Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben seni kolay kolay yanlış anlamam canım bana yazarken lütfen rahat ol tamam mı

Mide konusunda çok haklısın canım bende fıtıktan şüpheleniyorum açıkçası fıtık belirtileri nasıl yaseminim

sendemi izliyon bende izliyom denk gelirsem hele kuponculara hayranım ağır yaşamlar çok üzülüyorum onlara o kiloların arkasında ne kötü hayat yaşamışlar
şu an da var ama zaplıyorum pek sevmedim,neler yaşanıyor şu hayatta rabbim iyilik versin

Çayına tarçın yada limon koy canım yağ yakımını hızlandırır
tarçınlı çay fena olmaz zannımca ama limonu pek sevmiyorum m.b. da yasaktı limon bana

Süpersin bitanem bende yarın spora başlayacam inşallah
ben de takıp kulaklığı tempolu yürümek dinlenmek istiyorum çok ciddiyim,hep karar veriyorum bişey çıkıyo,h.içi çok zor bari h.sonu yapayım diyorum bu kez hasta oldum

Benzetmeye gel
Cısın kararında olmasıda güzel , zaman zaman olacak elbet önemli olan kararında bırakabilmek ve telafidini yapabilmek

Limon yasaksa kullanma canım ama neden yasak ne gibi bir zararı var salatana limon yerine ne koyuyorsun nar ekşisi falanmı

hayırlı akşamlar mehtabım ne zaman dönüyon takıma sohbetlere katıl artık özledik seni.
Geldim abla burdayım
Bende sizin yazdıklarınızı okumayı özledim

Vuhhhuuu bende geçen gün kıtlıktan çıkmış gibi meyve yiyordum eşim yavaş ol dedi
Artık çok geç köpek balığının dişine kan değdi bikere dedim
O şimdi düğünde halay çekiyor
Hayır bayan rotenmayer gibi oturuyor
Ablamla ben düğünlerde asla yerimizden kalkmayiz (kös kös oturan smiley şeysi)

Limon yasaksa kullanma canım ama neden yasak ne gibi bir zararı var salatana limon yerine ne koyuyorsun nar ekşisi falanmı
canım limon asitli bir meyve gibi ama meyve şekeri çok,yasak dediysem yani yiyecek listemde yoktu,kan değerlerime göre hazırlanmıştı o liste,mesela kuru fasulye barbunya serbestti nohut mercimek yoktu,kırmızı et yoktu,sadece çavdar ekmeği vardı gibi...salatama nar ekşisi seviyorum az koyarak tabi..limonu arada sabah ılık suyuma koyuyorum

Ben seni kolay kolay yanlış anlamam canım bana yazarken lütfen rahat ol tamam mı

Mide konusunda çok haklısın canım bende fıtıktan şüpheleniyorum açıkçası fıtık belirtileri nasıl yaseminim
saracım mide j şeklinde ya o j şekli bozuluyor düz hale geliyor ve mide kapağı tam kapanmıyor ben o yüzden hep yüksek yastıkta yatarım ve akşam hiç bişey yemem çünkü gece boğularak uyandığım geceler aklıma gelir.yıllarca faranjit oluyom sesim kısılıyordu endoskopi oldum anlaşıldı tabi 15 sene evvel arada yaptırıyorum gene bu sene kolonoskopide oldum ağrılarım sebebini bulamadığımızdan herbişey yaptırıyoz.

geçmiş olsun canım,elinin altında yaptır tabi ben üşeniyorum

niye üzüldünki obezim ama benzetme harika 2dilim yemişsin ve ıspanaklı yani hem sebze hem ekmek senin öğlende ekmeğin var diyetinde bence porsiyonunda dengeli olunca bir sakıncası yok.

Boşuna bacım değilsiniz, aynı ben

Hmmm anladım canım

Geçmiş olsun canım çaresi yokmu mide fıtığı nın ameliyatla falan düzeltmezmi canım

geçmiş olsun canım,elinin altında yaptır tabi ben üşeniyorum
terzi kendi sökünü dikemez özlem bende dr gitmekten nefret ederim ve hep ertelerim ama bu sene ağrılarım çok şidetliydi ve sebep bulamadık halada bulamıyoz hergün bi yerim ağrıyor bby yani bir b.... yok derler bizim camiada psikolojik

Hmmm anladım canım

Geçmiş olsun canım çaresi yokmu mide fıtığı nın ameliyatla falan düzeltmezmi canım
ameliyat çok başarılı değil saracım kapağı daraltıyorlar ama hasta sürekli mide dolu hissediyor yutma güçlüğü çekiyor kusuyor vs vs o yüzden doğal çözümlerle böyle yaşamaya devam arada endoskopi tabi.

düğüne gidip oturuyonuzmu ne oldu incilerinizmi dökülüyor oynayınca gelinde bir horon kırak oynamayanın kaynansı ölsün hahahhahahha ( allah korusun)
rahmetlik zaten sorun yok
Ben biraz ağır ablayım sanırım, birde hoca damgamız varya gerçi olmasamda oynamam fıtrat meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…