- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende çok uğraşmıştım, işlerim yoğunlaşınca takip edemedimevet çok katılım olmayınca haklısın hımmm şöyle yapsak takımdaki arkadaşlar hergün menü veren arkadaşlar yanlız kilo vermek değil sağlıklı beslenmek adına birbirimizi kontrol etsek mesala sara sen bu hafta fatmayı kontrol etsen ben saraycayı obez pamuğu vs vs gibi tabi seçim sizin aeben ve gezegende genel kordinatör nedersiniz.?
Ben kahvaltı ve akşam yemeği harici çay içemiyorum. Aralarda ağzım boş durmasın diye içe içe alıştım. Ya yeşil çay, yada kahve iciyorumburdayım zehracım siz yurtdışındakiler neden çok kahve içiyonuz
Inan bende çok istiyorum, güzelce diyetimi uygulamayı, sporumu yapmayı, spordan sonra koltuğa uzanıp battaniyeme sarılmayı.Özelde tatil yok hemide sınav yılı lise son bacım
Gezegen seni bulmuşken , ben eski eli sopalı gezegeni istiyom dön artık takıma
Inşallah ordada ciddi bişey çıkmaz canımAblam böbreklerdeki damar daralması ciddi değil dedi takip verdi tuz diyeti verdi ilerlerse işlem uygulanicakmiş şimdilik böyle bi 24 saatlik idrar sonucum kaldı çıkmadı oda çıksaydı içim rahatlicakti
Sonuna kadar katılıyorumevet bu konuda bacım sana katılıyorum burda bir yarış varsa ve bazı arkadaşlarımız bu konuda gayret gösteriyorsa burayı ciddiye alıyorsa diğer arkadaşların hakkına giriyor . evet sağlık sorunlarımız olabilir evde sıkıntalarımız olabilir maddi gücümüz doğrultusunda en sağlıklı nasıl beslenebiliriz bunu başarmalıyız arkadaşlar önceden bir kızcağıza kızmıştım hergün makarna yiyon diye yazık kızın maddi gücü yokmuş et alacak tabiki bunları göz önünde bulundurmalıyız kimseye sen neden bunu yemiyorsun diyemeyiz ama evdekilerle nasıl sağlıklı besleniriz kilo veririz bunun dengesini tutturabiliriz.
evet arkadaşlar bütün takımdakiler lütfen kendinize gelin artık lütfen rica ediyorum .
Ben patateslisini çok severim. Allah 'tan onu yapmaya bile vaktim yokesf bacım ne cahilliğihepimizi 10 katlarsın maşallah ama dikkatli okumamışsın okusaydın anlardın üstüne salça dökmüş bende _AYNURA_ dan biliyom burdada gürcüler çok yapıyor ben sevmedim ama tabi damak tadı herkese göre değişir.
Yinemi kıskançlık@Aylin bana yetişmiş bakarmısın vay kıskandım şimdi ne çabuk yetiştin kız tabi haftada 3 kilo verince yetişti hain domdom
Ahahaaaa bu daha komikYanlış aylini etiketledin zannimca
fatmacım uyku problemi kötü bende çok yaşadım ama buna çözüm bul hergün belli satte yatmaya git uyumasanda yat zamanla alışacaksın .benimki birazda nöbetlerden dolayı bozuluyordu şimdide çok süper değil ama eskiye göre çok şükür iyi sende dene canım.İyiyim canım hamdolsun uyku problemi m uzun zamandır var
Eskiden uyku tutmaz geceleri herkes uyuyunca yemek yerdim sonra uyuyabilir din meğer şekerim yükselip onunla uyuyabilmisim şimdi çok Şükür geceleri %90duzeltim
Tabii ilacın faydası da oldu hem psikolojik hemde insülin direnci nden dolayi yermisim
Canım sende çok samimi Sun iyiki geldin aramiza
Ayy burda hava bulutlu yağacak gibi ve serin mende bu havaları çok severim malum antebin sıcağı yaz çok sıcak çok şükür bu havaları gördük
Mende spora başladım bugün çocuklar evde camasir banyo yemek vs.is var ama aksam leslumi yapicam insallah
Ben yaparım, o yüzden heryere cağırılıyorumOlurben de beceremem süsleme filan becerikli bir ortak daha alalım
1 ortak yön dahaO iş bende
tabi burdan uzak kaldın benim kıskançlığımı unuttunYinemi kıskançlık
Sorma yaa. Öyle sık mobilya değiştirmem. O yüzden usanmayacağım bişey olsun istedim. Esas beğendiklerim pahalıydı. Burda uzun durmayı düşünmediğimiz için orta ayar aldım. Vaktim olursa foto atarım, baya mesaj birikmiş, eşim kalkmadan onları okuyup öteki tarafa bi göz atıyımaynen gezegenin tabak süslemeleri öldürdü beni öylemi böylemi antika antika tabaklar evini düzüyor bak kaç aydır beğenemedi kimbilir ne mobilyalar seçtide geç geliyor.benim evde 25 senelik mobilyalar gerçi benevi otel gibi kullandığımdan
Sen mobilya değiş, bütçeyi büyük tut, bak ben neler alıyorumYaaa demek öyle zevkli ..kullanalım bunuben hep TLC deki emlak programlarini izlerim evi nasıl dosuyolar diye zira pek zevksizim
Hangi kanalda çıkıyorsendemi izliyon bende izliyom denk gelirsem hele kuponculara hayranım ağır yaşamlar çok üzülüyorum onlara o kiloların arkasında ne kötü hayat yaşamışlar
Kırmızı abiye
TLCHangi kanalda çıkıyor
Kokana seni at resminide görekKırmızı abiye
Işte geldim burdayım, ben bu ışte ustayımYalnızgezegenfeza nın yokluğu çok belli değil mi? Gelse de bir şeyler sorsam :))
Yok yav, bi dans edesim geldi, emanetçi olduğumdan edemedimO şimdi düğünde halay çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?