Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

fatmam fikirlerin için teşekkür ederim.

gezegen yeter bi evinde otur anan gezerkenmi doğurdu seni senin gezmen iş yapmandan ben yoruldum
Ablaaaaa annem seni gezerken doğurdu ya ben nasıl gezenti oldum
Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallah Bu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Çok sevindim canım
Madem müslüman oldugunu söyledin buna nasıl karar verdin onuda anlatirmisin

iyi akşamlar hanımlar kahvaltı öğlen bir oldu bugün
13.00 2 yumurta ve 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
1 yeşil biber,yarımşar domates salatalık
1 muz

19.00 5-6 tane ızgara küçük balık
1 kase patlıcan kavurma az kaşar ilaveli
1 kase mercimek çorbası
3 kuru kayısı 1 çay kaşığı kaymak,balıktan sonra tatlı çekiyor insanın canı
su 2 litre
spor 45 dakika tempolu bantta yürüryüş

Aebenim önerilerin için teşekkür ederim.
Birlik olup daha başarılı olucaz inşallah ve bireysel olarakta hepimiz istediğimiz kilolara gelicez inşallah , gayretimiz,sopamız ,amacımız hep bunun için .
Bir bacı bile fazlalıklarından kurtulupta Allah razı olsun bu arkadaşlardan dedimi işte o vakit herşeye değiyor

Şu düğünler, dernekler musade etse yine yapacam.
Yalnız
Cumaya kadar su orucu yapacam.
Cuma, cumartesi, pazar beni kendime bırakmayın, size güveniyorum.
4 günlük açlık boşa gitmesin.
Cuma nikah töreni var, sonra yemek yenecek. Menide döner var. Ne halt ederim bilmem.
Hadi onu yedim, tatlı ve pasta çeşidi çok olacak

Teşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIM çok güzel bi duygu zayıflamak
canım tebrik ederim işte o gramlar birikince böyle devasa kilolar olarak atılıyor bedenden kutlarım canım

Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallah Bu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
yeni müslümanlık, o nası bişe kız
dualarımız seninle

Doner degil de tatli pasta cesitlerine hic dayanamam iste.Allah irade gucu versin işin zor canim

Allah hayırlı uğurlu etsin canım, çok sevindim. Aslen nereliydin

Oy mimar kuzum

Biliyormusun sen bizden daha öndesin , bizlerinki değişim seninki DÖNÜŞÜM
Rabbım hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni ve tüm evlatlarımızı , biliyorsun senin yaşında benimde kızlarım var .
Ay nasıl duygulandım
Kuzum her konuda burdayız sorun yahut aklına takılan birleyler olursa

ben doğrudan sorayım,canım öncelikle rabbim gönlündekini hayırlı etsin,bu zamanda müslümanlıktan kaçanlar varken senin böyle bir karar almış olman takdire şayan kutlarım,merak ettim açıkçası biraz hikayenden bahsedebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…