hoşgeldin canım, azimliyim kararlıyım, bol paylaşımda bulunup çok güzel kilo veririm dersen deneme sürecine girersin.
bize kendini tanıtırmısın.
teşekkürlerhgdiniz arkadaşlar aramıza
Günaydın 10.takım
Herkese keyifli bir çarşamba olsun inşallah
Hoş buldum Çok teşekkür ederim :)hgdiniz arkadaşlar aramıza
Hoş buldum Çok teşekkür ederim. :)Hoşgeldin canım
Akşam yatmaz, sabah kalkmazAkşam 2 saat uyudum gece de uyuyamadım :)
Öncelikle Günaydın
Ben Adana da yaşıyorum, memurum. Şuan 102 kg boyum 1,61 cm
1998 yılında beyin kanaması geçirdim. uzun süre kanser tedavisi gördüm, tedavim bittikten sonra hızla kilo aldım. son 10 yıldır obezite ile mücadele ediyorum.2015-2016 yılında 104 kilo ile hamile kaldım, hamilelik sürecinde zayıfladım doğuma 96 kg girdim doğum sonrası 85 kg düştüm. Annem kayın validem görümcelerim süt olsun diye el birliği ile piskolojimi bozdular (malum lohusalık süreci) süt oldu çocuk emmedi o ayrı bir konu. Derken ben tekrar 106 kg oldum.2 yıldır 2 ileri 1 geri derken bu gün sabah aç karnına tartıldım 102 kg. Geçtiğimiz nisan ayında bir immonoloji uzmanına aynı zamanda diyetisyen (bağırsak hastalıkları) gittim 96 kg kadar düştüm ama maddi sıkıntılardan dolayı devam edemedim.
Şimdi sizlerle birlikte motive olmaya çok ihtiyacım var.
Hahaaaytt hodri meydanHala kapisabilioz mu . GeleM mi. Bak fena menu veririm. Kilo da veririm. Yakarım canını
kac kilosin mortiiiPazartesi bildirm de bulunmak zorunlu muydu ay ben bakmadim. BI dkine bakcam Özür
Öncelikle Günaydın
1998 yılında beyin kanaması geçirdim. uzun süre kanser tedavisi gördüm, tedavim bittikten sonra hızla kilo aldım. son 10 yıldır obezite ile mücadele ediyorum.2015-2016 yılında 104 kilo ile hamile kaldım, hamilelik sürecinde zayıfladım doğuma 96 kg girdim doğum sonrası 85 kg düştüm. Annem kayın validem görümcelerim süt olsun diye el birliği ile piskolojimi bozdular (malum lohusalık süreci) süt oldu çocuk emmedi o ayrı bir konu. Derken ben tekrar 106 kg oldum.2 yıldır 2 ileri 1 geri derken bu gün sabah aç karnına tartıldım 102 kg. Geçtiğimiz nisan ayında bir immonoloji uzmanına aynı zamanda diyetisyen (bağırsak hastalıkları) gittim 96 kg kadar düştüm ama maddi sıkıntılardan dolayı devam edemedim.
Çok geçmiş olsun canım,Öncelikle Günaydın
Gecmis olsun kaptanim, benimde yillardir omuz boyun agrim var o yuzden cabuk basimda agirir, ben jel kullaniyoeum turkce ismini bilmiyorum ama, fizikrakip ceza tedaviye gidiyorum, bide sicak havlu koy veya sicak dusa girebilirsinhayırlı sabahlar
geçmiş olsun dilekleriniz in sağolun kızlar.
sürdüm gülüm, ilaç içmemiştim kahvaltıdan sonra içerim.
ceryana kaldım sanırım canım, cam açıktı tam koluma vuruyodu.
inşallah canım sağolasın.
dün ikindiye kadar hafifti artacağını düşünmedim. bugünde istiyorum gidemiyorum. giyinip soyunamıyorum şu an.
aklıma gelmemişti ama evet fıtık olabilir, mutlaka vardır çünkü.
bugün giyenebilcek duruma gelirsem giderim. gündüz bi şekilde geçiyorda gece hastalıklar için kabus.
Telefon kafayy yedi, fizik tedavi yazacaktim, rakip cezada neydiGecmis olsun kaptanim, benimde yillardir omuz boyun agrim var o yuzden cabuk basimda agirir, ben jel kullaniyoeum turkce ismini bilmiyorum ama, fizikrakip ceza tedaviye gidiyorum, bide sicak havlu koy veya sicak dusa girebilirsin
Gunaydin KocummmGünaydın 10.takım
Herkese keyifli bir çarşamba olsun inşallah
Koçum @evinizinmimari neden acaba ben şahıs Kuzucunla ilgilenmiyorsun sen bakimsopayı benim gostermem tuhaf oldu ama neyse surda kalmış iki gün daha doğru durust bişey yazmadın bana
Çok teşekkür ederim İnşallah sizlerin desteğiyle önce sağlıklı olmak için sizlerle birlikte bende kilolarıma veda edeceğim.Hoşgeldin
Çok geçmiş olsun
Neler atlatmışsın Allahın izniyle kiloyu her halükarda verirsin anladığım kadarıyla cok güçlü bir kadinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?