- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Amiinn canim Allah razi olsun.Onemli olan helalinden kazanmak.Bereketli de oluyor cok sukurrabbim bereketli etsin aylinim
bunu isteyenler pastanemi işletiyorAhh keske yaseminim ne guzel olurdu yardim etmen.Ama hepsini 1 hafta da yapmam mumkun.Annemle yapiyoruz.Daha bir de elmali kurabiye,browni kurabiye,peynirli,zeytinli,patatesli puaca istiyorlarmisYok artik dedim yapamam.O da haftaya kalsin
Kurabiyeleri ben yapardım yakın olsaydıkAhh keske yaseminim ne guzel olurdu yardim etmen.Ama hepsini 1 hafta da yapmam mumkun.Annemle yapiyoruz.Daha bir de elmali kurabiye,browni kurabiye,peynirli,zeytinli,patatesli puaca istiyorlarmisYok artik dedim yapamam.O da haftaya kalsin
Tarif degil,kuzuma manti gondereyim pamugum.Bu ara da esim Konyali ben Kayseriliyim canimKonyalım alalım bir mantı hamuru tarifibenim 2.5 yaşındaki pek sever mantiyj kolay gelsin çok yorucu gerçekten mantı yapmak Allah kolaylık versin
Dolma yemişsin saram.
Gün boyu başka karbonun yok o yüZden dengeli canım menün
10 puan
İyiyim canım hamdolsun uyku problemi m uzun zamandır var
Eskiden uyku tutmaz geceleri herkes uyuyunca yemek yerdim sonra uyuyabilir din meğer şekerim yükselip onunla uyuyabilmisim şimdi çok Şükür geceleri %90duzeltim
Tabii ilacın faydası da oldu hem psikolojik hemde insülin direnci nden dolayi yermisim
Canım sende çok samimi Sun iyiki geldin aramiza
Ayy burda hava bulutlu yağacak gibi ve serin mende bu havaları çok severim malum antebin sıcağı yaz çok sıcak çok şükür bu havaları gördük
Mende spora başladım bugün çocuklar evde camasir banyo yemek vs.is var ama aksam leslumi yapicam insallah
Allah bol kazanç versin canim. Kolay gelsin.Amin bitanem.Hem uc kurus da olsa para kazaniyorum,hem de paradan da onemlisi calismayi,uretmeyi cok seviyorum.Boş duramam
40 gündür eşimle idare etmeye çalıştık 2 çocuk okula gidiyor. Eşim nöbetten geliyor uyuyamıyor. Biz çalışanlar için evde birinin olması çok iyi oluyor. Gözüm arkada kalmıyor ozlemcim.inşallah kuzum
kv sine bu kadar sevineni de ilk defa görüyorum hadi gözün aydın canım,heralde sana yardıma geldi ,ben hiç tanımadım evlenmemizden önce vefat etmiş mekanı cennet olsun
hadi gözün aydın.
kaynanası geldi diye sevinen yeni nesil gelinlerin numunesisin sanırımaferim, sevin sevinin herbiriniz kaynana adayısınız.
Hadi gözün aydın olsun canım
Sağol yasomumgözün aydın saraycam
Aynen 6 yıl olacak beraberliğimiz. Allah razı olsun çocuklarıma bakıcı tutmak zorunda kalmadım.yıllardır beraberler çoçuklarını o büyüttü sağolsun özlem kv de genç bana taş çıkartır maşallahbende kv gelince sevinirdim allah rahmet etsin çünkü çoçuğum için gözüm arkada kalmazdı.
Yaseminim sen bu metoyla super kilo veriyorsun masallah tatlim.82 kilo ile basladim buraya.Tarihini dusundum hatirlayamadim.Ne kadar zamanda 12.5 kilo vermisim merak ettimtabi burdan uzak kaldın benim kıskançlığımı unuttunkıskandım tabi ben geldiğimde aylin benden kiloluydu kadın 3 4 er kilo verdi haftada bana yaklaştı fena kıskanıyom ben kaç aydır gr gr kilo veriyom şimdi sende başlarsın 3 4 kilo vermeye beni ortadan çatlatırsınız
AMIINN
27 temmuz da geldin kuzumYaseminim sen bu metoyla super kilo veriyorsun masallah tatlim.82 kilo ile basladim buraya.Tarihini dusundum hatirlayamadim.Ne kadar zamanda 12.5 kilo vermisim merak ettim
Bende,aman hakikaten de huysuz uyumsuz kibirli ... bir kisi bile olsaydi takimin hic tadi kalmazdi.MASALLAHHarika, muhteşem. Allah nazardan korusun. Alınan derecelere çok seviniyorumda, burdaki arkadaşlarla aile gibi oldukya ona daha çok seviniyorum. Neyseki aramızda huysuz, uyumsuz yok
Estağfurullah.Hikayeyi baştan alıyorum o zaman.Ailem muhafazakar bir yapıya sahip değil.Hatta dinden oldukça uzak yaşayan insanlar.Çocukluğumda bakıcı ablamın öğretmesiyle Kuran-ı Kerim okudum.Çocukken dini değerlerim oldukça yüksekti.Ancak yaşın da ilerlemesiyle nefsime hakim olamadım.maşallah canımsoramak biraz abes olacak ama nasıl karar verdin?
benmiYaseminim sen bu metoyla super kilo veriyorsun masallah tatlim.82 kilo ile basladim buraya.Tarihini dusundum hatirlayamadim.Ne kadar zamanda 12.5 kilo vermisim merak ettim
Sagol amin bitanem.Kurdeleden bir suru cocuk tokalari yaptim satayim diye.Ama pazara gidip de hic satasim yok.Eskiden her hafta giderdim,simdi hic canim istemiyor.Daha kermes icin 4 tane portbebe,2 tane de bebek battaniyesi orulecek.Ne ara yapacaksam.Diyorum ki keske bir gun 24 saat degil de 48 saat olsaydi.Ellerine sağlık canım ne güzel girişimci bir hanım olarak emek veriyor Sun bereket li olsun canım
Diyarbakır’ın yerli halkındanız biz.Diyarbakır türkleriyizAllah hayırlı uğurlu etsin canım, çok sevindim. Aslen nereliydin
Nerden buldun hemencecik canim kaptanim27 temmuz da geldin kuzum
2 kez okudum, duygularım çok yoğun. Söyleyecek bişey bulamadım. Tekrar hayırlı olsun canım. Dualarım hepinizeEstağfurullah.Hikayeyi baştan alıyorum o zaman.Ailem muhafazakar bir yapıya sahip değil.Hatta dinden oldukça uzak yaşayan insanlar.Çocukluğumda bakıcı ablamın öğretmesiyle Kuran-ı Kerim okudum.Çocukken dini değerlerim oldukça yüksekti.Ancak yaşın da ilerlemesiyle nefsime hakim olamadım.
Günah batağında yuvarlanarak kalbimizi kirletmişiz de haberimiz olmuyormuş.Günahlarımı kanıksadığım dönemden sonra artık vesveselerle birlikte sorgulama dönemi başladı.
Biyolojik,fiziki,meal okuma,hadis araştırma vs. Sonuca geldiğim bir gün ben inançsızım dedim.Ateist olduğumu ilk annemle babama söyledim.O gün onlara söylerken içimden geçen bana kızsınlar bağırsınlar izin vermesinlerdi.Çünkü küçüklüğümdendir hayat gayem inancıma göre şekilleniyordu.Annemler büyük saygıyla karşıladılar.
Yıllar böyle geçti.Benim propagandalarım,eleştrilerim,sorgulamayan insanları sıkıştırıp küçümsememle.Daha sonra araştırmam lazım dedim.Bu kadarı yetmez.Madem inanmıyorum gerekçelerim boyumu aşmalı.Çünkü ben varlığı değil yokluğu kanıtlamalıyım.
Burada bayramınızı bile sırf dini bayram diye kutlamak istemeyen ben kalbimin nasıl kirlendiğini şimdi anlıyorum.Araştırmalarım hep at gözlüğüyle,inanmak istemeyen insanının aradığı açıklıkları araştırmayla geçmiş.Yanı başımda olanı görmemişim.Dinimizi bir kereden değil yavaşça yıllara aylara ömre sindirerek öğrenmek gerekiyormuş meğer.
Allah ım beni affet.İmanını korumama yardımcı ol.Dualarınızı beklerim.İstediğiniz gibi sorabilirsiniz.Samimiyetle cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?