Oleeeey yaşasın bunu hakettik hepimiz daha güzel başarılara inşallah
Harika, muhteşem. Allah nazardan korusun. Alınan derecelere çok seviniyorumda, burdaki arkadaşlarla aile gibi oldukya ona daha çok seviniyorum. Neyseki aramızda huysuz, uyumsuz yok
Akşam tr saati 22: 30 gibi burda olurum, fazla beklemem ona göre. Sabah erken kalkıp camiye mantıya gidecem. Birde şu orucu yapacam, katılmak isteyen, azıcık deneyim diyen varsa buyursun. Yoksa beni desteklesin
şahsım adına geçmişi dışardan okuyorum ayşem ,vakit oldugundada menü ve alıntılayacagım mesajlara dönmeye çalışıyorum canımsaram ve gülüm,yazdıklarıma cevap verdiğiniz için ve başarımızı kutladığınız teşekkür ederim.
10. takımın diğer hatunları beğenip geçmişsiniz ama kutlayan yok.. değişik geldi bana..
geçmiş olsunKahvaltı
Süt
Cornflakes 1 kase
Akşam
Yarım tavuk dürüm
Birazdan böğürtlen çayı içerim.Kırgınlık var üzerimde spora gidemeyeceğim galiba.
Dolma yemişsin saramMenümü yazayım
Sabah
7 tane zeytin
İki yumurtayla omlet
Bir küp kadar peynir
Ara
İki bardak kefir
15 tane çiğ fındık
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kış kabağı
Bir tabak vicdan çorbası
Akşam
Bir tabak vicdan çorbası
İki tane zeytinyağlı biber dolması
Su 3 litre spor 15 dakika leslie
aeben
@yasom7272
@Antepia27
Bende o duyguda yok yav kilo vermek içinValla hem seviniyorum, hem özeniyorum kilo veren arkadaşlara. Benimde acil birilerini kıskanıp şâha kalkmam lazım
Kiziyom cunku kilo verenlerin hakkina giriyorsunuz.Ama yine de hepinizi seviyorum.Gel bi opem aglama canim benimNe desen haklusin canim
Kız birde randevumu verdinizAkşam tr saati 22: 30 gibi burda olurum, fazla beklemem ona göre. Sabah erken kalkıp camiye mantıya gidecem. Birde şu orucu yapacam, katılmak isteyen, azıcık deneyim diyen varsa buyursun. Yoksa beni desteklesin
Aylin nasılsın canım yaptınmı bugunde mantı? Daha çokmu?Kiziyom cunku kilo verenlerin hakkina giriyorsunuz.Ama yine de hepinizi seviyorum.Gel bi opem aglama canim benim
Geçmek bilmiyor demi hastalıkSelam kızlar sabah 8 de kalktim Öksürük le...biraz uzanayim dedim yine uyumusum çok gec kalktım bugün de iş cok evde. .yagmurlu ve soğuk hava..geçmişe bakayim dedim çok zaman alacak akşam bakarim kalın saglicakla bende bi motor takayim
Obezim yürüyüş 10 bini geçince spor sayıyorum canımirademe hakim olamıyorum halen, ona üzülüyorum..benzetme tıpkısınin aynısıydı.edwardı bacaktan nasıl ayıramadılarsa beni de börekten ayıramadılar :))
bende erkeklerin olduğu ortamda oynamam, bu küçüklükten beri böyleydi, kesinlikle fıtrat canım.ama kadınların olduğu eğlenceyse oo ver çoşkuyu:))
Haa bir de aebencim dun spor yok yazmıştım ben ama baktım adım sayar on bin gösteriyo.onu spordan sayar mısın bilemem.avm de gezmiştim
oo horon mu?? Nerelisun sen uşağum??
mesajlarından samimiyetini hissediyorum.sana da başarılar dilerim
geçmişi okudum, notlarımı aldım
değerlendirip hayata geçiririz..
bugün malum pazar eşler çocuklar gezmeler misafirler..
bu gece toplaşabilirsek konuşuruz,yarına yetiştiririz inşallah.
takımımız bu kadar başarılıyken, ki son zamanlarda katılım az, kilo verimi durdu ve maalesef artılar var..demekki takımımıza 4 elle sarılmamız gerekiyor
artık kilo verip öncelikle sağlığımız ve kendimiz için mutlu olma zamanı..hayallerimize adım adım değil koşa koşa gitme zamanı. takımımızı hep ilk sırada görme zamanı.. kendimize ve takımımıza bunu borçluyuz..
ben size güveniyorum, sizde kendinize, bize güvenin.
şimdi 1. liğimizin tadını çıkarma zamanı.
Butun fikirlerine katiliyorum Fatmam.Cok guzel dusunmuşsun.Takim cok gevsedi zaten.Ben de 3-4 gundur pek giremiyorum.Ancak menumu yazabiliyorum.Hatta iki gunluk menum de eksik sanirim.Nedenini daha oncede yazmistim.Manti siparisi cok var.Keyfi degil,hem ekmek parasi,hem de mesgale.Bu durum icin erkesten ozur diliyorum.Geç gelebildim kusuruma bakmayın neler yapabiliriz hem kendimiz hem takım için konusunda
Kendimce bizde birşeyler söyleyelim.
Sözüm önce kendime tabiki
1.MENU bu işin ilk kuralı arkadaşlarımın da dediği gibi buraya yazmanın utancı ile dikkat etmek
Vermeyenlere geçerli mazereti olanlar müstesna ceza vermek
Ekstra spor yap 1 saat vs.gibi
2. SPOR kendi aramızda daha önce yapıldığı gibi yarış yapmak haftanın sampiyinlugu gibi yarışmak gönüllü bir arkadaşımızın kayıt tutması gibi
3.HAFTALİK HEDEFLER kaptanim bir iki hafta yapmıştı çok etkiliydi
4. İKİLİ GRUPLAR halinde kıyasıya yarış yapmak diğer arkadaşların desteklemeleri
5.HAFTANİN MENU VE SPOR dan aldığı puanlarla toplamında en yüksek menü ve sporuyla 1.secmek
6 ÖZELLİKLE LİSTEDE olup gelmeyen takıma uğramayanlari takip Edip arada etiketlemek
Acizane fikrim birçok arkadaşların yazdığı fikirler ve takım kurallarınin hatırlatılması gibi.
İyi Fatma sen bu takım mda değilmisin takımın için birşey ler yapman gerekmez mi derseniz tabiki haklısınız telden giriyorum
Ama kaptanim hepimize bir görev dağılımı yaparsa mende üstüme duseni yaparım canlarım
Dediğim gibi sözüm önce kendime
Burda gercekten güzel bir aileyiz ve hepinizi çok seviyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılae dilerim
Oh oh seni hrp böyle görmek istiyorum saramÇok güzel bir gün havada güzel benim havamda güzel tartıda yüzümü güldürüyor ohhhh
Çocukların ikisi uyudu eskiden olsa ne kadar kalorili şey var TV karsisinda yerdim am şimdi sporumu yaptım
iyi geceler kızlar hadi ben hastaneye gittim siz niye ayaktasınız bakim aylin fatma saat kaçkendimi birden öğretmen gibi hisettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?