Ben izledim. Oğlan lar sağolsun bolduler durmadan. Ama hem ayağımda salladim hem tel den izledim. . Nihayet sarp öğrendiBu akşam benim dizim var
Çok aglicam çokkkİzleyem var mı
Kadın dizisini
Hala kapisabilioz mu . GeleM mi. Bak fena menu veririm. Kilo da veririm. Yakarım canını
Pazartesi bildirm de bulunmak zorunlu muydu ay ben bakmadim. BI dkine bakcam ÖzürPAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ
moni 95,9>>96,4
@Zhre_94,1>>94
@Ssy849183,3>>83
@evinizinmimari73,8>>?
sara_28 87,5>>87
@Ya habibi95,3>>?
gamze21 61,5>>61,5
@Aylin42Konya69,5>>69,4
Antepia27 104,5>>?
Sarayca 63,9>>64,3
vorones 60,8>>?
yasom7272 67,3>>67
@Pamukprncess 63,3>>62,9
ozlemkartal 98,2>>98,3
obezzto 87,1>>86,7
@Ezgi osman?>>?
@gitsinkilolar01 ?>>?
@MuMu85 ?>>?
@mervehll ?>>?
@tuba52 90,0>>89,7
Kızlar kilolarınızı bildirin.
@evinizinmimari
@Ya habibi
Antepia27
vorones
@Ezgi osman
@gitsinkilolar01
@MuMu85
@mervehll
hayırlı sabahlar
geçmiş olsun dilekleriniz in sağolun kızlar.
sürdüm gülüm, ilaç içmemiştim kahvaltıdan sonra içerim.
ceryana kaldım sanırım canım, cam açıktı tam koluma vuruyodu.
inşallah canım sağolasın.
dün ikindiye kadar hafifti artacağını düşünmedim. bugünde istiyorum gidemiyorum. giyinip soyunamıyorum şu an.
aklıma gelmemişti ama evet fıtık olabilir, mutlaka vardır çünkü.
bugün giyenebilcek duruma gelirsem giderim. gündüz bi şekilde geçiyorda gece hastalıklar için kabus.
günaydın hayırlı sabahlar herkese..
Akşam 2 saat uyudum gece de uyuyamadım :)ahahahh bencede yadivinity ablana niye yatmadın dedigin vakit saat tr de 02 yalnız.bu durumda ablanın sormasi gerekmez mi?
valla ben son raddeye gelene kadar masadan kalkmıyorum işim öyle çok onunu için az su içmek zorunda kalıyorum buna rağmen içtiğim herşey anında görüntüHayret valla.Bende bir gariplik var.Eve geldigimde hic wc ihtiyacim yoktu.Bi de cay ictim carsida
saraycam ben tatlı sertimdir bilmem anlatabiliyo muyumbenim işim kolaykuzum sara_28 bir koçun isteyeceği en çalışkan öğrenci, valla yırttım ben ama ozlemkartal sen benim koçumsun çekeceğin var benden tembel öğrenciyim, beni yola getirirsen benden iyisini bulmazsın ama söyleyeyim
zaten mortimAntepia27 çantada keklik havada karada yenerim muhahhahaha yaşasın kötülük
çok geçmiş olsun canım ikinize de,haftasonuna kadar idare edin dinlenince geçecektirgünaydın kızlar, bi geçmiş yaptım, hepinize geçmiş olsun mesajlarınıza teşekkür ederim, iş yerindeyim, salya sümük çalışıyorum, gece kızım ateşlendi, ona ilaç verdim, pek dinlenemedim doğrusu, ama geçecek inşallah.
hoşgeldin canım maşallah iyi kilo vermişsin,aynı boydayız 75 da bayağı ince görünüyorum ben,burada kalan kilolarını vereceksin eminimKendimi tanıtayım
Yaş 33
Boy 1.70
Kilo 88.3 ( 107 lerden indim :))
Evliyim 2 çocuk annesiyim
Böyle:)
koçum benim menün fena değil ben acil durumlarda kuruyemiş atıyorum ağzıma,tabi frenleyebilirsem iyi oluyorIyi geceler kizlar.Menumu yazayim
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 haslama yumurta
1 dilim kizarmis tb ekmegi
1 kk peynir 2 ceviz 2 catal bal
Ara : 1 kupa yari sutlu sekersiz nescafe
Ogle : Yarim acma (disaridaydik,cok da acikmistin l.Esim alinca bolustuk)
Aksam : Vicdan corbasi
2 kasik pirasa Salata
Su : 2 lt Spor : 1 saat yuruyus
45 dk leslie 15 180 adim
@Pamukprncessozlemkartal @obezzo
pamukcum benim mortimsin kuzum beni de etiketle,oohh afiyet bal şeker olsun mortimDunku menü
Sabah bir omlet, çk tereyağ, TK bal, peynir kk, yarımşar domates salatalık, 3 dilim ekmek
Öğlen tel sehriye çorbası, 3 te bir kadar dilim börek
Ara mandalina
Akşam yeşil fasulye kase iki kaşık pilav
Ara yarım dilim karpuz, 10 tane kuruyemiş
Spor 30 dk pump it up
@evinizinmimarilgamze21
kaptanım geçmiş olsun,elimden geleni yapıyorum ama regl öncesi şişlik son raddeye geldi sabit bile çıksam kardayım sayacambugün ve yarın çok önemli biliyosunuz, nolur yediklerinize dikkat edin
Dünkü menü yazamadım
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 çeri
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Öğlen saat 5:30
Ispanak yemeği
Akşam
2 poğaça
2 dilim palamut
Çay şekersiz 4 5 bardak
2 lt su
30 yuruyus
Orta tempolu
Hala kapisabilioz mu . GeleM mi. Bak fena menu veririm. Kilo da veririm. Yakarım canını
akşamki poğaçan olmasa menün çok güzelmiş gamzecim bunu kendine niye yapıyorsun gülüm yedin yedin bari bir tane ye ama sen benim mortimsin dimi ye kız ye niye üç tane yemedin hı
Vallaa yemem dedim yapmam bunu dedim
İyi gidiyirdum halbuki
Bugün yeni bigun
Daha iyi olup dünkü
Poğaçalar gunahini cikaricam
Hahahaha bırakacağımı mı zannettin
koçuna oklava sallayan bir kuzu mu?? Yaa ben gelme diyorum sen de nerdesin diyenkoçun başının etnin yiyosun pamuşum :))Koçum @evinizinmimari neden acaba ben şahıs Kuzucunla ilgilenmiyorsun sen bakimsopayı benim gostermem tuhaf oldu ama neyse surda kalmış iki gün daha doğru durust bişey yazmadın bana
hmm bende günde 10 dk uyusam bütün gece otururum, öyle bi tuhaf huyum varAkşam 2 saat uyudum gece de uyuyamadım :)
Amaninnn poğaça mi yedin. Yuh sana . Ben gene yağsız bazlama yedim . Bana da yuh tabi. Ya ben bide kabak tatlısi yiyorum . Sanki daha masum gelio. Ne ddersinAaa koçum gelmiş hoşgelmiş
Basi boş buraktin beni
Dunku 2 poğaça sebebi sensin
Kendinden utanmalisin
Profilde ki sen mısın . Alaaaa sen le bi ortak yön daha öğretmen misin . Bak senle gaza gelirim ben. Sımdi kaç kilosu n akşam ne yicen
valla ben son raddeye gelene kadar masadan kalkmıyorum işim öyle çok onunu için az su içmek zorunda kalıyorum buna rağmen içtiğim herşey anında görüntü
saraycam ben tatlı sertimdir bilmem anlatabiliyo muyummenü ver hergün bu işi bu kış bitireceğiz,bak kv de geldi iyileşince spora asıl biraz tamam mı fıstık
çok geçmiş olsun canım ikinize de,haftasonuna kadar idare edin dinlenince geçecektir
hoşgeldin canım maşallah iyi kilo vermişsin,aynı boydayız 75 da bayağı ince görünüyorum ben,burada kalan kilolarını vereceksin eminim
koçum benim menün fena değil ben acil durumlarda kuruyemiş atıyorum ağzıma,tabi frenleyebilirsem iyi oluyor
pamukcum benim mortimsin kuzum beni de etiketle,oohh afiyet bal şeker olsun mortim
kaptanım geçmiş olsun,elimden geleni yapıyorum ama regl öncesi şişlik son raddeye geldi sabit bile çıksam kardayım sayacam
Dünkü menü yazamadım
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 çeri
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Öğlen saat 5:30
Ispanak yemeği
Akşam
2 poğaça
2 dilim palamut
Çay şekersiz 4 5 bardak
2 lt su
30 yuruyus
Orta tempolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?