- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Gene oynamamdüğüne gidip oturuyonuzmu ne oldu incilerinizmi dökülüyor oynayınca gelinde bir horon kırak oynamayanın kaynansı ölsün hahahhahahha( allah korusun)
fatmacım uyku problemi kötü bende çok yaşadım ama buna çözüm bul hergün belli satte yatmaya git uyumasanda yat zamanla alışacaksın .benimki birazda nöbetlerden dolayı bozuluyordu şimdide çok süper değil ama eskiye göre çok şükür iyi sende dene canım.
TLC
Kokana seni at resminide görek
Yok yav, bi dans edesim geldi, emanetçi olduğumdan edemedim
Işte ağır gösteriyom kendimi.gezegen insan okadar yolu giderde oynamadanmı gelir bide yenge olacan bide kız aldınız kız vermedinizben olsam yenge olarak oturmazdım hoppaaaaaaaa
canım benim güzelce dinlen iyi uykular sana
Yok yok şaka yaptım :))Işte geldim burdayım, ben bu ışte ustayım
Buyur sor ama daha okunacak 100 msj var, sıranı bekle
Harika, muhteşem. Allah nazardan korusun. Alınan derecelere çok seviniyorumda, burdaki arkadaşlarla aile gibi oldukya ona daha çok seviniyorum. Neyseki aramızda huysuz, uyumsuz yok@seaBahAR
veee resmi sonuçlar..tüm takımımı başarımızdan dolayı kutluyorum
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
EYLÜL - EKİM 2018 ANALİZ DÖNEMİ GENEL SONUÇLARI
Analiz Şampiyonları / TAKIM
Analiz Şampiyonları / ÜYE
BİRİNCİ
@solmez
Analiz döneminde 16,5 kilo (17,19%) vermiştir. 13. Takım üyesidir.
İKİNCİ
@Ssy8491
Analiz döneminde 16,5 kilo (16,34%) vermiştir. 10. Takım üyesidir.
ÜÇÜNCÜ
@eceboce
Analiz döneminde 12 kilo (15,63%) vermiştir. 3. Takım üyesidir.
En çok Mezun Veren Takım:
%40 ile 14. Takım
En Çok Üyesi İzne Ayrılan Takım:
%63 ile 8. Takım
En Çok Yeni Üye Kaydı Yapan Takım:
%55 ile 10. Takım
En Çok Üyesi Olan Takım:
31 kişi ile 10. Takım
Yükselen Takımlar:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre sadece 10. Takım yükselme göstermiştir.
Gerileyen Takımlar
10. Takım hariç bütün takımlar bir önceki analiz dönemine göre ne yazık ki gerileme göstermiştir.
13. Takım - Derecesini dört basamak düşürmüştür. Gerileyen takımların birincisi!
Sınıfı Geçen Takımlar:
Bütün takımların analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Bu nedenle analiz cezası alan takım yoktur.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.
Notlar:
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların genel sıralamada aldıkları dereceyi gösterir.
Ben kadınlar arasında da oynamam, ama oynayanları izler ve kendimce yorumlarımirademe hakim olamıyorum halen, ona üzülüyorum..benzetme tıpkısınin aynısıydı.edwardı bacaktan nasıl ayıramadılarsa beni de börekten ayıramadılar :))
bende erkeklerin olduğu ortamda oynamam, bu küçüklükten beri böyleydi, kesinlikle fıtrat canım.ama kadınların olduğu eğlenceyse oo ver çoşkuyu:))
Haa bir de aebencim dun spor yok yazmıştım ben ama baktım adım sayar on bin gösteriyo.onu spordan sayar mısın bilemem.avm de gezmiştim
oo horon mu?? Nerelisun sen uşağum??
mesajlarından samimiyetini hissediyorum.sana da başarılar dilerim
Akşam tr saati 22: 30 gibi burda olurum, fazla beklemem ona göre. Sabah erken kalkıp camiye mantıya gidecem. Birde şu orucu yapacam, katılmak isteyen, azıcık deneyim diyen varsa buyursun. Yoksa beni desteklesingeçmişi okudum, notlarımı aldım
değerlendirip hayata geçiririz..
bugün malum pazar eşler çocuklar gezmeler misafirler..
bu gece toplaşabilirsek konuşuruz,yarına yetiştiririz inşallah.
takımımız bu kadar başarılıyken, ki son zamanlarda katılım az, kilo verimi durdu ve maalesef artılar var..demekki takımımıza 4 elle sarılmamız gerekiyor
artık kilo verip öncelikle sağlığımız ve kendimiz için mutlu olma zamanı..hayallerimize adım adım değil koşa koşa gitme zamanı. takımımızı hep ilk sırada görme zamanı.. kendimize ve takımımıza bunu borçluyuz..
ben size güveniyorum, sizde kendinize, bize güvenin.
şimdi 1. liğimizin tadını çıkarma zamanı.
Hemen hamur için ölçü veriyim pambık.Yok obeztomm şimdi de dolapta var yapiyorum porsiyonlari ona göre ayarlı azben yemiyorum hic
Valla hem seviniyorum, hem özeniyorum kilo veren arkadaşlara. Benimde acil birilerini kıskanıp şâha kalkmam lazımtabi burdan uzak kaldın benim kıskançlığımı unuttunkıskandım tabi ben geldiğimde aylin benden kiloluydu kadın 3 4 er kilo verdi haftada bana yaklaştı fena kıskanıyom ben kaç aydır gr gr kilo veriyom şimdi sende başlarsın 3 4 kilo vermeye beni ortadan çatlatırsınız
Bi ara bakarım bizde o kanal varmıTLC
Kokana seni at resminide görek
Son sayfam heraldeYok yok şaka yaptım :))
E yeter artık daa :)
Harika, muhteşem. Allah nazardan korusun. Alınan derecelere çok seviniyorumda, burdaki arkadaşlarla aile gibi oldukya ona daha çok seviniyorum. Neyseki aramızda huysuz, uyumsuz yok
KüsüzBitti şükür, şimdi benim neler neler yazmam lazım. Başlıyorum, herkes üstüne alsın.
Özetliyorum
Nabersiniz
Amaaaa ben seni unutmuşumHuysuz, uyumsuz yok.. ben yokum burlarda ondandır :)
Unuturmuyum hiçKüsüz
Yasemini 50 kere alıntılamışsın beni unutmuşsun, dil çıkaran küs olan simileyin nosu kaçtı ya ?
Amaaaa ben seni unutmuşum
Bence sende huysuz değilsin, sana takılanlar huysuz.
Demek buralardasın, de hele kaç kilosun
Gerçekten mi?Nihayet dogru bir tespit bana takilanlar huysuz :)
78 kiloyum, sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?