Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Pazartesi bildirm de bulunmak zorunlu muydu ay ben bakmadim. BI dkine bakcam Özür

Ayşecim bir havluyu ısıt boynunun ağrıyan yerine koy gevşeyip rahatlamana yardımcı olacaktır evde kas gevşetici ilacın varsa ondan içsen çünkü boyun fıtığı tedavisinde de uyguladıkları tedavi şeklide kas gevşetici ağrı kesici yöntemi canım

Sarayca canım nasıl oldun kızın nasıl oldu diyet olarak değilde sağlıklı beslenmeye dikkat et yinede biliyorum hastayken zor ama az yağlı az tuzlu tavuk suyu çorba yapsan hem gribine iyi gelir hem kalorisi düşük olur cuma günü yüzün güler ne dersin koçum

yasom7272 sevgili kuzucum sen nasılsın bugün kahvaltını güzelce yaptınmı ben bugün geç uyandım kinoayı pişiremedim akşamdan da çok üşüdüm pişirmeye erindim battaniyeye sarıldım uyukladım tv nin karşısında kefirlede nasıl olacak çok merak ediyorum açıkçası neyse kuzucum sende yediğine içtiğine dikkat etde cuma günü biz birici olalım gerçi sen benden bilgilisin bu konularda ama koçun olarak görevimi yapayım diyorum

gamze21 morticim sabah oldu uyan uyaaaaaan diyetten haber ver neler yapıyorsun gelde anlat hele anlatki iyi kapışalım

Hayret valla.Bende bir gariplik var.Eve geldigimde hic wc ihtiyacim yoktu.Bi de cay ictim carsida
valla ben son raddeye gelene kadar masadan kalkmıyorum işim öyle çok onunu için az su içmek zorunda kalıyorum buna rağmen içtiğim herşey anında görüntü
saraycam ben tatlı sertimdir bilmem anlatabiliyo muyum menü ver hergün bu işi bu kış bitireceğiz,bak kv de geldi iyileşince spora asıl biraz tamam mı fıstık

çok geçmiş olsun canım ikinize de,haftasonuna kadar idare edin dinlenince geçecektir

Kendimi tanıtayım
Yaş 33
Boy 1.70
Kilo 88.3 ( 107 lerden indim :))
Evliyim 2 çocuk annesiyim
Böyle:)
hoşgeldin canım maşallah iyi kilo vermişsin,aynı boydayız 75 da bayağı ince görünüyorum ben,burada kalan kilolarını vereceksin eminim

koçum benim menün fena değil ben acil durumlarda kuruyemiş atıyorum ağzıma,tabi frenleyebilirsem iyi oluyor

pamukcum benim mortimsin kuzum beni de etiketle,oohh afiyet bal şeker olsun mortim

bugün ve yarın çok önemli biliyosunuz, nolur yediklerinize dikkat edin
kaptanım geçmiş olsun,elimden geleni yapıyorum ama regl öncesi şişlik son raddeye geldi sabit bile çıksam kardayım sayacam

Dünkü menü yazamadım

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 çeri
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Öğlen saat 5:30
Ispanak yemeği

Akşam
2 poğaça

2 dilim palamut
Çay şekersiz 4 5 bardak

2 lt su
30 yuruyus
Orta tempolu

akşamki poğaçan olmasa menün çok güzelmiş gamzecim bunu kendine niye yapıyorsun gülüm yedin yedin bari bir tane ye ama sen benim mortimsin dimi ye kız ye niye üç tane yemedin hı

akşamki poğaçan olmasa menün çok güzelmiş gamzecim bunu kendine niye yapıyorsun gülüm yedin yedin bari bir tane ye ama sen benim mortimsin dimi ye kız ye niye üç tane yemedin hı

Vallaa yemem dedim yapmam bunu dedim
İyi gidiyirdum halbuki
Bugün yeni bigun
Daha iyi olup dünkü
Poğaçalar gunahini cikaricam

Hahahaha bırakacağımı mı zannettin

Vallaa yemem dedim yapmam bunu dedim
İyi gidiyirdum halbuki
Bugün yeni bigun
Daha iyi olup dünkü
Poğaçalar gunahini cikaricam

Hahahaha bırakacağımı mı zannettin

bırakma tabi güçsüz iradesiz morti istemiyorum benim gibi kararlı iradeli bir mortim olmalı tıpkı senin gibi

Koçum @evinizinmimari neden acaba ben şahıs Kuzucunla ilgilenmiyorsun sen bakim sopayı benim gostermem tuhaf oldu ama neyse surda kalmış iki gün daha doğru durust bişey yazmadın bana
koçuna oklava sallayan bir kuzu mu?? Yaa ben gelme diyorum sen de nerdesin diyenkoçun başının etnin yiyosun pamuşum :))

Akşam 2 saat uyudum gece de uyuyamadım :)
hmm bende günde 10 dk uyusam bütün gece otururum, öyle bi tuhaf huyum var

Aaa koçum gelmiş hoşgelmiş
Basi boş buraktin beni
Dunku 2 poğaça sebebi sensin
Kendinden utanmalisin
Amaninnn poğaça mi yedin. Yuh sana . Ben gene yağsız bazlama yedim . Bana da yuh tabi. Ya ben bide kabak tatlısi yiyorum . Sanki daha masum gelio. Ne ddersin

Ben de 75 de ince görüneceğimi düşünüyorum çok zayıf olmakta istemiyorum. Yıllardır şişman olduğum için şişman şişman düşünüyor da olabilirim:))

Dünkü menü yazamadım

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 çeri
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Öğlen saat 5:30
Ispanak yemeği

Akşam
2 poğaça

2 dilim palamut
Çay şekersiz 4 5 bardak

2 lt su
30 yuruyus
Orta tempolu

Saatler biraz kaymış gibi akşama yüklenmiş tüm menü afiyet olsun sabah kacta yedin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…