Gerçekten mi?
Ben o kadar yokum ya
Gece yolculuk yaptık, vücudum balon gibi, muhtemelen doğru kiloyu salı günü alırım
İkisindede oynamam lakin kimseyide yorumlamamBen kadınlar arasında da oynamam, ama oynayanları izler ve kendimce yorumlarım
Dayagı hakediyormuşsunTabi, hedef 100 bi de uc hanelilere bakak :)
Ama bazıları gerçekten çok güzel oynarken bazıları gövde gösterisi yapıyorİkisindede oynamam lakin kimseyide yorumlamam
Guzellik çok teşekkür ederim ben az miktarda yapacaksam ölçü var mı ben genellikle küçüğe yapıyorum daHemen hamur için ölçü veriyim pambık.
3 yumurta
3 y.k. tuz
1lt + 1 büyük ince belli çay bardağı su
3 kilo un
Ben tek yapacaksam 1 su bardağı su koyuyorum, yoğurması, açması kolay olsun diye.
Buna göre ayarla canım, miktarı yarıya böl.Guzellik çok teşekkür ederim ben az miktarda yapacaksam ölçü var mı ben genellikle küçüğe yapıyorum da
Küsüz
Yasemini 50 kere alıntılamışsın beni unutmuşsun, dil çıkaran küs olan simileyin nosu kaçtı ya ?
En çok istediğim, ablama bi sorsam diyecemde annemde çok gezermiydikigezegen yeter bi evinde otur anan gezerkenmi doğurdu senisenin gezmen iş yapmandan ben yoruldum
Hee, bide gezmeyi sevmiyomhiç gezmiyomuş aynı sen gibi
Tamam canim cok teşekkürler :)Buna göre ayarla canım, miktarı yarıya böl.
Biz bir dönem o kadar çok yapardikki bu bile az gelirdi
ayy o da çok zevkli oluyo :))hele yanında bir kafa dengi varsa..Ben kadınlar arasında da oynamam, ama oynayanları izler ve kendimce yorumlarım
ben destekliyorum ama soru yok :) sen ne yaptığını ne yediğini içtiğini yazarsın ok?Akşam tr saati 22: 30 gibi burda olurum, fazla beklemem ona göre. Sabah erken kalkıp camiye mantıya gidecem. Birde şu orucu yapacam, katılmak isteyen, azıcık deneyim diyen varsa buyursun. Yoksa beni desteklesin
Anlaştıkayy o da çok zevkli oluyo :))hele yanında bir kafa dengi varsa..
ben destekliyorum ama soru yok :) sen ne yaptığını ne yediğini içtiğini yazarsın ok?
Fatma, zehra napiyorsunuz?
Öyle, bi ara kaybolasım varİyiyim canım hamdolsun
Senide takip ediyorum canım çok yoğunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?