Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım geç kalktığın için öğlen geç kalmış aslında ama yinede günü güzel atlamışsın sadece naçizane tavsiyem kahveyi sütlü yerine sade içmen sade içince yağ yakımına faydası olur

Ben geçen hafta menü vermedim. Biraz sıradışı olduğundan.
Saraycam sende biliyorsun buraya menü yazacagını bilmek insanın menüsünü toparlıyor , gayemiz bu zaten yoksa kimseye zorla kilo verdiremeyiz elimizden gelen destek sınırlı . Yıllar evvel ben 6. Takımda kaptanken bi bacı demiştiki " akşam sofraya oturdugumda sanki sende karşı sandalyede sopayla beni bekliyormuşsun gibi hissedip ona göre yemek yiyorum kaçamak yapmıyorum" demişti
İnanın burdaki destek hiç bir yede yok

Evet canım malesef menü verilmiyor böyle olunca da hiç bişeyin tadı olmuyor mesela menüler çok geç olmadan akşamdan yazılsa ona göre yorumlar yapılsa kaçamak dahi olsa menüde belirtilseki hatalarımızı görüp ona göre yanlışlılarımızı düzeltebilelim ama çok önemli bir şey olmadıktan sonra menü vermeyene ceza verilse üç dört gün menü vermeyene o hafta listeden çıkma cezası uygulansa olabilirmi

Bu çok güzel bir haber bence bu haber motivasyonumuzu daha çok artıracak

biliyom kuzum ama benim mide sağlam değil ya o yüzden sütlü içiyorum zaten hepsi sütle değil yarısından fazlası su

biliyom kuzum ama benim mide sağlam değil ya o yüzden sütlü içiyorum zaten hepsi sütle değil yarısından fazlası su

Ahhh canım benim midemde sağlam değil gastrit var ama ben çok zorluyorum şekersiz kahvemi dersin acı bibermi dersin baktım midem bulanıyor yada batıyor mide koruyucu içiyorum

Ahhh canım benim midemde sağlam değil gastrit var ama ben çok zorluyorum şekersiz kahvemi dersin acı bibermi dersin baktım midem bulanıyor yada batıyor mide koruyucu içiyorum
saracım yanlış anlama ama böyle yapıyorsan yanlış yapıyorsun derim zayıflamak uğruna diğer organlarımızı es geçemeyiz ben çok çektim midemden sadece gastrit yok reflü fıtık herbirşey var o yüzden herşeyi dikkatli yemek zorundayım

Sabah:
1 dlm kepekli ekmek
Domates salata
1 yumurtadan omlet
2 yesil zeytin
3 bardak siyah cay
Tel peynir
1 kk peynir
Ara
2 brk filtre kahve

Oglen.
1 balik (pazarda yedik)
1 cig balik ( hollandaya ozel)

Aksam
1 tavuk but
Salata
Su

Ara
2 bardak cay
1 avuc kestane

Su:2 lt
Spor: yarim saat oyun havalari, toplam adim7526

aeben
moni

Zehracım süper menü diycektimki 1 avuç kestaneyi gördüm
10 nuöara menüymüş kestane bozmuş

9 puan

Her zamanki gibi güzel menü
9 puant spordan kırdım puanını

Su ve sporunda gelmiş yaseminim 10 puan canım

Güzel ve dengeli menü 2 öğünemi döndün yine özlemim?
Spor yazmadın sanırım görmedim o yüzen 9 puan

Bugün ne yedim kızlar

Sabah 09.30
Omlet, peynir,zeytin, domates, salatalık, bir dilim tb ekmegi

Ara:yok

Öğle 15.00
Iki dilim ıspanaklı börek

Ara: yok

Akşam 19.30
Izgara pirzola, salata

Su:iki litre
Spor: yok
Her nekadar börek cıs desekte bence dengeli menün obezim
Spordan kırdım canım 1 puan o yüzden 9

Her nekadar börek cıs desekte bence dengeli menün obezim
Spordan kırdım canım 1 puan o yüzden 9
Çok üzgünüm böyle olduğu için annem zorla yedirdi.hadi bir yedin ikiyi neden yedin obez? Elde açılmıştı zor durdurdum kendimi..

alacakaranlıkta edward bellanın kanını temizlerken nasıl kendini zorladı inanın öyleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…