- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
O da guzelmis bbyterzi kendi sökünü dikemez özlem bende dr gitmekten nefret ederim ve hep ertelerim ama bu sene ağrılarım çok şidetliydi ve sebep bulamadık halada bulamıyoz hergün bi yerim ağrıyorbby yani bir b.... yok derler bizim camiada psikolojik
Ben de ortama göre davranirdim..iyi de oynardim...zzayiflamadan oynamam bi daharahmetlik zaten sorun yok
Ben biraz ağır ablayım sanırım, birde hoca damgamız varya gerçi olmasamda oynamam fıtrat meselesi
ameliyat çok başarılı değil saracım kapağı daraltıyorlar ama hasta sürekli mide dolu hissediyor yutma güçlüğü çekiyor kusuyor vs vs o yüzden doğal çözümlerle böyle yaşamaya devam arada endoskopi tabi.
allah razı olsun cnmAnladım canım Allah yardımcın olsun
Boşuna bacım değilsiniz, aynı ben
Oynamayı sevmiyom .lisedeyken okulun folklor takımındaydim..sonra Atatürk kültür merkezinde devam ettim belge aldım ..şehirler arası yarışmalara gittik..Kıbrıs'a bile gittikdüğüne gidip oturuyonuzmu ne oldu incilerinizmi dökülüyor oynayınca gelinde bir horon kırak oynamayanın kaynansı ölsün hahahhahahha( allah korusun)
Ben geldim kimse yokbu gece herkes toplaşır dedim ama gene aynı kişiler var nerdesiniz arkadaşlar
şaka bi yana aebenim ben düğüne gitmeyi sevmiyom zorunlu olmadıkça gitmiyorum ama horon kırmayı seviyom...rahmetlik zaten sorun yok
Ben biraz ağır ablayım sanırım, birde hoca damgamız varya gerçi olmasamda oynamam fıtrat meselesi
burdayız ya mehtap sen yazda birazda biz okuyalım
Oynamayı sevmiyom .lisedeyken okulun folklor takımındaydim..sonra Atatürk kültür merkezinde devam ettim belge aldım ..şehirler arası yarışmalara gittik..Kıbrıs'a bile gittik
o zamanlar oynamayi severdim
Taki evlenene kadar ..ağır abiyle evlenince bende yanında ağır abla oldum mecburen
.bizi salona bi girerken bide çıkarken görüyorlar
Ben geldim kimse yok
Ben olmasam sayfalar dolusu yazısirdiniz
Seni halayda düşünemedimşaka bi yana aebenim ben düğüne gitmeyi sevmiyom zorunlu olmadıkça gitmiyorum ama horon kırmayı seviyom...
Görende mehtabı bol bol yazıyo sanacakburdayız ya mehtap sen yazda birazda biz okuyalım
iyi geceler cnm güzelce dinlen akşama misafir ağırladınÇok yorgunum kızlar ben uyuyacam iyi geceler sizlere
Seni halayda düşünemedimyok yok o manzara gözümün önüne gelmiyor bir türlü
he anca beğeni yapsınGörende mehtabı bol bol yazıyo sanacak
Konu yokki ne yaziyimburdayız ya mehtap sen yazda birazda biz okuyalım
Eskiden çok boşmuşumGörende mehtabı bol bol yazıyo sanacak
İyi geceler ablaÇok yorgunum kızlar ben uyuyacam iyi geceler sizlere
Çünkü sizi begeniyom seviyomoynamıda bilmiyom işte sallanıyom
he anca beğeni yapsın
Niyeki ablaZehracım süper menü diycektimki 1 avuç kestaneyi gördüm
10 nuöara menüymüş kestane bozmuş
9 puan
zehracım 3 kestane 1 dilim ekmek demekNiyeki ablakestane iyi diye biliyorum 9 puanda iyi merciii
Hadi yaazehracım 3 kestane 1 dilim ekmek demek
Bugün vermek zorunda kaldım vayy torun diyorsunKuzuna geçmiş olsun canım.
Geçen ay torunumu ateş sebebiyle doktara götürdüğümüzde , ateş düşürücü ağrı kesiciyi ara ara vermemizi istedi. Çocuklarda biizm gibi halsiz ve kırgın oluyorlar, rahatlasınlar içirin dedi.
Bu doktor ilaç yazan bi doktor değil, kesinlikle ilaç vermez antibiyotiği hele hiç vermez.
Mantıklı geldi bana paylaşayım istedim.
Aminnn obeztomm çok zor zamanlarim hem ikiside küçük hem çalışıyorum hem başka zorluklar işimiz zortamam hemen bakıyorum.olmadı dietimi ona göre revize ederim
insallah pamuşum..hoş senin şunun surasında vereceğin kilo pek kalmadı ama olsun uzadıkça sıkıyor bu diet işi.bir an önce bitirmeli
çalışınca daha da zor oluyor her sey tabii..ben evde olduğum halde zor yetişiyorum, çalısanların allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?