Biz o 48 saati de dolu dolu gecirirdikSagol amin bitanem.Kurdeleden bir suru cocuk tokalari yaptim satayim diye.Ama pazara gidip de hic satasim yok.Eskiden her hafta giderdim,simdi hic canim istemiyor.Daha kermes icin 4 tane portbebe,2 tane de bebek battaniyesi orulecek.Ne ara yapacaksam.Diyorum ki keske bir gun 24 saat degil de 48 saat olsaydi.
Affet canım, yabancı uyruklu zannettimDiyarbakır’ın yerli halkındanız biz.Diyarbakır türkleriyiz
Benden uc gun sonra gelmisin buraya.Ben 12.5 kilo sen 7 kilo vermisi Daha ne olsun,cok guzel vermisin yasminimbenmi30 temmuzda buraya gelmiştim ama diyete hemen başlayamadım 3ay olmuş 75 kilo ile başladım 7 kilo vermişim çokmu sizin gibim 3er 5er kilo veremiyom
Cok şekersin ya, bende kiloda takildim kaldim cok yavas ilerliyorum banada dua ettBenden uc gun sonra gelmisin buraya.Ben 12.5 kilo sen 7 kilo vermisi Daha ne olsun,cok guzel vermisin yasminim
Gecen gun sana dua etmistim.Allahim ne olur yasemin yine hafta da 1 kilo versin diye hatirliyon mu?Bak 1.100 gr verdin bu hafta.Yine dua edeyim mi
kahkaha sesim apartmanı inletti vürüs gibiyim millete kıskançlık bulaştırıyom
hay maşallah benim kuzum ağlattın beni nasıl güzel yazmışsın rabbim inşallah imanı kuvvetli salih kullardan eyler seniEstağfurullah.Hikayeyi baştan alıyorum o zaman.Ailem muhafazakar bir yapıya sahip değil.Hatta dinden oldukça uzak yaşayan insanlar.Çocukluğumda bakıcı ablamın öğretmesiyle Kuran-ı Kerim okudum.Çocukken dini değerlerim oldukça yüksekti.Ancak yaşın da ilerlemesiyle nefsime hakim olamadım.
Günah batağında yuvarlanarak kalbimizi kirletmişiz de haberimiz olmuyormuş.Günahlarımı kanıksadığım dönemden sonra artık vesveselerle birlikte sorgulama dönemi başladı.
Biyolojik,fiziki,meal okuma,hadis araştırma vs. Sonuca geldiğim bir gün ben inançsızım dedim.Ateist olduğumu ilk annemle babama söyledim.O gün onlara söylerken içimden geçen bana kızsınlar bağırsınlar izin vermesinlerdi.Çünkü küçüklüğümdendir hayat gayem inancıma göre şekilleniyordu.Annemler büyük saygıyla karşıladılar.
Yıllar böyle geçti.Benim propagandalarım,eleştrilerim,sorgulamayan insanları sıkıştırıp küçümsememle.Daha sonra araştırmam lazım dedim.Bu kadarı yetmez.Madem inanmıyorum gerekçelerim boyumu aşmalı.Çünkü ben varlığı değil yokluğu kanıtlamalıyım.
Burada bayramınızı bile sırf dini bayram diye kutlamak istemeyen ben kalbimin nasıl kirlendiğini şimdi anlıyorum.Araştırmalarım hep at gözlüğüyle,inanmak istemeyen insanının aradığı açıklıkları araştırmayla geçmiş.Yanı başımda olanı görmemişim.Dinimizi bir kereden değil yavaşça yıllara aylara ömre sindirerek öğrenmek gerekiyormuş meğer.
Allah ım beni affet.İmanını korumama yardımcı ol.Dualarınızı beklerim.İstediğiniz gibi sorabilirsiniz.Samimiyetle cevaplarım
kıskanmaCok şekersin ya, bende kiloda takildim kaldim cok yavas ilerliyorum banada dua ett
Canim sende cok tatlisin.Hepiniz cok harika bayanlarsiniz.Tmm sana da edeyim cnmCok şekersin ya, bende kiloda takildim kaldim cok yavas ilerliyorum banada dua ett
Herkezi butun takim arkadaslarimi tebrik ediyorum@seaBahAR
veee resmi sonuçlar..tüm takımımı başarımızdan dolayı kutluyorum
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
EYLÜL - EKİM 2018 ANALİZ DÖNEMİ GENEL SONUÇLARI
Analiz Şampiyonları / TAKIM
Analiz Şampiyonları / ÜYE
BİRİNCİ
@solmez
Analiz döneminde 16,5 kilo (17,19%) vermiştir. 13. Takım üyesidir.
İKİNCİ
@Ssy8491
Analiz döneminde 16,5 kilo (16,34%) vermiştir. 10. Takım üyesidir.
ÜÇÜNCÜ
@eceboce
Analiz döneminde 12 kilo (15,63%) vermiştir. 3. Takım üyesidir.
En çok Mezun Veren Takım:
%40 ile 14. Takım
En Çok Üyesi İzne Ayrılan Takım:
%63 ile 8. Takım
En Çok Yeni Üye Kaydı Yapan Takım:
%55 ile 10. Takım
En Çok Üyesi Olan Takım:
31 kişi ile 10. Takım
Yükselen Takımlar:
10. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre sadece 10. Takım yükselme göstermiştir.
Gerileyen Takımlar
10. Takım hariç bütün takımlar bir önceki analiz dönemine göre ne yazık ki gerileme göstermiştir.
13. Takım - Derecesini dört basamak düşürmüştür. Gerileyen takımların birincisi!
Sınıfı Geçen Takımlar:
Bütün takımların analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Bu nedenle analiz cezası alan takım yoktur.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.
Notlar:
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların genel sıralamada aldıkları dereceyi gösterir.
Kaptanim uyuya kalmassam inshaAllah toplantidayim.geçmişi okudum, notlarımı aldım
değerlendirip hayata geçiririz..
bugün malum pazar eşler çocuklar gezmeler misafirler..
bu gece toplaşabilirsek konuşuruz,yarına yetiştiririz inşallah.
takımımız bu kadar başarılıyken, ki son zamanlarda katılım az, kilo verimi durdu ve maalesef artılar var..demekki takımımıza 4 elle sarılmamız gerekiyor
artık kilo verip öncelikle sağlığımız ve kendimiz için mutlu olma zamanı..hayallerimize adım adım değil koşa koşa gitme zamanı. takımımızı hep ilk sırada görme zamanı.. kendimize ve takımımıza bunu borçluyuz..
ben size güveniyorum, sizde kendinize, bize güvenin.
şimdi 1. liğimizin tadını çıkarma zamanı.
Oh misss, o tarti beni hic guldurmuyor kac haftadir :)Çok güzel bir gün havada güzel benim havamda güzel tartıda yüzümü güldürüyor ohhhh
Ay vallahi banada bi kiskanclik geldi suann.tabi burdan uzak kaldın benim kıskançlığımı unuttunkıskandım tabi ben geldiğimde aylin benden kiloluydu kadın 3 4 er kilo verdi haftada bana yaklaştı fena kıskanıyom ben kaç aydır gr gr kilo veriyom şimdi sende başlarsın 3 4 kilo vermeye beni ortadan çatlatırsınız
Ben kadınlar arasında da oynamam, ama oynayanları izler ve kendimce yorumlarım
Bu ne olcusu ablaHemen hamur için ölçü veriyim pambık.
3 yumurta
3 y.k. tuz
1lt + 1 büyük ince belli çay bardağı su
3 kilo un
Ben tek yapacaksam 1 su bardağı su koyuyorum, yoğurması, açması kolay olsun diye.
evet et tabi bende hepinize ediyomBenden uc gun sonra gelmisin buraya.Ben 12.5 kilo sen 7 kilo vermisi Daha ne olsun,cok guzel vermisin yasminim
Gecen gun sana dua etmistim.Allahim ne olur yasemin yine hafta da 1 kilo versin diye hatirliyon mu?Bak 1.100 gr verdin bu hafta.Yine dua edeyim mi
Dino nerelerdesin sen bi izin diye gittin donmedinHuysuz, uyumsuz yok.. ben yokum burlarda ondandır :)
bu topikte böyle bir olayla karşılaşacağımı zannetmiyordum.çok şaşırdım :) asıl sen bize dua et, şu an imanının en kuvvetli olduğu dönemdesinKaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
bayıldım bayıldımEstağfurullah.Hikayeyi baştan alıyorum o zaman.Ailem muhafazakar bir yapıya sahip değil.Hatta dinden oldukça uzak yaşayan insanlar.Çocukluğumda bakıcı ablamın öğretmesiyle Kuran-ı Kerim okudum.Çocukken dini değerlerim oldukça yüksekti.Ancak yaşın da ilerlemesiyle nefsime hakim olamadım.
Günah batağında yuvarlanarak kalbimizi kirletmişiz de haberimiz olmuyormuş.Günahlarımı kanıksadığım dönemden sonra artık vesveselerle birlikte sorgulama dönemi başladı.
Biyolojik,fiziki,meal okuma,hadis araştırma vs. Sonuca geldiğim bir gün ben inançsızım dedim.Ateist olduğumu ilk annemle babama söyledim.O gün onlara söylerken içimden geçen bana kızsınlar bağırsınlar izin vermesinlerdi.Çünkü küçüklüğümdendir hayat gayem inancıma göre şekilleniyordu.Annemler büyük saygıyla karşıladılar.
Yıllar böyle geçti.Benim propagandalarım,eleştrilerim,sorgulamayan insanları sıkıştırıp küçümsememle.Daha sonra araştırmam lazım dedim.Bu kadarı yetmez.Madem inanmıyorum gerekçelerim boyumu aşmalı.Çünkü ben varlığı değil yokluğu kanıtlamalıyım.
Burada bayramınızı bile sırf dini bayram diye kutlamak istemeyen ben kalbimin nasıl kirlendiğini şimdi anlıyorum.Araştırmalarım hep at gözlüğüyle,inanmak istemeyen insanının aradığı açıklıkları araştırmayla geçmiş.Yanı başımda olanı görmemişim.Dinimizi bir kereden değil yavaşça yıllara aylara ömre sindirerek öğrenmek gerekiyormuş meğer.
Allah ım beni affet.İmanını korumama yardımcı ol.Dualarınızı beklerim.İstediğiniz gibi sorabilirsiniz.Samimiyetle cevaplarım
MashaAllahKaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Kiskandimkiikıskanma
allahım lütfen bütün takım arkadaşlarım ve zehra bu hafta rekor kilolar versin inşallah aminKiskandimkii
Aminnnnallahım lütfen bütün takım arkadaşlarım ve zehra bu hafta rekor kilolar versin inşallah amin
Amiiiiiinnnnallahım lütfen bütün takım arkadaşlarım ve zehra bu hafta rekor kilolar versin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?