Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O da guzelmis bbypsikolojik temelli seylere inanıyorum ben

Boşuna bacım değilsiniz, aynı ben

düğüne gidip oturuyonuzmu ne oldu incilerinizmi dökülüyor oynayınca gelinde bir horon kırak oynamayanın kaynansı ölsün hahahhahahha ( allah korusun)
Oynamayı sevmiyom .lisedeyken okulun folklor takımındaydim..sonra Atatürk kültür merkezinde devam ettim belge aldım ..şehirler arası yarışmalara gittik..Kıbrıs'a bile gittik
o zamanlar oynamayi severdim
Taki evlenene kadar ..ağır abiyle evlenince bende yanında ağır abla oldum mecburen
.bizi salona bi girerken bide çıkarken görüyorlar
bu gece herkes toplaşır dedim ama gene aynı kişiler var nerdesiniz arkadaşlar
Ben geldim kimse yok
Ben olmasam sayfalar dolusu yazısirdiniz

burdayız ya mehtap sen yazda birazda biz okuyalım

Bugün vermek zorunda kaldım vayy torun diyorsun yaş kaç masallah sana ablacim bizde görürüz inşallah torunu

Aminnn obeztomm çok zor zamanlarim hem ikiside küçük hem çalışıyorum hem başka zorluklar işimiz zor

Iyi geceler hanimlar.Gecmis msj lar dunya kadar olmus.Dun hem iki gunluk menumu yazayim.Hem de gecmisi okuyum dedim uyuyakalmisim.Sabah yana done tel aradim.Yatagimin icinden cikti.Elimde uyumusum.Diyetime ve sporuma devam ediyorum.Ama kac gundur paylasimda bulunamiyorum.Manti isi beni cok oyaliyo,bu sefer miktar da fazla 22 kg,zamanda az.Haftaya cumaya teslim etmemiz gerekiyor.

Dunku menum

Uyaninca yarim lt limonlu su
1 kupa yesil cay

Sabah : 1 yumurta
1 kepekli galeta
1 kk y.yagli peynir
2 catal bal

Ara : Tarcinli keten tohumlu yogurt

Oglen : 1 kepce limonlu vicdan corbasi
Aksam : Oglenin aynisi
Bagirsaklarimi cok guzel calistirdi.Bir de aclik otu demledim ictim.Kabizliga cok iyo geliyor.Sanirim corbadan cok aclik otu cok faydali oldu

Su : 2 lt tamamladim zorrlaa
Spor : 45 dk leslie
14944 adim
aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…