Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Emeği olan tüm bacıları tebrik ederim , başarılarımızın devamını dilerim

moni ayşem emeklerinden dolayı
Sanada ayrıca teşekkürler . Kaptanlık zor zanaat ,gönül işi

Hercai91 canım hemşom sesiz sessiz dereceye girmişsin ayrıca tebrik ederim

En kalaba takımda bizmişiz ha

kaptanım haklısın ben bugün burayla ilgilenemedim kusura bakmayın ameliyata gittim geldim 2 kere yalandan okudum hepinizi tebrik ederim arkadaşlar Hercai91 tebrik ederim canım benim.16.5 kilo maşallahdarısı diğer hanımlara ve bana

Bende o duyguda yok yav kilo vermek için
Monim neden yok canim benim.Ben 2-3 gundur leslie yapamiyorum diye aklim kaliyor.Tableti acip yapiyorum ve tableti gordukce icim gidiyor.
Gezegenim sen bir zamanlar şaha kalkmistin.En son vericem dedigimde bireyselde 1. Oldum demistin.Nolduuu????Hadi basla artik canim Moniyede sana da guveniyorum.Isteyince yapamayacaginiz sey yok hatunlar,bunu sizde biliyorsunuz

geçmiş olsun
Gene az yenmeye başlanmış mimar kuzum
Ama senden böyle gelince cuma kilon yüzgüldürüyor
Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallah Bu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre

Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallah Bu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
maşallah canım soramak biraz abes olacak ama nasıl karar verdin?

Teşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIM çok güzel bi duygu zayıflamak

Menü veriyorum
Sabah
1bardak süt
1muz

Öğle 2.kahvalti
Mantarlı omlet
Peynir
7zeytin
Domates salatalık
1y.k nohut
Yeşillik
3dlm civarında tam buğday ekmeği

Ara
3ceviz
1bardak süt

Akşam
1tabak mercimekli çorba
Yumurta li ıspanak
1.5dlm tam buğday ekmeği

Ara
Yoğurt kürü

Şu 2.5lt civarında
Spor 2mil lesli

sara_28 aeben

Aebenim önerilerin için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hemşom buraya uğrayamasamda hep saklımdasınız her lokma atişimda aklıma geliyosunuz ellerinizde sopalarla

Saraam bende seni ve sizleri cok ozledim.Biraktim mantiyi msj larin hepsini okuyacam.Gece 1 de 2 de yatiyorum,msj okuyum diyorum.Sonra iki msj anca okuyup uyuyakaliyorum.Yatagin icinde tel ariyprum sonra.
Babam cok sukur cok iyi.Evde iyice psikolojisi bozulmustu.Azad edilmis gibi iki gundur disariya cikiyor artik.Sanki guvercini kafese kapatmis gibi oldu yazik
Senin kv nasil?En son okudugum da iyi oldugunu yazmişsin.Daha da iyiye gider insallah

takımımıza bravo çok sevindim bu takımda olduğuma,demek daha sıkı tutsak neler olacak,başarılarımız artarak devam etsin inşallah camlar,kaptanım emeğine sağlık

Ben yaparım, o yüzden heryere cağırılıyorum

Sen mobilya değiş, bütçeyi büyük tut, bak ben neler alıyorum
beklediğim bişey var olursa tüm evi yenileyeceğim,benim bir kız kardeşim var o da öyle,her yere yetişir zevklidir hep onu çağırırlar,ben ikinizi biraraya getirsem muhteşem olur heralde,dua edin olsun dileğim

Geçmek bilmiyor demi hastalık. Bizim evdekilerde öyle
Kolaygelsin özlem bacı
sağol canım geçiyor yavaş yavaş bugün spordan sonra sıcak hatta kaynar duş aldım iyi geldi

Monim ve takım arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim ve iyiki varsınız INŞAALLAH hamilelik sürecimide burada geçiririm ALLAH'IN izniyle

evet canım isteyince yapalımıycak şey yok rabbımın izniyle

Aylinim manti senin başına vurmuş anladım ikidir bana moni diyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…