Senin gibi olsam 1 gün yapar 3 gün yerimbenim işim kolay gezegenim tek başına olunca çoluk yok çoçuk yok koca yok rahatım yani sadece kendime yapıyorum.
20Ben yaş muhabbetine ayar oluyom
Ama sen yinede şöyle
Yaş kac kuzummm
O zaman yarın menümü böyle ayarlıyorummorticim seninle kapışmamız gerekeiyor lakin sen benim çoçuğum yaşındasın ve metobolzaman canavar gibi beni havada karada geçmen lazım yanlız iki öğün yiyerek biraz zor geçersinşaka şaka mortim eve kepekli sandiviçler var hazır onlardan akşamdan hazırla streçle sar sabah al eline git confleksler çok zararlı ve çok şeker var içinde oyle bişey yemek istiyorsan yulaf süt yada yoğurt yada kefir içine birkaçtane taze meyve yada kuru meyve doğra al sana kahvaltı mortim bari yararli bişeyler ye.
Baslamadimki bitsincanim kuzum seni bugun ihmal ettim am yettim bak..ben diyetisyene gidiyorum ya banada aynısini hazırla iç dedi.veya dogadan poset cayın dokuzlusunu ic dedi.bana poşet cay daha kolay geliyor, onu içiyorum.sen bilirsin, seninde hangisi kolayına gidiyorsa onu yap
ee sıcak memleketten gelmişsin.aman hasta falan olma da..
ayy açmayaydım şom ağzımı gezegenciminsallah bitirmiştirsin
yasocan degisen bir sey yok.bir de üzerine çat kapi misafir geldi.elimde mendilim çaydı kahveydi misafir ağırladım.burnumun kenarı silmekten tahriş olmuş, mavi kutu niveadan sürdüm şimdi
hoşgeldin.o duygu müthis bir sey, Allah hedef kilona ulaşmayı nasip etsin hepimize
obezim senin bu dediginin patentimi kaldı yavs eskide kaldımoni kaptanim halihazırda yaptığımız koçluk-kuzuluk uygulamasından sonra baska bir uygulama daha geldi aklıma şimdiki uygulamamız ne zaman biterse atıyorum bir hafta bir ay vs. Ondan sonra takımı kendi aramızda ikiye bölüp yarışabilirizde..pratikte kişisel birebir yarışma tabii ki daha etkili gözüküyor fakat bir zaman sonra onun da etkinliği azalacaktır.o vakit bunu da düşünmeni nacizane öneriyorum
Hatta takım koçlarıaeben ve gezegenfeza olur, değmeyin o zaman rekabetin keyfine
Yalnız fikrimin patenti bende, lutfen başka takımlar izinsiz kullanmasın please :))
İyimser yüzcü hocalar gibi olmayayım diye açık aradım.Ama yok.Maşallah çok güzelmenüm
sabah
lorlu maydonozlu 1yumurta lı omlet 4 zeytin yarım domatesyarım dilim tb ekmeği
öğlen
sebzeli şehriye çorbası 4 5 kaşık yoğurt ve mandalina
ikindi
sütlü kahve
akşam
ıspanak yemeği 1 tabak salata az yogurt
yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 2.5 lt su
moni sara_28 evinizinmimari
Gamze kaç yaşındaydı mimar kuzum 23
Hoşgeldin mevaKendimi tanıtayım
Yaş 33
Boy 1.70
Kilo 88.3 ( 107 lerden indim :))
Evliyim 2 çocuk annesiyim
Böyle:)
Keşke olsaydı kaptanım, bende yarın için benim yerıme gün içinde yapılan sporları biri yazabilirimi diyecektim. Yarın halılar gelip serilmeye başlayacak, hiç fırsatım olmaz. Bütün odaları tek tek boşaltmamız lazım, muhtemelen 1 günde bitmeyecekkuzum ya koçsun mu kaldın şen
sana nöbetçi koç bulalım
aeben imm gezegenfeza mm şu kuzuya biriniz koçluk yapabilirmisiniz acaba,mümkün müdür böyle bişi
@vorones nerdesin kuşum sen, bak kuzun koçsuz kaldı
Çok korkunçluElektirikler gitti sarzimda az ınsallah gelir teli pc ye taktim ne kadar şarz olursa
seve seve Gamze’yi döverdim ama bende mahvolacamBugun eve yeni girdim ayşem
Hiç birleye vaktim yok inan , bu hafta hep böyle yogunum , iyiki menü yorumlama işini askıya almışız.
Yarında sohbetimiz başlıyor daha ders hazırlıycam . Gezegenim el atsın bi
Yok 33Gamze kaç yaşındaydı mimar kuzum 23
Çok iyisin kuzucumm iyiki yarım olmuş açmaIyi geceler kizlar.Menumu yazayim
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 haslama yumurta
1 dilim kizarmis tb ekmegi
1 kk peynir 2 ceviz 2 catal bal
Ara : 1 kupa yari sutlu sekersiz nescafe
Ogle : Yarim acma (disaridaydik,cok da acikmistin l.Esim alinca bolustuk)
Aksam : Vicdan corbasi
2 kasik pirasa Salata
Su : 2 lt Spor : 1 saat yuruyus
45 dk leslie 15 180 adim
Pamukprncess ozlemkartal @obezzo
³¹ değilmiydiYok 33
sen bana ayar oluyon gamze senden güzelim diyedeli kız poğaçaları yemeeeeee
Sade suyla bende içemiyorum, tadı midemi bulandırıyor. Meyva suyuna koyup içiyorum. Akşam eşimi işe yollayınca bisiklet sürecem, belki ısınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?