Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugunku menum

Uyaninca 1 kupa yesil cay

Sabah : Sahanda kasarli yumurta 1 tane
1 dilim kizarmis tb ekmegi

Ara : 3 tane anjelika erik
3 kasik yogurt

Oglen : 4 kofte salata nat eksili

Aksam : Hafif yemek istedim.Yine bol limonlu vicdan corbasi.Benim cok hosuma gitti.Wc ye de cok cikariyor.Odem attiriyo,sanirim maydonozdan.
Su : 2 lt
1 kupa mate cayi
Spor : Yarim saat yuruyus
6257 adim
aeben

İMzamı atıyorum
Listede olan her üye sadece kendini düşünmemeli diger arkadaşlarınında hakkına giriyor malesef .
Evet monicim sana sonuna kadar katiliyorim.Hadi hasimatosu olanlari hosgorelim ki saram ve yaseminim gayet guzel kilo veriyorlar
Ama diger arti gelenlere cok kiziyorum.

akşamki kurunun yanında başka kuru yemedin zannımca o pilavdi hı fatmam
Yoğyoğ küründe iyiymiş
Pilavın biraz fazla olmuş fatmam
Puanın 9 canım

Ayy canım ya evet bulgur pilaviydi 4 kaşık aldım dayanamadım
Bu tel meni ne hale getirdi

Ayyy canım menim asil biz teşekkür ederiz bu kadar ilgili olup onemseyip değer verdiğin için
Canım yemekte abimlerde idik hatta yorumundan sonra geline takildimbi salata yapmadın bak takımdan arkadaşım uyardı dedim evde olunca daha dikkatli olmaya çalışacağım canim

UOTE="sara_28, post: 57653690, member: 238516"]Çayına tarçın yada limon koy canım yağ yakımını hızlandırır

Kaynanama geçmiş olsuna geliyorlar canım o yüzden çok bakamıyorum

Menüne bayıldım yoğyoğ kürüne ayrı bayıldım Fatmam [/QUOTE]

Ayy evet ya değişik bir kür

Her zamanki gibi süpersin canım

O şimdi düğünde halay çekiyor

Aaaa senden başka düğüne gidende varmis

bu gece herkes toplaşır dedim ama gene aynı kişiler var nerdesiniz arkadaşlar

Canım evde yoktum orda sarjimda bitti gelemedim
Her türlü fikirlerinize tam destek canim

Geç gelebildim kusuruma bakmayın neler yapabiliriz hem kendimiz hem takım için konusunda
Kendimce bizde birşeyler söyleyelim.
Sözüm önce kendime tabiki

1.MENU bu işin ilk kuralı arkadaşlarımın da dediği gibi buraya yazmanın utancı ile dikkat etmek
Vermeyenlere geçerli mazereti olanlar müstesna ceza vermek
Ekstra spor yap 1 saat vs.gibi

2. SPOR kendi aramızda daha önce yapıldığı gibi yarış yapmak haftanın sampiyinlugu gibi yarışmak gönüllü bir arkadaşımızın kayıt tutması gibi

3.HAFTALİK HEDEFLER kaptanim bir iki hafta yapmıştı çok etkiliydi

4. İKİLİ GRUPLAR halinde kıyasıya yarış yapmak diğer arkadaşların desteklemeleri

5.HAFTANİN MENU VE SPOR dan aldığı puanlarla toplamında en yüksek menü ve sporuyla 1.secmek

6 ÖZELLİKLE LİSTEDE olup gelmeyen takıma uğramayanlari takip Edip arada etiketlemek

Acizane fikrim birçok arkadaşların yazdığı fikirler ve takım kurallarınin hatırlatılması gibi.

İyi Fatma sen bu takım mda değilmisin takımın için birşey ler yapman gerekmez mi derseniz tabiki haklısınız telden giriyorum

Ama kaptanim hepimize bir görev dağılımı yaparsa mende üstüme duseni yaparım canlarım

Dediğim gibi sözüm önce kendime
Burda gercekten güzel bir aileyiz ve hepinizi çok seviyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılae dilerim

sana kızılırmı aylinim hiç
Kolay gelsin canım yakın olaydın yardıma gelirdim canım , bi ara yardım için az mantı yapmamıştık
Ahh aebenim benim canimsin.Anlayisin icin cok tsk ederim.Lavobaya diye kalktim,yine yatagin icinde teli buldum Biraz daha okuyum dedim.Oku oku bitmiyor

Kolay gelsin canım inşallah yetiştirirsiniz
Baban nasıl oldu daha iyidir inşallah

Masallah yine super kilo vetmissin saram tebrik ederim.Azmin zaferi

Teşekkür ederim canım eskisi gibi gelmiyorsun biliyorum işin var ama seni çok özlediğimi bil

tam güzel uykuya dalmıştımki telefon çaldı acil hasta abla çabuk gell diye dedim içimden yeterrrr rabbim tüm hastalara şifa versin banada biran önce emeklilik

Allah kolaylık versin canım

iyi geceler kızlar hadi ben hastaneye gittim siz niye ayaktasınız bakim aylin fatma saat kaç kendimi birden öğretmen gibi hisettim

Canım uykum gelmedi hala uyumadim

tam güzel uykuya dalmıştımki telefon çaldı acil hasta abla çabuk gell diye dedim içimden yeterrrr rabbim tüm hastalara şifa versin banada biran önce emeklilik

Ayy canım gerçekten çok zor işin Rabbim razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…