Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saol canimmm teşekkür ederim INŞAALLAH hep beraber daha fazla kilolar veririz
inşallah kuzum
Kızlar kayinvalidem geldi nihayet.
kv sine bu kadar sevineni de ilk defa görüyorum hadi gözün aydın canım,heralde sana yardıma geldi ,ben hiç tanımadım evlenmemizden önce vefat etmiş mekanı cennet olsun

Ooo dolmayla hasret bitmiş supersin canım leslumi biraz daha fazla görmek isterim canim

Canım kendi adıma takımıma bir katkım olmadı bu başarıda o yüzden
Yüzüm yoktu kutlamaya

gezegenimin dediği gibi akşam 22:30 gibi burda olursanız toplantı yapıcaz...

Tamam canım inşallah kahvemi alıp oğluşum u uyutup gelirim

Kiziyom cunku kilo verenlerin hakkina giriyorsunuz.Ama yine de hepinizi seviyorum.Gel bi opem aglama canim benim

Ooooy kiyamazmis canım ya
Yaşadığın duyguyu öyle anliyorum ki bir zaman lar mende oyle ydim

Tabii canım geçerli mazeratlarimiz müstesna menim gibi yiyip yiyip menü vermeye utancından gelemeyenler için dedim

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar

Aleyküm selam canım

Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallah Bu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre

Ayyy canım çok sevindim Rabbim rızasına göre yaşamayı nasip etsin inşallah hepimiz i gerçek müminlerden eylesin

Teşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIM çok güzel bi duygu zayıflamak
Ayyy canım iyiki geldin

aylinim kolay gelsin keşke yakın olaydık acık katlamaya yardım ederdik 22 kilo çok nasıl yapacan allah yardımcın olsun.
Ahh keske yaseminim ne guzel olurdu yardim etmen.Ama hepsini 1 hafta da yapmam mumkun.Annemle yapiyoruz.Daha bir de elmali kurabiye,browni kurabiye,peynirli,zeytinli,patatesli puaca istiyorlarmis Yok artik dedim yapamam.O da haftaya kalsin

Sonuclar SUPEERRR.Cok mutlu oldum valla.Iyi ki de 10. Takimi secmisim.Butun takim arkadaslarimi tebrik ederim.

inşallah kuzum

kv sine bu kadar sevineni de ilk defa görüyorum hadi gözün aydın canım,heralde sana yardıma geldi ,ben hiç tanımadım evlenmemizden önce vefat etmiş mekanı cennet olsun
yıllardır beraberler çoçuklarını o büyüttü sağolsun özlem kv de genç bana taş çıkartır maşallah bende kv gelince sevinirdim allah rahmet etsin çünkü çoçuğum için gözüm arkada kalmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…