunmu bilmiyorum ama. Cumalari kilo vermeyenlere veya menusu guzel olmayanlara, ceza olarak mesela 3 gunun veya 1 haftaki menusunu planlatalim, buraya yazsinlar onaylanirsa ona uyma mecburiyeti olsun mesela.

Menümü yazayım
Sabah
Bol maydanozu lor peynirli pul biberli iki yumurtayla omlet

Öğle
Bir kase tel şehriye çorbası
Avuç içinin yarısı kadar çiçek kızartması

Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki kare bitter çikolata

Akşam
Üç kaşık yeşil fasulye
Bir tabak yoğurtlu kış kabağı
İki dal yeşil soğan

Su 3 litre spor yok malesef

Antepia27
aeben
yasom7272

Kizlar diyorumki bir fikir sadece, mumkunmu bilmiyorum ama. Cumalari kilo vermeyenlere veya menusu guzel olmayanlara, ceza olarak mesela 3 gunun veya 1 haftaki menusunu planlatalim, buraya yazsinlar onaylanirsa ona uyma mecburiyeti olsun mesela.
güzel fikir zehracım

afiyet olsun saracım gene güzel bir menü vermişisn
tahmin ettim suskunluğunda ya canı sıkkın yada dedim gelen giden var geçmiş olsuna.

ay bende yazayım menümü bugün geç kalktım gece oturunca
sabah
1 yumurta tavada kk peynir 4 zeytin yeşil biber ve kırmızı biber yarım dilim tb ekmeği
öğlen
pazara çıktım arkadşlarla karşılaştım onlarla cafede çay içtim kaçırdım yemek saatini
zaten açıkmamıştım ama eve gelince acıktım baktım ikindi olmuş
sütlükahve ve 4badem 2 kuru kayısı yedim
akşam
az tavuklu istiridye mantar sote yaptım yanında salata
suyumu ve sporumu sonra yazacam
aeben sara_28

Ay cok tesekkur ederim canim ben randevu alip bunlari yaptirayim da ondan sonra baslayayim o zaman rejime su an gercekten yapamiyorum bir turlu.

Sağol canım benim yarışma düzenleyelim yasom sen planla istersen
saracım yarışma düzenlemek için herkesin menü vermesi gerekiyor ama malesef katılım yapamıyoz ama birbirimizi takip işi sanki iyi olur diye düşündüm herkes birini seçsin menü vermeyide alışkanlık haline getirmiş oluruz.tabi benimki fikir

afiyet olsun saraycam bugün süper menüyle karşınızdayım de sadece nacizane fikrim keşke akşamda salata yeseydin etin yanında salata daha iyi olurdu etin içindeki demiri alman açısından .
Çok teşekkürler canım. Düzelteceğim yavaş yavaş insallah

Toplantı başlarsa bana haber verin.
Ayşem benim nacizane önerilerim olacak müsadenizle
Deneme süresi biten üyeyi listeye alırken , liste sorumlulugunu ve takım kurallarını hatırlattıktan sonra eger kişi LİSTEYE girmek istiyorum derse listeye alsak
İkincisi kaptan yardımcımız varmı ,Kim?
Üçüncüsü Menü verip vermeyenlerin takip edilmesi gerek , bunu takip etmek ve listelenek için gönüllü yardımcı bulmamız lazım.
Birde menülere kaptan olarak senin yorum yapman bence önemli...
Menü vermek niye bukadar önemli diyebilirsiniz , egerki olagan dışı bir durum yoksa kişi kaçamak yaptıgı yahut menüsünü beğenmediği için menü yazmıyordur , nerdenmi biliyorum, kendimden
Tabiki bunlar takım başarısı ve dahada önemlisi bizleri kilo vermeye gayret ettirmek için , yoksa Kimsenin kimseye mecburiyeti yok herkes istediği gibi takılabilirde diyebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.

Tabikide kaptan sensin böylede iyiyizde diyebilirsin , şahsım adına bi sorun yok sadece emek veren çabalayan hanımları ve kendini bi türlü toplayamayan bacıları görünce üzülüyorum yoksa yarış bahane

bu sözler banamı obezim birini kırdıysam yorumum için özürdilerim tabiki hepimiz irademize sahip olsaydık bu kiloya çıkmazdık haklısın.
bu lafa son alınacak kişi sensin hiç merak etme

tamam o zaman.aynı düşündügumüze sevindim canım

Kişisel eşleşmede iyiydi eskiden birebir takip. ama gelmeyen gelmiyorki asıl sorunda bu zaten düzenli katılım ve menü bildirimini sağlamak , buna çözüm bulmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…