Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok hoppa moppa. Gezegen hanım hanımcık oturup gelir.
Yarim saat önce eve geldik, yattık. Artık kaçta kalkarız Allah bilir
gezegen insan okadar yolu giderde oynamadanmı gelir bide yenge olacan bide kız aldınız kız vermediniz ben olsam yenge olarak oturmazdım hoppaaaaaaaa
canım benim güzelce dinlen iyi uykular sana

veee resmi sonuçlar..tüm takımımı başarımızdan dolayı kutluyorum
seaBahAR
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları

EYLÜL - EKİM 2018 ANALİZ DÖNEMİ GENEL SONUÇLARI

Analiz Şampiyonları / TAKIM

Analiz Şampiyonları / ÜYE

BİRİNCİ
@solmez
Analiz döneminde 16,5 kilo (17,19%) vermiştir. 13. Takım üyesidir.

İKİNCİ
@Ssy8491
Analiz döneminde 16,5 kilo (16,34%) vermiştir. 10. Takım üyesidir.

ÜÇÜNCÜ
@eceboce
Analiz döneminde 12 kilo (15,63%) vermiştir. 3. Takım üyesidir.

En çok Mezun Veren Takım:
%40 ile 14. Takım

En Çok Üyesi İzne Ayrılan Takım:
%63 ile 8. Takım

En Çok Yeni Üye Kaydı Yapan Takım:
%55 ile 10. Takım

En Çok Üyesi Olan Takım:
31 kişi ile 10. Takım

Yükselen Takımlar:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre sadece 10. Takım yükselme göstermiştir.

Gerileyen Takımlar
10. Takım hariç bütün takımlar bir önceki analiz dönemine göre ne yazık ki gerileme göstermiştir.
13. Takım - Derecesini dört basamak düşürmüştür. Gerileyen takımların birincisi!

Sınıfı Geçen Takımlar:
Bütün takımların analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Bu nedenle analiz cezası alan takım yoktur.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.

Notlar:
  • Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
  • Sütunun sol başındaki numaralar, takımların genel sıralamada aldıkları dereceyi gösterir.

Konyalım alalım bir mantı hamuru tarifi benim 2.5 yaşındaki pek sever mantiyj kolay gelsin çok yorucu gerçekten mantı yapmak Allah kolaylık versin

niye üzüldünki obezim ama benzetme harika 2dilim yemişsin ve ıspanaklı yani hem sebze hem ekmek senin öğlende ekmeğin var diyetinde bence porsiyonunda dengeli olunca bir sakıncası yok.
irademe hakim olamıyorum halen, ona üzülüyorum..benzetme tıpkısınin aynısıydı.edwardı bacaktan nasıl ayıramadılarsa beni de börekten ayıramadılar :))

rahmetlik zaten sorun yok
Ben biraz ağır ablayım sanırım, birde hoca damgamız varya gerçi olmasamda oynamam fıtrat meselesi
bende erkeklerin olduğu ortamda oynamam, bu küçüklükten beri böyleydi, kesinlikle fıtrat canım.ama kadınların olduğu eğlenceyse oo ver çoşkuyu:))

Haa bir de aebencim dun spor yok yazmıştım ben ama baktım adım sayar on bin gösteriyo.onu spordan sayar mısın bilemem.avm de gezmiştim

şaka bi yana aebenim ben düğüne gitmeyi sevmiyom zorunlu olmadıkça gitmiyorum ama horon kırmayı seviyom...
oo horon mu?? Nerelisun sen uşağum??

mesajlarından samimiyetini hissediyorum.sana da başarılar dilerim

geçmişi okudum, notlarımı aldım
değerlendirip hayata geçiririz..

bugün malum pazar eşler çocuklar gezmeler misafirler..
bu gece toplaşabilirsek konuşuruz,yarına yetiştiririz inşallah.

takımımız bu kadar başarılıyken, ki son zamanlarda katılım az, kilo verimi durdu ve maalesef artılar var..demekki takımımıza 4 elle sarılmamız gerekiyor
artık kilo verip öncelikle sağlığımız ve kendimiz için mutlu olma zamanı..hayallerimize adım adım değil koşa koşa gitme zamanı. takımımızı hep ilk sırada görme zamanı.. kendimize ve takımımıza bunu borçluyuz..
ben size güveniyorum, sizde kendinize, bize güvenin.
şimdi 1. liğimizin tadını çıkarma zamanı.

Son düzenleme:

Oleeeey yaşasın bunu hakettik hepimiz daha güzel başarılara inşallah

fatmacım canım arkadaşım niye uyumuyon ne sıkıntın var
İyiyim canım hamdolsun uyku problemi m uzun zamandır var

Eskiden uyku tutmaz geceleri herkes uyuyunca yemek yerdim sonra uyuyabilir din meğer şekerim yükselip onunla uyuyabilmisim şimdi çok Şükür geceleri %90duzeltim
Tabii ilacın faydası da oldu hem psikolojik hemde insülin direnci nden dolayi yermisim

Canım sende çok samimi Sun iyiki geldin aramiza

Çok güzel bir gün havada güzel benim havamda güzel tartıda yüzümü güldürüyor ohhhh

Ayy burda hava bulutlu yağacak gibi ve serin mende bu havaları çok severim malum antebin sıcağı yaz çok sıcak çok şükür bu havaları gördük

Mende spora başladım bugün çocuklar evde camasir banyo yemek vs.is var ama aksam leslumi yapicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…