Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oleeeey yaşasın bunu hakettik hepimiz daha güzel başarılara inşallah

Harika, muhteşem. Allah nazardan korusun. Alınan derecelere çok seviniyorumda, burdaki arkadaşlarla aile gibi oldukya ona daha çok seviniyorum. Neyseki aramızda huysuz, uyumsuz yok

Akşam tr saati 22: 30 gibi burda olurum, fazla beklemem ona göre. Sabah erken kalkıp camiye mantıya gidecem. Birde şu orucu yapacam, katılmak isteyen, azıcık deneyim diyen varsa buyursun. Yoksa beni desteklesin

saram ve gülüm,yazdıklarıma cevap verdiğiniz için ve başarımızı kutladığınız teşekkür ederim.

10. takımın diğer hatunları beğenip geçmişsiniz ama kutlayan yok.. değişik geldi bana..

şahsım adına geçmişi dışardan okuyorum ayşem ,vakit oldugundada menü ve alıntılayacagım mesajlara dönmeye çalışıyorum canım

Kahvaltı
Süt
Cornflakes 1 kase

Akşam
Yarım tavuk dürüm

Birazdan böğürtlen çayı içerim.Kırgınlık var üzerimde spora gidemeyeceğim galiba.
geçmiş olsun
Gene az yenmeye başlanmış mimar kuzum
Ama senden böyle gelince cuma kilon yüzgüldürüyor

Dolma yemişsin saram .

Gün boyu başka karbonun yok o yüZden dengeli canım menün
10 puan

Akşam tr saati 22: 30 gibi burda olurum, fazla beklemem ona göre. Sabah erken kalkıp camiye mantıya gidecem. Birde şu orucu yapacam, katılmak isteyen, azıcık deneyim diyen varsa buyursun. Yoksa beni desteklesin
Kız birde randevumu verdiniz .
Eşcazı atlatırsam gelirim inş

Geçmek bilmiyor demi hastalık. Bizim evdekilerde öyle
Kolaygelsin özlem bacı

Obezim yürüyüş 10 bini geçince spor sayıyorum canım
Sen ekle 1 puan daha

herpinizi tebrik ediyorum bacılar
Ama biliyorumki bu takım 1. Liklere layık ve bunu yaoabilecek potansiyelimiz var

Butun fikirlerine katiliyorum Fatmam.Cok guzel dusunmuşsun.Takim cok gevsedi zaten.Ben de 3-4 gundur pek giremiyorum.Ancak menumu yazabiliyorum.Hatta iki gunluk menum de eksik sanirim.Nedenini daha oncede yazmistim.Manti siparisi cok var.Keyfi degil,hem ekmek parasi,hem de mesgale.Bu durum icin erkesten ozur diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…