fatmam fikirlerin için teşekkür ederim.Geç gelebildim kusuruma bakmayın neler yapabiliriz hem kendimiz hem takım için konusunda
Kendimce bizde birşeyler söyleyelim.
Sözüm önce kendime tabiki
1.MENU bu işin ilk kuralı arkadaşlarımın da dediği gibi buraya yazmanın utancı ile dikkat etmek
Vermeyenlere geçerli mazereti olanlar müstesna ceza vermek
Ekstra spor yap 1 saat vs.gibi
2. SPOR kendi aramızda daha önce yapıldığı gibi yarış yapmak haftanın sampiyinlugu gibi yarışmak gönüllü bir arkadaşımızın kayıt tutması gibi
3.HAFTALİK HEDEFLER kaptanim bir iki hafta yapmıştı çok etkiliydi
4. İKİLİ GRUPLAR halinde kıyasıya yarış yapmak diğer arkadaşların desteklemeleri
5.HAFTANİN MENU VE SPOR dan aldığı puanlarla toplamında en yüksek menü ve sporuyla 1.secmek
6 ÖZELLİKLE LİSTEDE olup gelmeyen takıma uğramayanlari takip Edip arada etiketlemek
Acizane fikrim birçok arkadaşların yazdığı fikirler ve takım kurallarınin hatırlatılması gibi.
İyi Fatma sen bu takım mda değilmisin takımın için birşey ler yapman gerekmez mi derseniz tabiki haklısınız telden giriyorum
Ama kaptanim hepimize bir görev dağılımı yaparsa mende üstüme duseni yaparım canlarım
Dediğim gibi sözüm önce kendime
Burda gercekten güzel bir aileyiz ve hepinizi çok seviyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılae dilerim
Ablaaaaa annem seni gezerken doğurdu ya ben nasıl gezenti oldumgezegen yeter bi evinde otur anan gezerkenmi doğurdu senisenin gezmen iş yapmandan ben yoruldum
Çok sevindim canımKaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Insallah cnm.Saram da burda gecirir insallahMonim ve takım arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim ve iyiki varsınızINŞAALLAH hamilelik sürecimide burada geçiririm ALLAH'IN izniyle
Birlik olup daha başarılı olucaz inşallah ve bireysel olarakta hepimiz istediğimiz kilolara gelicez inşallah , gayretimiz,sopamız ,amacımız hep bunun için .Aebenim önerilerin için teşekkür ederim.
Şu düğünler, dernekler musade etse yine yapacam.Monim neden yok canim benim.Ben 2-3 gundur leslie yapamiyorum diye aklim kaliyor.Tableti acip yapiyorum ve tableti gordukce icim gidiyor.
Gezegenim sen bir zamanlar şaha kalkmistin.En son vericem dedigimde bireyselde 1. Oldum demistin.Nolduuu????Hadi basla artik canimMoniyede sana da guveniyorum.Isteyince yapamayacaginiz sey yok hatunlar,bunu sizde biliyorsunuz
INŞAALLAH ablamInsallah cnm.Saram da burda gecirir insallah
Bende merak ettim.Ama yanlis anlayabilir diye sormaya cekinmistim.Ablaaaaa annem seni gezerken doğurdu ya ben nasıl gezenti oldum
Çok sevindim canım
Madem müslüman oldugunu söyledin buna nasıl karar verdin onuda anlatirmisin
INŞAALLAH ablam benim iyiki varsınızcanımsın inşllah istediğin kiloya ulaşırsın ınşallah
canım tebrik ederim işte o gramlar birikince böyle devasa kilolar olarak atılıyor bedenden kutlarım canımTeşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIMçok güzel bi duygu zayıflamak
yeni müslümanlık, o nası bişe kızKaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Sen bakma zottirige.
Onu ben dediydim, her 2 haftada sayıyı artıracaktım. İşlerim yoğunlaşınca unuttumAaa 6 000 ustuydu.Zammi geldiGerci benim icin sorun yok
Allah kolaylık versin aylinim, bereketli bol kazançların olsun inşallah.Hayirli aksamlar canim.Valla manti hamurunu actim,kestim.Bekleyince yapisabiliyor.Ama biraktim oylece ne olursa olsun.Sizleri ozledim ve biriken msj lari okuyacagim
Doner degil de tatli pasta cesitlerine hic dayanamam iste.Allah irade gucu versin işin zor canimŞu düğünler, dernekler musade etse yine yapacam.
Yalnız
Cumaya kadar su orucu yapacam.
Cuma, cumartesi, pazar beni kendime bırakmayın, size güveniyorum.
4 günlük açlık boşa gitmesin.
Cuma nikah töreni var, sonra yemek yenecek. Menide döner var. Ne halt ederim bilmem.
Hadi onu yedim, tatlı ve pasta çeşidi çok olacak
Allah hayırlı uğurlu etsin canım, çok sevindim. Aslen nereliydinKaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Oy mimar kuzumKaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Saol canimmm teşekkür ederim INŞAALLAH hep beraber daha fazla kilolar veririzcanım tebrik ederim işte o gramlar birikince böyle devasa kilolar olarak atılıyor bedenden kutlarım canım
ben doğrudan sorayım,canım öncelikle rabbim gönlündekini hayırlı etsin,bu zamanda müslümanlıktan kaçanlar varken senin böyle bir karar almış olman takdire şayan kutlarım,merak ettim açıkçası biraz hikayenden bahsedebilir misinKaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?