Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yarın menü vericem yasom geç oldu uykum geldi

Vayyy hanuma bak sen akşam turuda yaoiuir

Benim adam hayatta izin vermez
Kıskanç
Verse bile musait değil oturduğumuz yer
bende anca evde sürerim.
Onada vaktim olmadı, şimdi oturdum, kahvemi içip yatacam

Bu arada benim koç da kayıp.neyse o gelmeden sıvışayımherkese iyi geceler kızlar

Yarın da mesajını görmemezlikten gelirim , olur biter Hercai91
Yarın kalabalık bir misafirim var hazırlık yapıyorum ondan yokum kuzum yok öyle görmemezlikten gelme falan profiline dadanırım hele bi kaçamak yap spor yapmamış ol bak neler oluyo kuzu @Zhre_ koçum bu arada yarın yazicam menümü aklımda misafiri yollayım bi

Ekmeğin miktarı ne kadar o bisküviler ne onlar olmasa menün gayet güzeldi sporda yapmışsın suyunda iyi yarına kaçamaksiz menü istiyorum kuzu yoksa

Tamam kuzucuk bekliyorum

2. Günde başarıyla bitmiştir

Dünkünün aynısı, bu sefer yeşil çay yok, mısır püskülü yok. Nar kabuğu çayı var

Yarın nasıl olacak hiç bir fikrim yok
Evde yabancı erkek, muhtemelen odaların kapısı açık olur, wc sorun olabilir. Belki suyu bardak bardak değilde yudum yudum içerim

Su orucunami başladın
Ve niye uyumadın hala

Bende burdayım saat 1 de zar zor yatmıştım uyuyamadım kalktım.kolum omzum sırtım fena tutuk .
kabus gibi bi gece.rabbim kimseye dert verip derman aratmasın. Her şeyin başı sağlık gerisi boş.
Dualarınızı bekliyorum inşallah.

Geçmiş olsun kaptanım, kas gevşetici varsa sürsen, yada yakı bandı. Birde ağrı kesici alabilirsin.
Aynen öyle, herşeyin başı sağlık. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…