Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Deneyeyim canım bazen yapıyorum yatakta dönüp duruyor um sonra kalkıp TV falan uyumaya calusiyorim

gezegen insan okadar yolu giderde oynamadanmı gelir bide yenge olacan bide kız aldınız kız vermediniz ben olsam yenge olarak oturmazdım hoppaaaaaaaa
canım benim güzelce dinlen iyi uykular sana
Işte ağır gösteriyom kendimi.
Bu zamanda beni taktıkları kadar kaynanalarını takmıyorlar .
O kadar ciddiymişimki divi ve kızıda korkuyormuş

Harika, muhteşem. Allah nazardan korusun. Alınan derecelere çok seviniyorumda, burdaki arkadaşlarla aile gibi oldukya ona daha çok seviniyorum. Neyseki aramızda huysuz, uyumsuz yok

Ben kadınlar arasında da oynamam, ama oynayanları izler ve kendimce yorumlarım

Akşam tr saati 22: 30 gibi burda olurum, fazla beklemem ona göre. Sabah erken kalkıp camiye mantıya gidecem. Birde şu orucu yapacam, katılmak isteyen, azıcık deneyim diyen varsa buyursun. Yoksa beni desteklesin

Yok obeztomm şimdi de dolapta var yapiyorum porsiyonlari ona göre ayarlı az ben yemiyorum hic
Hemen hamur için ölçü veriyim pambık.

3 yumurta
3 y.k. tuz
1lt + 1 büyük ince belli çay bardağı su
3 kilo un

Ben tek yapacaksam 1 su bardağı su koyuyorum, yoğurması, açması kolay olsun diye.

Valla hem seviniyorum, hem özeniyorum kilo veren arkadaşlara. Benimde acil birilerini kıskanıp şâha kalkmam lazım

Küsüz
Yasemini 50 kere alıntılamışsın beni unutmuşsun, dil çıkaran küs olan simileyin nosu kaçtı ya ?
Unuturmuyum hiç , unuttururmusun
Birazdan eşim kalkar. Biraz evi toparlayım
Akşam 10: 30 a randevu verdim. Hep beraber gelin sohbet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…