Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşgeldin canım, azimliyim kararlıyım, bol paylaşımda bulunup çok güzel kilo veririm dersen deneme sürecine girersin.
bize kendini tanıtırmısın.

Öncelikle Günaydın
Ben Adana da yaşıyorum, memurum. Şuan 102 kg boyum 1,61 cm
1998 yılında beyin kanaması geçirdim. uzun süre kanser tedavisi gördüm, tedavim bittikten sonra hızla kilo aldım. son 10 yıldır obezite ile mücadele ediyorum.2015-2016 yılında 104 kilo ile hamile kaldım, hamilelik sürecinde zayıfladım doğuma 96 kg girdim doğum sonrası 85 kg düştüm. Annem kayın validem görümcelerim süt olsun diye el birliği ile piskolojimi bozdular (malum lohusalık süreci) süt oldu çocuk emmedi o ayrı bir konu . Derken ben tekrar 106 kg oldum.2 yıldır 2 ileri 1 geri derken bu gün sabah aç karnına tartıldım 102 kg. Geçtiğimiz nisan ayında bir immonoloji uzmanına aynı zamanda diyetisyen (bağırsak hastalıkları) gittim 96 kg kadar düştüm ama maddi sıkıntılardan dolayı devam edemedim.
Şimdi sizlerle birlikte motive olmaya çok ihtiyacım var.

Hoşgeldin
Çok geçmiş olsun
Neler atlatmışsın Allahın izniyle kiloyu her halükarda verirsin anladığım kadarıyla cok güçlü bir kadinsin

hoşgeldin aramıza ve geçirdiğin rahatsızlıkların için çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın bir daha kilo konusuna gelince diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak düşünürsen daha katlanılır olur diye düşünüyorum ve buraya sık sık gelip yediğini içtiğini yaptığın kaçamaklarını içtiğin suyunu ve yaptığın sporunu yazarsan hepimiz sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince ve birlikte güzel kilolar veririz 10.takım olarak çok uyumluyuz zamanla bunu sende göreceksin ve buraya gelmekle kendine iyilik yaptım bence

Çok geçmiş olsun canım,
Şimdi iyimisin. Inşallah burda istediğin kiloya düşersin

Gecmis olsun kaptanim, benimde yillardir omuz boyun agrim var o yuzden cabuk basimda agirir, ben jel kullaniyoeum turkce ismini bilmiyorum ama, fizikrakip ceza tedaviye gidiyorum, bide sicak havlu koy veya sicak dusa girebilirsin

Gecmis olsun kaptanim, benimde yillardir omuz boyun agrim var o yuzden cabuk basimda agirir, ben jel kullaniyoeum turkce ismini bilmiyorum ama, fizikrakip ceza tedaviye gidiyorum, bide sicak havlu koy veya sicak dusa girebilirsin
Telefon kafayy yedi, fizik tedavi yazacaktim, rakip cezada neydi

Günaydın kızlar, mesajlar bittiğine göre bende kalkıyım, malûm bisürü iş var.

Yalniz dünkü teklifime cevap alamadım

Bugün biri benim için günboyu yapılan sporları listeleyebilirmi

Hepsi alt alta olursa sevinirim.

Gözden kaçmasın diye büyük yazdım arkadaşlar

Hoşgeldin
Çok geçmiş olsun
Neler atlatmışsın Allahın izniyle kiloyu her halükarda verirsin anladığım kadarıyla cok güçlü bir kadinsin
Çok teşekkür ederim İnşallah sizlerin desteğiyle önce sağlıklı olmak için sizlerle birlikte bende kilolarıma veda edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…