Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, ben oyle yorgundumki isten gelip yattim sagolsun esim cocuklara bakti bende uyuyup dinlenmisim, temekti cocuktu anca firsat oldu. Menumu yazip gecmisi okuyacagim.
Saatlerle yaziyorum cunku sabah vardiyasindaydim.

Sabah 07.00:
1 bardak kahve
1 dilim peynirli kepek ekmek

Ara 10.00:
1 armut
1 activia yogurt
1 filtre kahve

Oglen 13.30
1 yumurtadan omlet
1 kepekli ekmek
2 bardak cay

Aksam16.00
2 kaşik pilav
4 kaşik sebzeli hindi ve et kavurma
Salata
Su

Ara 18.00
2 bardak cay

Su: 1 bucuk ltre
Spor: 5862 adim

aeben
moni

Biz o 48 saati de dolu dolu gecirirdik

benmi 30 temmuzda buraya gelmiştim ama diyete hemen başlayamadım 3ay olmuş 75 kilo ile başladım 7 kilo vermişim çokmu sizin gibim 3er 5er kilo veremiyom
Benden uc gun sonra gelmisin buraya.Ben 12.5 kilo sen 7 kilo vermisi Daha ne olsun,cok guzel vermisin yasminim
Gecen gun sana dua etmistim.Allahim ne olur yasemin yine hafta da 1 kilo versin diye hatirliyon mu?Bak 1.100 gr verdin bu hafta.Yine dua edeyim mi

Cok şekersin ya, bende kiloda takildim kaldim cok yavas ilerliyorum banada dua ett

hay maşallah benim kuzum ağlattın beni nasıl güzel yazmışsın rabbim inşallah imanı kuvvetli salih kullardan eyler seni
benim bir arkadaşım vardı liseden oda ateistti yıllar geçti aklıma düştü çokta severdimm ateist olması beni çok bağlamıyordu çok iyi yürekli biriydi o yüzden severdim onu 25 sene sonra facede buldum evlenmediği için bi baktım paylaşımları dini paylaşımlar şaşırdım ve sevindim ama merakta ettim hemen yazdım ve 1 sene sonra görüştük yanıma geldiğinde ezan okunuyordu dedi yasemin namaz kılmam lazım hemen hastanedeki dolabımdan seccadeyi çıkardım kıldı onu hayretle izledim şaşırdığımın farkındaydı ve oturdu anlattı dediki yasemin hayatımda herşey ters gitmeye başlamıştı ankarada lüks bir restrontın müdürü kendisi bir meüşterim var bayan senede bir gelir yemeğini yer gider bir sene geldi giderken uğurlamaya çıkmıştım bana döndü sırtımı sıvazlayarak seni annen bana emenet etti senin annen şehit dedi bende içimden güldüm ne annem savaşta ölmedi neyin şehidi halbuki annesi doğum yaparken ölmüştü ama kafam karıştı dedi araştırmaya başladım hergece birgün sonra yaşayacağım şeyleri görmeye başladım dedi ve karar verdim müslüman olmaya aylarca kuran öğrenmeye çalıştım öğrenemedim bir gecede rüyamda öğrendim dedi vsvs rabbim hepimizi layıkıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah .çok sevindim canım benim

Herkezi butun takim arkadaslarimi tebrik ediyorum
Kaptanim uyuya kalmassam inshaAllah toplantidayim.
Çok güzel bir gün havada güzel benim havamda güzel tartıda yüzümü güldürüyor ohhhh
Oh misss, o tarti beni hic guldurmuyor kac haftadir :)
Ay vallahi banada bi kiskanclik geldi suann.
Ben kadınlar arasında da oynamam, ama oynayanları izler ve kendimce yorumlarım

Hemen hamur için ölçü veriyim pambık.

3 yumurta
3 y.k. tuz
1lt + 1 büyük ince belli çay bardağı su
3 kilo un

Ben tek yapacaksam 1 su bardağı su koyuyorum, yoğurması, açması kolay olsun diye.
Bu ne olcusu abla

evet et tabi bende hepinize ediyom

Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallah Bu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
bu topikte böyle bir olayla karşılaşacağımı zannetmiyordum.çok şaşırdım :) asıl sen bize dua et, şu an imanının en kuvvetli olduğu dönemdesin

bayıldım bayıldımaraştırarak soruşturarak, aileden gördüğüyle değil de ata dinine inanmayıp tırnaklarıyla kazıyarak iman etmiş insanlara bayılıyorum.aslında her insanı severim ateist, deist, müslüman insan olduğu müddetçe her daim kıymetlidir nezdimde, yalan yok..ama hikaye beni benden aldı.zamanında ateizmin kıyısından dönmüş fakat bu tecrübe imanını normal bir müslümandan on kat daha kuvvetlendirmiş biri olarak " hoşgeldin" diyorumyolun açık olsun..

Bugün ne yedim arkadaşlar

Sabah standart kahvaltım;
Bir haşlanmıs yumurta, peynir, domates,hindi füme,zeytin, bir dilim ekmek

Ara: bir mandalina

Öğle 15.00
Iki kepce ezogelin, bir fırın baget, roka

Ara: bitki çayı, yer fıstığı 5- 6 tane

Aksam: kapuska, yoğurt, bir dilim ekmek

Su: 2 litre
Spor: 45 dk yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…