Şuan epilepsi var. ok sükür kanseri yendim.Çok geçmiş olsun canım,
Şimdi iyimisin. Inşallah burda istediğin kiloya düşersin
Ne yuhu iyi etmissin, ye ye sen kabaklariAmaninnn poğaça mi yedin. Yuh sana . Ben gene yağsız bazlama yedim . Bana da yuh tabi. Ya ben bide kabak tatlısi yiyorum . Sanki daha masum gelio. Ne ddersin
Çok teşekkür ederim sizlerin güzel mesajları beni çok mutlu ettihoşgeldin aramıza ve geçirdiğin rahatsızlıkların için çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın bir daha kilo konusuna gelince diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak düşünürsen daha katlanılır olur diye düşünüyorum ve buraya sık sık gelip yediğini içtiğini yaptığın kaçamaklarını içtiğin suyunu ve yaptığın sporunu yazarsan hepimiz sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince ve birlikte güzel kilolar veririz 10.takım olarak çok uyumluyuz zamanla bunu sende göreceksin ve buraya gelmekle kendine iyilik yaptım bence
Çok şükür canım, Allah bidaha yaşatmasın o günleriŞuan epilepsi var. ok sükür kanseri yendim.
Ben seni hep beğeniyom bebeğimGezegenfeza abla ne guzel begeniyon beni oyle
Ben seni hep beğeniyom bebeğim
Amin canım benim çok teşekkür ederim.Çok şükür canım, Allah bidaha yaşatmasın o günleri
Telefon kafayy yedi, fizik tedavi yazacaktim, rakip cezada neydi
Çok teşekkür ederim sizlerin güzel mesajları beni çok mutlu etti
sizlerle birlikte Sağlıklı Beslenme programıma inşallah azimle devam edeceğim. :)
Bu arada sabah kahvaltımı yazayım.
Sabah kalkınca 2 bardak su içtim.
Yarım saat sonra bir su bardağı yarım yağlı süt 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi 3 adet ceviz
Ara ögünde de 2 adet hurma bir bardak çok açık çay
Tamam canım benim bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
canım menülerimizi akşam toptan yazıyoruz gün içinde ne yedik ne içtik ne kadar su içtik ve ne kadar spor yaptık o zaman yorumlaması daha kolay oluyor
Benim canım şuan ki halimi de atayım mi biProfilde ki sen mısın . Alaaaa sen le bi ortak yön daha öğretmen misin . Bak senle gaza gelirim ben. Sımdi kaç kilosu n akşam ne yicen
Benim koçum kaytariyor oklava sallayani makbulkoçuna oklava sallayan bir kuzu mu?? Yaa ben gelme diyorum sen de nerdesin diyenkoçun başının etnin yiyosun pamuşum :))
hmm bende günde 10 dk uyusam bütün gece otururum, öyle bi tuhaf huyum var
Benim morti gamzeydi amavalla ben son raddeye gelene kadar masadan kalkmıyorum işim öyle çok onunu için az su içmek zorunda kalıyorum buna rağmen içtiğim herşey anında görüntü
saraycam ben tatlı sertimdir bilmem anlatabiliyo muyummenü ver hergün bu işi bu kış bitireceğiz,bak kv de geldi iyileşince spora asıl biraz tamam mı fıstık
çok geçmiş olsun canım ikinize de,haftasonuna kadar idare edin dinlenince geçecektir
hoşgeldin canım maşallah iyi kilo vermişsin,aynı boydayız 75 da bayağı ince görünüyorum ben,burada kalan kilolarını vereceksin eminim
koçum benim menün fena değil ben acil durumlarda kuruyemiş atıyorum ağzıma,tabi frenleyebilirsem iyi oluyor
pamukcum benim mortimsin kuzum beni de etiketle,oohh afiyet bal şeker olsun mortim
kaptanım geçmiş olsun,elimden geleni yapıyorum ama regl öncesi şişlik son raddeye geldi sabit bile çıksam kardayım sayacam
Ben her halukarda her şartta her yerde uyurum :)koçuna oklava sallayan bir kuzu mu?? Yaa ben gelme diyorum sen de nerdesin diyenkoçun başının etnin yiyosun pamuşum :))
hmm bende günde 10 dk uyusam bütün gece otururum, öyle bi tuhaf huyum var
Dizi izliyom netten..bizimkiler uyanmadan biraz bakiyim dedimAkşam yatmaz, sabah kalkmaz
Ama bugün erken kalkmışsın, hayırdır?
canım pek iyi sayılmam, işlerim yoğun ve aynı zamanda hastayım ama yediklerime dikkat ediyorum. bi kendime geleyim menü paylaşayım dün ne yedim hatırlamaya çalışayımSarayca koçum benden haberler iyi sen nasılsın bugün ne yedin ne içtin suyunu içiyon dimi sporuda unutma
@yasom7272 kuzucum sen neler yapıyon bol su iç haşimatoyu yenelimki ödem olmasın bu hafta birinci biz olmalıyız
@gamze21 mortim sen neler yapıyorsun yine yiyormusun yoksa ye canım ye kekler börekler çörekler ye bu hafta ben birinciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?