@seaBahAR
veee resmi sonuçlar..tüm takımımı başarımızdan dolayı kutluyorum
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
EYLÜL - EKİM 2018 ANALİZ DÖNEMİ GENEL SONUÇLARI
Analiz Şampiyonları / TAKIM
Analiz Şampiyonları / ÜYE
BİRİNCİ
@solmez
Analiz döneminde 16,5 kilo (17,19%) vermiştir. 13. Takım üyesidir.
İKİNCİ
@Ssy8491
Analiz döneminde 16,5 kilo (16,34%) vermiştir. 10. Takım üyesidir.
ÜÇÜNCÜ
@eceboce
Analiz döneminde 12 kilo (15,63%) vermiştir. 3. Takım üyesidir.
En çok Mezun Veren Takım:
%40 ile 14. Takım
En Çok Üyesi İzne Ayrılan Takım:
%63 ile 8. Takım
En Çok Yeni Üye Kaydı Yapan Takım:
%55 ile 10. Takım
En Çok Üyesi Olan Takım:
31 kişi ile 10. Takım
Yükselen Takımlar:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre sadece 10. Takım yükselme göstermiştir.
Gerileyen Takımlar
10. Takım hariç bütün takımlar bir önceki analiz dönemine göre ne yazık ki gerileme göstermiştir.
13. Takım - Derecesini dört basamak düşürmüştür. Gerileyen takımların birincisi!
Sınıfı Geçen Takımlar:
Bütün takımların analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Bu nedenle analiz cezası alan takım yoktur.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.
Notlar:
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların genel sıralamada aldıkları dereceyi gösterir.
saram ve gülüm,yazdıklarıma cevap verdiğiniz için ve başarımızı kutladığınız teşekkür ederim.
10. takımın diğer hatunları beğenip geçmişsiniz ama kutlayan yok.. değişik geldi bana..
Monim neden yok canim benim.Ben 2-3 gundur leslie yapamiyorum diye aklim kaliyor.Tableti acip yapiyorum ve tableti gordukce icim gidiyor.Bende o duyguda yok yav kilo vermek için
Aaa 6 000 ustuydu.Zammi geldiObezim yürüyüş 10 bini geçince spor sayıyorum canım
Sen ekle 1 puan daha
Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahgeçmiş olsun
Gene az yenmeye başlanmış mimar kuzum
Ama senden böyle gelince cuma kilon yüzgüldürüyor
Hayirli aksamlar canim.Valla manti hamurunu actim,kestim.Bekleyince yapisabiliyor.Ama biraktim oylece ne olursa olsun.Sizleri ozledim ve biriken msj lari okuyacagimslm hayırlı akşamlar arkadaşlar
maşallah canımKaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Teşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIMkaptanım haklısın ben bugün burayla ilgilenemedim kusura bakmayın ameliyata gittim geldim 2 kere yalandan okudum hepinizi tebrik ederim arkadaşlar Hercai91 tebrik ederim canım benim. 16.5 kilo maşallah darısı diğer hanımlara ve bana
canımsın inşllah istediğin kiloya ulaşırsın ınşallahTeşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIMçok güzel bi duygu zayıflamak
Aebenim önerilerin için teşekkür ederim.Ayşem benim nacizane önerilerim olacak müsadenizle
Deneme süresi biten üyeyi listeye alırken , liste sorumlulugunu ve takım kurallarını hatırlattıktan sonra eger kişi LİSTEYE girmek istiyorum derse listeye alsak
İkincisi kaptan yardımcımız varmı ,Kim?
Üçüncüsü Menü verip vermeyenlerin takip edilmesi gerek , bunu takip etmek ve listelenek için gönüllü yardımcı bulmamız lazım.
Birde menülere kaptan olarak senin yorum yapman bence önemli...
Menü vermek niye bukadar önemli diyebilirsiniz , egerki olagan dışı bir durum yoksa kişi kaçamak yaptıgı yahut menüsünü beğenmediği için menü yazmıyordur , nerdenmi biliyorum, kendimden
Tabiki bunlar takım başarısı ve dahada önemlisi bizleri kilo vermeye gayret ettirmek için , yoksa Kimsenin kimseye mecburiyeti yok herkes istediği gibi takılabilirde diyebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.
Tabikide kaptan sensin böylede iyiyizde diyebilirsin , şahsım adına bi sorun yok sadece emek veren çabalayan hanımları ve kendini bi türlü toplayamayan bacıları görünce üzülüyorum yoksa yarış bahane
Teşekkür ederim hemşom
Saraam bende seni ve sizleri cok ozledim.Biraktim mantiyi msj larin hepsini okuyacam.Gece 1 de 2 de yatiyorum,msj okuyum diyorum.Sonra iki msj anca okuyup uyuyakaliyorum.Yatagin icinde tel ariyprum sonra.Kolay gelsin canım inşallah yetiştirirsiniz
Baban nasıl oldu daha iyidir inşallah
Teşekkür ederim canım eskisi gibi gelmiyorsun biliyorum işin var ama seni çok özlediğimi bil
Allah kolaylık versin canım
takımımıza bravo çok sevindim bu takımda olduğuma,demek daha sıkı tutsak neler olacak,başarılarımız artarak devam etsin inşallah camlar,kaptanım emeğine sağlık@seaBahAR
veee resmi sonuçlar..tüm takımımı başarımızdan dolayı kutluyorum
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
EYLÜL - EKİM 2018 ANALİZ DÖNEMİ GENEL SONUÇLARI
Analiz Şampiyonları / TAKIM
Analiz Şampiyonları / ÜYE
BİRİNCİ
@solmez
Analiz döneminde 16,5 kilo (17,19%) vermiştir. 13. Takım üyesidir.
İKİNCİ
@Ssy8491
Analiz döneminde 16,5 kilo (16,34%) vermiştir. 10. Takım üyesidir.
ÜÇÜNCÜ
@eceboce
Analiz döneminde 12 kilo (15,63%) vermiştir. 3. Takım üyesidir.
En çok Mezun Veren Takım:
%40 ile 14. Takım
En Çok Üyesi İzne Ayrılan Takım:
%63 ile 8. Takım
En Çok Yeni Üye Kaydı Yapan Takım:
%55 ile 10. Takım
En Çok Üyesi Olan Takım:
31 kişi ile 10. Takım
Yükselen Takımlar:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre sadece 10. Takım yükselme göstermiştir.
Gerileyen Takımlar
10. Takım hariç bütün takımlar bir önceki analiz dönemine göre ne yazık ki gerileme göstermiştir.
13. Takım - Derecesini dört basamak düşürmüştür. Gerileyen takımların birincisi!
Sınıfı Geçen Takımlar:
Bütün takımların analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Bu nedenle analiz cezası alan takım yoktur.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.
Notlar:
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların genel sıralamada aldıkları dereceyi gösterir.
Ben yaparım, o yüzden heryere cağırılıyorum
beklediğim bişey var olursa tüm evi yenileyeceğim,benim bir kız kardeşim var o da öyle,her yere yetişir zevklidir hep onu çağırırlar,ben ikinizi biraraya getirsem muhteşem olur heralde,dua edin olsun dileğimSen mobilya değiş, bütçeyi büyük tut, bak ben neler alıyorum
sağol canım geçiyor yavaş yavaş bugün spordan sonra sıcak hatta kaynar duş aldım iyi geldiGeçmek bilmiyor demi hastalık. Bizim evdekilerde öyle
Kolaygelsin özlem bacı
Monim ve takım arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim ve iyiki varsınızsaram ve gülüm,yazdıklarıma cevap verdiğiniz için ve başarımızı kutladığınız teşekkür ederim.
10. takımın diğer hatunları beğenip geçmişsiniz ama kutlayan yok.. değişik geldi bana..
Hosgeldin cnmYok hoppa moppa. Gezegen hanım hanımcık oturup gelir.
Yarim saat önce eve geldik, yattık. Artık kaçta kalkarız Allah bilir
Monim neden yok canim benim.Ben 2-3 gundur leslie yapamiyorum diye aklim kaliyor.Tableti acip yapiyorum ve tableti gordukce icim gidiyor.
Gezegenim sen bir zamanlar şaha kalkmistin.En son vericem dedigimde bireyselde 1. Oldum demistin.Nolduuu????Hadi basla artik canimMoniyede sana da guveniyorum.Isteyince yapamayacaginiz sey yok hatunlar,bunu sizde biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?