Geçmiş olsun ayşem, üşüttünmü tutuldu heryanın?Bende burdayım saat 1 de zar zor yatmıştım uyuyamadım kalktım.kolum omzum sırtım fena tutuk .
kabus gibi bi gece.rabbim kimseye dert verip derman aratmasın. Her şeyin başı sağlık gerisi boş.
Dualarınızı bekliyorum inşallah.
yaa ayda yılda aklıma bir fikir gelmisti onu da herkes denemiş.neyse ben yeni fikirler üretmeye devam edeyim :)..obezim senin bu dediginin patentimi kaldı yavs eskide kaldı
Asıllar yedeklerdi bi zamanlar 7. Takımda çok yapmıştık iyi yöntemdi
İlerde denene bilir
mortim yarım poğaçayla nasıl doydun? Başlamısken bitireydin ya .günah bak arkandan ağlar :))Iyi geceler kizlar.Menumu yazayim
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 haslama yumurta
1 dilim kizarmis tb ekmegi
1 kk peynir 2 ceviz 2 catal bal
Ara : 1 kupa yari sutlu sekersiz nescafe
Ogle : Yarim acma (disaridaydik,cok da acikmistin l.Esim alinca bolustuk)
Aksam : Vicdan corbasi
2 kasik pirasa Salata
Su : 2 lt Spor : 1 saat yuruyus
45 dk leslie 15 180 adim
Pamukprncess ozlemkartal @obezzo
en güzeli gezegencim.şimdi gençlerin ruhu olmüşBenimde ruhum genç
koçum sen beni merak etme.misafirlerinle iyi ilgilen, hatta hiç takima ugrama yarın, misafirler gidince bol bol dinlen :))Yarın kalabalık bir misafirim var hazırlık yapıyorum ondan yokum kuzum yok öyle görmemezlikten gelme falan profiline dadanırımhele bi kaçamak yap spor yapmamış ol bak neler oluyo kuzu @Zhre_ koçum bu arada yarın yazicam menümü aklımda misafiri yollayım bi
hic demiyosun minik kuzum ( minik kuzu?) Hasta hasta nasıl spor yaptın, ellerin ayakların dert görmesin.varsa yoksa sopa sallaEkmeğin miktarı ne kadar o bisküviler neonlar olmasa menün gayet güzeldi sporda yapmışsın suyunda iyi yarına kaçamaksiz menü istiyorum kuzu yoksa
ahahahh bencede yaEvet, birazdan yatarım, hadi burda saat 01: 14
Sen niye uyumadın, seninki daha abes
insallah bugun daha iyi olursun kaptanımBende burdayım saat 1 de zar zor yatmıştım uyuyamadım kalktım.kolum omzum sırtım fena tutuk .
kabus gibi bi gece.rabbim kimseye dert verip derman aratmasın. Her şeyin başı sağlık gerisi boş.
inşallah gamze inşallah bugün verirsin o beklenen menüyü koçun benim haberin olsunYarın menü vericem yasom geç oldu uykum geldi
Vayyy hanuma bak sen akşam turuda yaoiuir
Benim adam hayatta izin vermez
Kıskanç
Verse bile musait değil oturduğumuz yer
mortim istediğin gibi eletir sıkıntı yokİyimser yüzcü hocalar gibi olmayayım diye açık aradım.Ama yok.Maşallah çok güzel
Iyi geceler kizlar.Menumu yazayim
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 haslama yumurta
1 dilim kizarmis tb ekmegi
1 kk peynir 2 ceviz 2 catal bal
Ara : 1 kupa yari sutlu sekersiz nescafe
Ogle : Yarim acma (disaridaydik,cok da acikmistin l.Esim alinca bolustuk)
Aksam : Vicdan corbasi
2 kasik pirasa Salata
Su : 2 lt Spor : 1 saat yuruyus
45 dk leslie 15 180 adim
Pamukprncess ozlemkartal @obezzo
Yarın menü vericem yasom geç oldu uykum geldi
Vayyy hanuma bak sen akşam turuda yaoiuir
Benim adam hayatta izin vermez
Kıskanç
Verse bile musait değil oturduğumuz yer
Bende burdayım saat 1 de zar zor yatmıştım uyuyamadım kalktım.kolum omzum sırtım fena tutuk .
Güzel sistemmeva cım biz hafta bir uygulama yapalım dedik biraz canlanalım diye
koç kuzusunun takip edip menüsünü yorum yapıp kaçamaklarını engelleyecek suyunu ve sporunu takip edecek
kuzu koçunu dinleyecek
morti onunla yarışacak tatlı atışmalarla birbirini fişekleyecek kısaca
Hoşbuldum canımHoşgeldin meva
Meva da uyumamış
Bende burdayım saat 1 de zar zor yatmıştım uyuyamadım kalktım.kolum omzum sırtım fena tutuk .
Günaydın 10.takım
Herkese keyifli bir çarşamba olsun inşallah
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun.
moni kuzum sen niye dr gitmiyon neyi bekliyon canım ya çok geçmiş olsun.
Günaydınlarr
günaydın kızlar hepimiz gülsün hayat bugün
sürdüm gülüm, ilaç içmemiştim kahvaltıdan sonra içerim.Geçmiş olsun kaptanım, kas gevşetici varsa sürsen, yada yakı bandı. Birde ağrı kesici alabilirsin.
Aynen öyle, herşeyin başı sağlık. Allah şifa versin
ceryana kaldım sanırım canım, cam açıktı tam koluma vuruyodu.Geçmiş olsun ayşem, üşüttünmü tutuldu heryanın?
inşallah canım sağolasın.insallah bugun daha iyi olursun kaptanım
dün ikindiye kadar hafifti artacağını düşünmedim. bugünde istiyorum gidemiyorum. giyinip soyunamıyorum şu an.günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun.
moni kuzum sen niye dr gitmiyon neyi bekliyon canım ya çok geçmiş olsun.
aklıma gelmemişti ama evet fıtık olabilir, mutlaka vardır çünkü.çok geçmiş olsun canım olmadı doktora git kas gevşetici iğne yaparlarda rahat edersin o tutulmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ben bide ne diyecem boyun fıtığı varmı sende boyun fıtığındada öyle tutulmalar oluyor bende olduğu için biliyorum canım
bugün giyenebilcek duruma gelirsem giderim. gündüz bi şekilde geçiyorda gece hastalıklar için kabus.Gece yadsıdı herkes uyurken ağrı çekmek çok kötü biliyorum. Kolunda ki sorun nedir geciktirmeden dr a gitsen aslinda
Ablam burayı çok ihmal ediyor m . Ama işte bebeler hasta. 2. Büyüyünce zorlaştı. O da anne için aglio büyük de. Bazen akşam nasil oluyo anlama iyrmMende kuzusuz kaldımvorones
Ay ben bu koç mevzuna uzak kalmsiim. Gelim de . Ben den koc mu olur kiss güne bazlama ile baslayan koc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?