Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun ayşem, üşüttünmü tutuldu heryanın?

Dunku menü
Sabah bir omlet, çk tereyağ, TK bal, peynir kk, yarımşar domates salatalık, 3 dilim ekmek
Öğlen tel sehriye çorbası, 3 te bir kadar dilim börek
Ara mandalina
Akşam yeşil fasulye kase iki kaşık pilav
Ara yarım dilim karpuz, 10 tane kuruyemiş
Spor 30 dk pump it up
evinizinmimari l gamze21

obezim senin bu dediginin patentimi kaldı yavs eskide kaldı
Asıllar yedeklerdi bi zamanlar 7. Takımda çok yapmıştık iyi yöntemdi
İlerde denene bilir
yaa ayda yılda aklıma bir fikir gelmisti onu da herkes denemiş.neyse ben yeni fikirler üretmeye devam edeyim :)..

mortim yarım poğaçayla nasıl doydun? Başlamısken bitireydin ya .günah bak arkandan ağlar :))

Benimde ruhum genç
en güzeli gezegencim.şimdi gençlerin ruhu olmüş

koçum sen beni merak etme.misafirlerinle iyi ilgilen, hatta hiç takima ugrama yarın, misafirler gidince bol bol dinlen :))

Ekmeğin miktarı ne kadar o bisküviler ne onlar olmasa menün gayet güzeldi sporda yapmışsın suyunda iyi yarına kaçamaksiz menü istiyorum kuzu yoksa
hic demiyosun minik kuzum ( minik kuzu?) Hasta hasta nasıl spor yaptın, ellerin ayakların dert görmesin.varsa yoksa sopa salla müsafür gelmişti ölmemek için bisküvi yedim n'apim

Evet, birazdan yatarım, hadi burda saat 01: 14
Sen niye uyumadın, seninki daha abes
ahahahh bencede ya divinity ablana niye yatmadın dedigin vakit saat tr de 02 yalnız.bu durumda ablanın sormasi gerekmez mi?

insallah bugun daha iyi olursun kaptanım

genel olarak menün güzel aylinim o kadar koşturmacanın içinde o açma kaybolup gitmiştir merak etme

Yarın menü vericem yasom geç oldu uykum geldi

Vayyy hanuma bak sen akşam turuda yaoiuir

Benim adam hayatta izin vermez
Kıskanç
Verse bile musait değil oturduğumuz yer

efferim sana hep böyle yap menü vermediğine göre yine kaçamak yaptın
mortimsin unutma sen böyle devam et yap pastaları poğaçaları lüp lüp ye

çok geçmiş olsun canım olmadı doktora git kas gevşetici iğne yaparlarda rahat edersin o tutulmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ben bide ne diyecem boyun fıtığı varmı sende boyun fıtığındada öyle tutulmalar oluyor bende olduğu için biliyorum canım

Güzel sistem
ayağım alışsın bende morti orti kuzu koç olurum insallah:))

Hoşbuldum canım

Meva da uyumamış

Akşam 11 de uyumuş kalmışım koltukta 01 de uyandım yatağa gittim ellerim alışkanlıktan siteye kendi başına girdiyse demek hiç hatirlamiyorum:))

Gece yadsıdı herkes uyurken ağrı çekmek çok kötü biliyorum. Kolunda ki sorun nedir geciktirmeden dr a gitsen aslinda

Rabbim acil şifalar versin inşallah canım

Günaydın 10.takım

Herkese keyifli bir çarşamba olsun inşallah

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun.
moni kuzum sen niye dr gitmiyon neyi bekliyon canım ya çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar hepimiz gülsün hayat bugün

Günaydın lar canlarim

hayırlı sabahlar
geçmiş olsun dilekleriniz in sağolun kızlar.

Geçmiş olsun kaptanım, kas gevşetici varsa sürsen, yada yakı bandı. Birde ağrı kesici alabilirsin.
Aynen öyle, herşeyin başı sağlık. Allah şifa versin
sürdüm gülüm, ilaç içmemiştim kahvaltıdan sonra içerim.
Geçmiş olsun ayşem, üşüttünmü tutuldu heryanın?
ceryana kaldım sanırım canım, cam açıktı tam koluma vuruyodu.
insallah bugun daha iyi olursun kaptanım
inşallah canım sağolasın.
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun.
moni kuzum sen niye dr gitmiyon neyi bekliyon canım ya çok geçmiş olsun.
dün ikindiye kadar hafifti artacağını düşünmedim. bugünde istiyorum gidemiyorum. giyinip soyunamıyorum şu an.
aklıma gelmemişti ama evet fıtık olabilir, mutlaka vardır çünkü.
Gece yadsıdı herkes uyurken ağrı çekmek çok kötü biliyorum. Kolunda ki sorun nedir geciktirmeden dr a gitsen aslinda
bugün giyenebilcek duruma gelirsem giderim. gündüz bi şekilde geçiyorda gece hastalıklar için kabus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…