Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok teşekkür ederim sizlerin güzel mesajları beni çok mutlu etti
sizlerle birlikte Sağlıklı Beslenme programıma inşallah azimle devam edeceğim. :)

Telefon kafayy yedi, fizik tedavi yazacaktim, rakip cezada neydi

Çok teşekkür ederim sizlerin güzel mesajları beni çok mutlu etti
sizlerle birlikte Sağlıklı Beslenme programıma inşallah azimle devam edeceğim. :)

canım menülerimizi akşam toptan yazıyoruz gün içinde ne yedik ne içtik ne kadar su içtik ve ne kadar spor yaptık o zaman yorumlaması daha kolay oluyor

Profilde ki sen mısın . Alaaaa sen le bi ortak yön daha öğretmen misin . Bak senle gaza gelirim ben. Sımdi kaç kilosu n akşam ne yicen
Benim canım şuan ki halimi de atayım mi bi daha yolum var ama yine öyle olmak için evet canım rehber öğretmenim sabah 62.7 gibi bişey dim hedef 57 akşama annem ne pişirirse

koçuna oklava sallayan bir kuzu mu?? Yaa ben gelme diyorum sen de nerdesin diyenkoçun başının etnin yiyosun pamuşum :))

hmm bende günde 10 dk uyusam bütün gece otururum, öyle bi tuhaf huyum var
Benim koçum kaytariyor oklava sallayani makbul obeztomm gelsin koçlar gelsin bize lazimlar

Benim morti gamzeydi ama @moni bana kıyak yapmış olmalı

koçuna oklava sallayan bir kuzu mu?? Yaa ben gelme diyorum sen de nerdesin diyenkoçun başının etnin yiyosun pamuşum :))

hmm bende günde 10 dk uyusam bütün gece otururum, öyle bi tuhaf huyum var
Ben her halukarda her şartta her yerde uyurum :)
Akşam yatmaz, sabah kalkmaz

Ama bugün erken kalkmışsın, hayırdır?
Dizi izliyom netten..bizimkiler uyanmadan biraz bakiyim dedim

canım pek iyi sayılmam, işlerim yoğun ve aynı zamanda hastayım ama yediklerime dikkat ediyorum. bi kendime geleyim menü paylaşayım dün ne yedim hatırlamaya çalışayım

mortim güzel menü, artılar temizlendi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…