inşallahhh, aminnnMonim ve takım arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim ve iyiki varsınızINŞAALLAH hamilelik sürecimide burada geçiririm ALLAH'IN izniyle
Seni bilmemde, bizim küçük atom karıncayı nasıl, nerde doğurdu biliyomAblaaaaa annem seni gezerken doğurdu ya ben nasıl gezenti oldum
Çok sevindim canım
Madem müslüman oldugunu söyledin buna nasıl karar verdin onuda anlatirmisin
Amin bitanem.Hem uc kurus da olsa para kazaniyorum,hem de paradan da onemlisi calismayi,uretmeyi cok seviyorum.Boş duramamAllah kolaylık versin aylinim, bereketli bol kazançların olsun inşallah.
inşallah kuzumSaol canimmm teşekkür ederim INŞAALLAH hep beraber daha fazla kilolar veririz
kv sine bu kadar sevineni de ilk defa görüyorum hadi gözün aydın canım,heralde sana yardıma geldi ,ben hiç tanımadım evlenmemizden önce vefat etmiş mekanı cennet olsunKızlar kayinvalidem geldi nihayet.
Menümü yazayım
Sabah
7 tane zeytin
İki yumurtayla omlet
Bir küp kadar peynir
Ara
İki bardak kefir
15 tane çiğ fındık
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kış kabağı
Bir tabak vicdan çorbası
Akşam
Bir tabak vicdan çorbası
İki tane zeytinyağlı biber dolması
Su 3 litre spor 15 dakika leslie
aeben
yasom7272
Antepia27
saram ve gülüm,yazdıklarıma cevap verdiğiniz için ve başarımızı kutladığınız teşekkür ederim.
10. takımın diğer hatunları beğenip geçmişsiniz ama kutlayan yok.. değişik geldi bana..
gezegenimin dediği gibi akşam 22:30 gibi burda olursanız toplantı yapıcaz...
Kiziyom cunku kilo verenlerin hakkina giriyorsunuz.Ama yine de hepinizi seviyorum.Gel bi opem aglama canim benim
Butun fikirlerine katiliyorum Fatmam.Cok guzel dusunmuşsun.Takim cok gevsedi zaten.Ben de 3-4 gundur pek giremiyorum.Ancak menumu yazabiliyorum.Hatta iki gunluk menum de eksik sanirim.Nedenini daha oncede yazmistim.Manti siparisi cok var.Keyfi degil,hem ekmek parasi,hem de mesgale.Bu durum icin erkesten ozur diliyorum.
slm hayırlı akşamlar arkadaşlar
Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Ayyy canım iyiki geldinTeşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIMçok güzel bi duygu zayıflamak
işte bu,harikasın ellerine sağlık,biz Nene Hatunların torunlarıyız evellallahAmin bitanem.Hem uc kurus da olsa para kazaniyorum,hem de paradan da onemlisi calismayi,uretmeyi cok seviyorum.Boş duramam
Inşallah canımINŞAALLAH ablam
hadi gözün aydın.Kızlar kayinvalidem geldi nihayet.
Amin. Inşallah tatlıyı geri çevirmeyi düşünüyorumDoner degil de tatli pasta cesitlerine hic dayanamam iste.Allah irade gucu versin işin zor canim
Hadi gözün aydın olsun canımKızlar kayinvalidem geldi nihayet.
benimkinin elinden aldım bigisayarı malum telefondan yazamıyorum rahatça,toplantı zamanı gelirimBen gelirim gene eşim ters ters bakıyor buladar teli elimde görünce
gözün aydın saraycamKızlar kayinvalidem geldi nihayet.
Ahh keske yaseminim ne guzel olurdu yardim etmen.Ama hepsini 1 hafta da yapmam mumkun.Annemle yapiyoruz.Daha bir de elmali kurabiye,browni kurabiye,peynirli,zeytinli,patatesli puaca istiyorlarmisaylinim kolay gelsin keşke yakın olaydık acık katlamaya yardım ederdik 22 kilo çok nasıl yapacan allah yardımcın olsun.
rabbim bereketli etsin aylinimAmin bitanem.Hem uc kurus da olsa para kazaniyorum,hem de paradan da onemlisi calismayi,uretmeyi cok seviyorum.Boş duramam
AMIINNcanımsın hepimiz rabbim neşemizi daim etsin.
Şu an eşimle yanyana oturuyoruz, ikimizinde elinde telBen gelirim gene eşim ters ters bakıyor buladar teli elimde görünce
Sonuclar SUPEERRR.Cok mutlu oldum valla.Iyi ki de 10. Takimi secmisim.Butun takim arkadaslarimi tebrik ederim.@seaBahAR
veee resmi sonuçlar..tüm takımımı başarımızdan dolayı kutluyorum
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
EYLÜL - EKİM 2018 ANALİZ DÖNEMİ GENEL SONUÇLARI
Analiz Şampiyonları / TAKIM
Analiz Şampiyonları / ÜYE
BİRİNCİ
@solmez
Analiz döneminde 16,5 kilo (17,19%) vermiştir. 13. Takım üyesidir.
İKİNCİ
@Ssy8491
Analiz döneminde 16,5 kilo (16,34%) vermiştir. 10. Takım üyesidir.
ÜÇÜNCÜ
@eceboce
Analiz döneminde 12 kilo (15,63%) vermiştir. 3. Takım üyesidir.
En çok Mezun Veren Takım:
%40 ile 14. Takım
En Çok Üyesi İzne Ayrılan Takım:
%63 ile 8. Takım
En Çok Yeni Üye Kaydı Yapan Takım:
%55 ile 10. Takım
En Çok Üyesi Olan Takım:
31 kişi ile 10. Takım
Yükselen Takımlar:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre sadece 10. Takım yükselme göstermiştir.
Gerileyen Takımlar
10. Takım hariç bütün takımlar bir önceki analiz dönemine göre ne yazık ki gerileme göstermiştir.
13. Takım - Derecesini dört basamak düşürmüştür. Gerileyen takımların birincisi!
Sınıfı Geçen Takımlar:
Bütün takımların analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Bu nedenle analiz cezası alan takım yoktur.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.
Notlar:
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların genel sıralamada aldıkları dereceyi gösterir.
Amin. Allah rahmet etsininşallah kuzum
kv sine bu kadar sevineni de ilk defa görüyorum hadi gözün aydın canım,heralde sana yardıma geldi ,ben hiç tanımadım evlenmemizden önce vefat etmiş mekanı cennet olsun
yıllardır beraberler çoçuklarını o büyüttü sağolsun özlem kv de genç bana taş çıkartır maşallahinşallah kuzum
kv sine bu kadar sevineni de ilk defa görüyorum hadi gözün aydın canım,heralde sana yardıma geldi ,ben hiç tanımadım evlenmemizden önce vefat etmiş mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?