Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Alaah razi olsun canim,hakkini helal et.Ama haftaya daha kolay bisey bulalim bence.Yazik sana ama

Hayret valla.Bende bir gariplik var.Eve geldigimde hic wc ihtiyacim yoktu.Bi de cay ictim carsida

Kendini iyi hissettiğin ilk anda spor bekliyorum senden kuzum bol bol c vitamini al ben çorbaya falanda limon sıkıyorum çok iyi oluyo sabah kalkınca aç karnına çörekotu yağı içsene ben öyle yapıyorum 1 çay kaşığı çörekotu yağı içiyorum ardından da 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı organik elma sirkesi koyup içiyorum ELHAMDÜLİLLAH şu ana kadar iyiyim

Ablam duydum bunuda yapicam bu sefer INŞAALLAH bide çiğ kabak çekirdeği yeniyormuş bende hergün bir dilim ananas yiyordum çokta iyi geliyodu bu sefer herşeyi denicem 3 tane embiryom var ablam ikisi 5.gün biri sadece 3. Gün genetiğe göndermedim ablam sadece 1 tane embiryo için 350$ diyolar bizi biraz aşıyo yaptırmayı düşünmüyoruz havuz yapmadık ablam zaten benden bi toplamada 22 yumurta çıktı gerek duymadı doktor 8 tane doldurmuştuk işte son 3 tane kaldı sor ablam istediğini bu arada herkesin tavsiyesine açığım

Mortim senin menüde çok güzel olmuş asıl spor yapsan sen beni ezer geçersin

Hayy Massallah 22 yumurta.Aman herkese soyleme nazar degmesin.Insallah bu sefer olur canim benim.Genetigin maalesef cok pahali oldugunu biliyorum.Ispanyaya gonderiyorlar ve 1 ayda geliyor sonuclari.Rabbim tum isteyenlerin kucagini bos birakmasin.

Hakkini helal et kaptaniçem emeğine sağlık ama gerçekten katılım zirvede oldu sanırım güzel bi uygulama INŞAALLAH bu hafta meyvesini verir

Hayy Massallah 22 yumurta.Aman herkese soyleme nazar degmesin.Insallah bu sefer olur canim benim.Genetigin maalesef cok pahali oldugunu biliyorum.Ispanyaya gonderiyorlar ve 1 ayda geliyor sonuclari.Rabbim tum isteyenlerin kucagini bos birakmasin.
Aminnn ablacım RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık rüyalarımda görüyorum yavrularımı sabah bi uyanıyorum ellerim bomboş INŞAALLAH RABBIM bu sefer ümmet-i muhammedle beraber içinde de bana ve sara ablamın kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli INŞAALLAH

Aminnn canim
Sağlıklı sıhhatli evlatlariniz olsun inşallah

Pamugumda pamugum bende seni cok severim kiss cok opesim geldi seni
Ay bende opmeyi ne kadaan cok seviyom
Bol eksili ve birinci olmak icin daha cok ugrasicam cnm
Sen şuan benim saranin kuzususun bak kimseye nasip olmaz çifte koç cumaya Tebrikler sanaaa

benim işim kolay kuzum sara_28 bir koçun isteyeceği en çalışkan öğrenci, valla yırttım ben ama ozlemkartal sen benim koçumsun çekeceğin var benden tembel öğrenciyim, beni yola getirirsen benden iyisini bulmazsın ama söyleyeyim
zaten mortim Antepia27 çantada keklik havada karada yenerim muhahhahaha yaşasın kötülük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…