- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bende kilo vermek caba hatcayan ve kilo veren herkesi tebrik ediyorumkilo vermek için mücadele eden herkesi kutluyorum
Evet monicim sana sonuna kadar katiliyorim.Hadi hasimatosu olanlari hosgorelim ki saram ve yaseminim gayet guzel kilo veriyorlarİMzamı atıyorum
Listede olan her üye sadece kendini düşünmemeli diger arkadaşlarınında hakkına giriyor malesef.
Masallah yine super kilo vetmissin saram tebrik ederim.Azmin zaferiKızlar bir düzeltme yapacam
Geçen haftaki kilom aklımda 89.9 olarak kalmış ama 89.5 mış bu haftaki kilo da 87.5 olduğuna göre böyle olunca yüzdem 2.78 değil 2.23 oluyor
akşamki kurunun yanında başka kuru yemedin zannımca o pilavdi hı fatmam
Yoğyoğ küründe iyiymiş
Pilavın biraz fazla olmuş fatmam
Puanın 9 canım
fatmacım teşekkürler artık menü vermeye başladığın içinaeben menüne yorum yapmış zaten bende aynı fikirdeyim yanına salata yap bolca kuzum pilav yememiş olursun. çünkü ikiside korbon fasülye ne kadar bitkisel proteinde olsa ekmek yerinede geçiyor biliyorsun.
Menümü yazayım
Sabah
Bol maydanozu lor peynirli pul biberli iki yumurtayla omlet
Öğle
Bir kase tel şehriye çorbası
Avuç içinin yarısı kadar çiçek kızartması
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki kare bitter çikolata
Akşam
Üç kaşık yeşil fasulye
Bir tabak yoğurtlu kış kabağı
İki dal yeşil soğan
Su 3 litre spor yok malesef
Antepia27
aeben
yasom7272
O şimdi düğünde halay çekiyor
bu gece herkes toplaşır dedim ama gene aynı kişiler var nerdesiniz arkadaşlar
Evet monicim sana sonuna kadar katiliyorim.Hadi hasimatosu olanlari hosgorelim ki saram ve yaseminim gayet guzel kilo veriyorlar
Ama diger arti gelenlere cok kiziyorum.
Sagol gezegenim.Manti yapmak iyi oluyor ama burdan uzak kaliyorum.Daha 5 kg olduKolay gelsin canım
Tabii ki umutlu olacan saraycam bravo sana.Gamzeee sende umutlu ol,arkadasini da etkilemeNeden canım ben hala umutluyum
Canım benim umudunu kesmedin benden.
Pes etmeyeceğim bu ara pek ıyi olmasa bile akmasa da damlıyor işte
Ahh aebenim benim canimsin.Anlayisin icin cok tsk ederim.Lavobaya diye kalktim,yine yatagin icinde teli buldumsana kızılırmı aylinim hiç
Kolay gelsin canım yakın olaydın yardıma gelirdim canım , bi ara yardım için az mantı yapmamıştık
Iyi geceler hanimlar.Gecmis msj lar dunya kadar olmus.Dun hem iki gunluk menumu yazayim.Hem de gecmisi okuyum dedim uyuyakalmisim.Sabah yana done tel aradim.Yatagimin icinden cikti.Elimde uyumusum.Diyetime ve sporuma devam ediyorum.Ama kac gundur paylasimda bulunamiyorum.Manti isi beni cok oyaliyo,bu sefer miktar da fazla 22 kg,zamanda az.Haftaya cumaya teslim etmemiz gerekiyor.
Masallah yine super kilo vetmissin saram tebrik ederim.Azmin zaferi
tam güzel uykuya dalmıştımki telefon çaldı acil hasta abla çabuk gell diye dedim içimden yeterrrrrabbim tüm hastalara şifa versin banada biran önce emeklilik
Yok hoppa moppa. Gezegen hanım hanımcık oturup gelir.bu akşamhoppaaaaa gezegen yandan sağlıkla gel bacım .
iyi geceler kızlar hadi ben hastaneye gittim siz niye ayaktasınız bakim aylin fatma saat kaçkendimi birden öğretmen gibi hisettim
tam güzel uykuya dalmıştımki telefon çaldı acil hasta abla çabuk gell diye dedim içimden yeterrrrrabbim tüm hastalara şifa versin banada biran önce emeklilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?