Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende çok uğraşmıştım, işlerim yoğunlaşınca takip edemedim

Özelde tatil yok hemide sınav yılı lise son bacım

Gezegen seni bulmuşken , ben eski eli sopalı gezegeni istiyom dön artık takıma
Inan bende çok istiyorum, güzelce diyetimi uygulamayı, sporumu yapmayı, spordan sonra koltuğa uzanıp battaniyeme sarılmayı.
Cuma nikah törenimiz var, sonrası misafirler için ufak biyer tutuldu. Geç saate kadar yoğun oluruz.
Ayın sonunda 1 günlük kermesimiz var.
Yine yoğun olurum. 11. Ay sakin geçmedi lazım.
12. Ay yine kına ve düğün var.
Bu sene çok peşpeşe oldu. Elime sopa almaya halim ve vaktim kalmıyor

Ablam böbreklerdeki damar daralması ciddi değil dedi takip verdi tuz diyeti verdi ilerlerse işlem uygulanicakmiş şimdilik böyle bi 24 saatlik idrar sonucum kaldı çıkmadı oda çıksaydı içim rahatlicakti
Inşallah ordada ciddi bişey çıkmaz canım

Sonuna kadar katılıyorum

Ben patateslisini çok severim. Allah 'tan onu yapmaya bile vaktim yok

fatmacım uyku problemi kötü bende çok yaşadım ama buna çözüm bul hergün belli satte yatmaya git uyumasanda yat zamanla alışacaksın .benimki birazda nöbetlerden dolayı bozuluyordu şimdide çok süper değil ama eskiye göre çok şükür iyi sende dene canım.

Yinemi kıskançlık
tabi burdan uzak kaldın benim kıskançlığımı unuttun kıskandım tabi ben geldiğimde aylin benden kiloluydu kadın 3 4 er kilo verdi haftada bana yaklaştı fena kıskanıyom ben kaç aydır gr gr kilo veriyom şimdi sende başlarsın 3 4 kilo vermeye beni ortadan çatlatırsınız

Sorma yaa. Öyle sık mobilya değiştirmem. O yüzden usanmayacağım bişey olsun istedim. Esas beğendiklerim pahalıydı. Burda uzun durmayı düşünmediğimiz için orta ayar aldım. Vaktim olursa foto atarım, baya mesaj birikmiş, eşim kalkmadan onları okuyup öteki tarafa bi göz atıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…