- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Alaah razi olsun canim,hakkini helal et.Ama haftaya daha kolay bisey bulalim bence.Yazik sana amaayyyy
var yaaa beynimden ateş çıkıyo
bi herkes görevini yapmasın yaktım çıranızı
Allahtan oğlumun laptopu evdeydi .
ceple uğraşamazdım.
tüm gece ve tüm gün oturmaktan popişim düzleştispor yapamadım
ödem oldum ödemmm
dün gece uyumadım oğlum yola çıktı sabah 5 te.hem onu bekledim hem takımla uğraştım derken 6 da yatıp 8 de kalktım.
seviyorum sizi
Hayret valla.Bende bir gariplik var.Eve geldigimde hic wc ihtiyacim yoktu.Bi de cay ictim carsidatüm imkanlarımı zorlayarak yapacağım inşallah canım,mortim olmasan da gönlümün mortisisin ben de seni seviyom
anladım canım ben su içip spora gitsem wc arası vermekten spor yapamam az su içmeme rağmen çıkamıyorum wc den işimi de bölüyor
Kendini iyi hissettiğin ilk anda spor bekliyorum senden kuzumteşekkür ederim.insallah
açmadan da olmuyor özlemcim.benim karda bile camlar açılır.sağolasın
sağol yasocan.bence de dikkat edelim, herkes etsin hatta.evdeki herkes bize bakıyor, anne yoksa hiçbir iş olmuyor.Sarayca sana da geçmis olsun canim
sagolasın canım
maasallah ne güzel.ben seni daha küçük zannediyordum.hatta torunun olduğunu duyunca şasırdım.Allah bize de göstersin o günleri
çok uğraştın.hakkıni helal et kaptancım
sağol @gezegenfeza
değerli koçum değil ki spor kolumu kaldıracak halim yoktu.öğlene kadar iyiydim.ondan sonra cozuttum.bugünde dünden bir farkım yok ama yine de yapıcam inşallah
sağolasın kaptanım.dün koçlarımın kuzularımın bile menülerine bakamadım.hemen kontrol edicem
sağol canım
kuzuna sahip çıkHercai91 hasta oldu bak.besle biraz :)) ( koçundan yemek isteyen bir kuzu )
Ablam duydum bunuda yapicam bu sefer INŞAALLAH bide çiğ kabak çekirdeği yeniyormuş bende hergün bir dilim ananas yiyordum çokta iyi geliyodu bu sefer herşeyi denicem 3 tane embiryom var ablam ikisi 5.gün biri sadece 3. Gün genetiğe göndermedim ablam sadece 1 tane embiryo için 350$ diyolar bizi biraz aşıyo yaptırmayı düşünmüyoruz havuz yapmadık ablam zaten benden bi toplamada 22 yumurta çıktı gerek duymadı doktorSana nacizane bir onerim olacak.Transferden sonra hergun taze sıkılmıs havuc suyu ic canim.Taaki bhcg yaptirana kadar.Kan dolasimini hizlandiriyor ve bebegin tutunmasina yardimci oluyo.Ibrahim Saracoglunun bilgisi dahilinde soyluyorum.Netten kendinde arastir yine de.
Senin kac tane dondurulmusun var.Kac tane tranfer yapilacak.Yasin gencken havuz yapmalisin bence.Bir de kacinci gun embriyosu transfer edilecek.5.gune gittiyse seninkiler 5. Gunu tercih ediyorlar.Genetige gonderdin mi peki?Amma soru sordum yaa kusura bakma.Senin adina bendr heyecan şettim
Seviyom seni zottirigimGamze sen kac yasindaydin
Saol mortim benimmortim bu menüyle beni ezer geçersin
sen yeterki kilo ver bebişine kavuş rabbimin izniyle
GunGünay hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Mortim senin menüde çok güzel olmuş asıl spor yapsan sen beni ezer geçersinönce menümü yazayım.
koçummmm@yasom7272
uyanınca
1 kupa ılık limonlu su
kahvaltı
2 yumurtadan, maydanozlu peynirli omlet.
2 çeri domates
1 minik salatalık.
ara
1 kupa yeşil çay
ara
1kupa filtre kahve
öğlen
eşim döner getirmiş etini yedim.
yoğurt
ara
türk kahvesi sade
akşam
1 t.zeytinyağlı ıspanak
salata
ara
normal çay
su:1.5 litre
spor: yok
Hayy Massallah 22 yumurta.Aman herkese soyleme nazar degmesin.Insallah bu sefer olur canim benim.Genetigin maalesef cok pahali oldugunu biliyorum.Ispanyaya gonderiyorlar ve 1 ayda geliyor sonuclari.Rabbim tum isteyenlerin kucagini bos birakmasin.Ablam duydum bunuda yapicam bu sefer INŞAALLAH bide çiğ kabak çekirdeği yeniyormuş bende hergün bir dilim ananas yiyordum çokta iyi geliyodu bu sefer herşeyi denicem 3 tane embiryom var ablam ikisi 5.gün biri sadece 3. Gün genetiğe göndermedim ablam sadece 1 tane embiryo için 350$ diyolar bizi biraz aşıyo yaptırmayı düşünmüyoruz havuz yapmadık ablam zaten benden bi toplamada 22 yumurta çıktı gerek duymadı doktor8 tane doldurmuştuk işte son 3 tane kaldı sor ablam istediğini bu arada herkesin tavsiyesine açığım
Minicik yazinca hatirladim daha once soruldu sana.Zaten yakini net goremiyom ben.23 yasinda daha cok gencmissin33 canım daha küçük gosteriyorum dimi
Hakkini helal et kaptaniçem emeğine sağlık ama gerçekten katılım zirvede oldu sanırım güzel bi uygulama INŞAALLAH bu hafta meyvesini verirayyyy
var yaaa beynimden ateş çıkıyo
bi herkes görevini yapmasın yaktım çıranızı
Allahtan oğlumun laptopu evdeydi .
ceple uğraşamazdım.
tüm gece ve tüm gün oturmaktan popişim düzleştispor yapamadım
ödem oldum ödemmm
dün gece uyumadım oğlum yola çıktı sabah 5 te.hem onu bekledim hem takımla uğraştım derken 6 da yatıp 8 de kalktım.
seviyorum sizi
Aminnn ablacım RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık rüyalarımda görüyorum yavrularımı sabah bi uyanıyorum ellerim bomboşHayy Massallah 22 yumurta.Aman herkese soyleme nazar degmesin.Insallah bu sefer olur canim benim.Genetigin maalesef cok pahali oldugunu biliyorum.Ispanyaya gonderiyorlar ve 1 ayda geliyor sonuclari.Rabbim tum isteyenlerin kucagini bos birakmasin.
Aminnn ablacım RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık rüyalarımda görüyorum yavrularımı sabah bi uyanıyorum ellerim bomboşINŞAALLAH RABBIM bu sefer ümmet-i muhammedle beraber içinde de bana ve sara ablamın kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli INŞAALLAH
Minicik yazinca hatirladim daha once soruldu sana.Zaten yakini net goremiyom ben.23 yasinda daha cok gencmissin
Sen şuan benim saranin kuzususun bak kimseye nasip olmaz çifte koçPamugumda pamugum bende seni cok severim kiss cok opesim geldi seni
Ay bende opmeyi ne kadaan cok seviyom
Bol eksili ve birinci olmak icin daha cok ugrasicam cnm
benim işim kolayLİSTENİN SON HALİDİR:
herkes kendi grubunu kontrol etti mi ?çakışan var mı?
sistem şöyle:
-hiçbir koç, kuzusunun mortisi olmamalı.
- hiçbir morti, kuzusunun ya da koçunun mortisi olmamalı.
-hiçbir kuzu,koçunun koçu ve mortisi olmamalı.
kontrolleri yapalım sorun yoksa bu şekilde devam edelim.
EŞLEŞMELER
22 EKİM PAZARTESİ BAŞLANGIÇ
BİTİŞ SONRA KARAR VERİLECEK:)
KOÇ&KUZU&MORTİ
1.moni: koçu>>yasom
kuzusu>>antep
mortisi>>ssy
2.zhre:koçu>>obez
kuzusu>>ssy
mortisi>>vorones
3.ssy:koçu>>zhre
kuzusu>>obezto
mortisi>>moni
4.evinizinmimarı:koçu>>gamze
kuzusu>>pamuk
mortisi>>yasom
5.sara:koçu>>sarayca
kuzusu>>yasom
mortisi>>gamze
6.gamze:koçu>>vorones
kuzusu>>mimar
mortisi>>sara
7.aylin:koçu>>pamuk
kuzsu>>özlem
mortisi>>obezto
8.antepia:koçu>>moni
kuzusu>>vorones
mortisi>>sarayca
9.sarayca:koçu>>özlem
kuzusu>>sara
mortisi>>antepia
10.vorones:koçu>>antepia
kuzusu>>gamze
mortisi>>zhre
11.yasom:koçu>>sara
kuzusu>>moni
mortisi>>evinizinmimarı
12.pamukprncs:koçu>>evinizinmimar
kuzusu>>aylin
mortisi>>ozlem
13.özlem:koçu>>aylin
kuzusu>>sarayca
mortisi>>pamuk
14.obezto:koçu>>ssy
kuzusu>>zhre
mortisi>>aylin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?