Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

maşallah benim kuzuma çok güzel, bu hafta yine harika bir eksi gelecek benim kuzumdan

dikkat ediyorum canım, öğlen güzel bir çorba içtim çok iyi geldi, akşama yoğurt çorbası var, bu ara saat 9 da çocuklarla yatağa giriyorum, dinlenmek iyi geliyor ama spor yapacak durumda değilim, inşallah iyileşince spora başlayacağım, senin gibi birinin koçuysam eğer bende çok iyi olmak zorundayım, ama bu hafta beni mazur gör olur mu, spor konusunda yani

tamam koçum bu haftadan sonra sana layık bir kuzu olacağım

örnek bire menü, afiyet olsun kaptanım

canım pek iyi sayılmam, işlerim yoğun ve aynı zamanda hastayım ama yediklerime dikkat ediyorum. bi kendime geleyim menü paylaşayım dün ne yedim hatırlamaya çalışayım

geçmedi ama daha iyiyim en azından burun akıntım gitti,

canım çok geçmiş olsun tekrardan herşeyin başı sağlık iyi ol sonra sporunuda yaparsın diyetinide

grip türü hastalıklarda çorba ve dinlenme çok iyi geliyor bol limon sık çorbana canım yoğurt çorbasınada bolca kuru nane ekle hem mideni rahatlatır hem gribe iyi gelir

hoşgeldin zumral, burası sana çok iyi gelecek, sağlıkla kilo vermen dileğiyle

çok sağol bitanem, vücut direncim düştü sanırım, neyse ki atlatıyorum. Heyecanla spor yapacağım zamanı bekliyorum bu sefer kararlıyım, aylardır buradayım hiç örnek olamadım ama artık örnek bir koç olmalıyım

2 gündür ağzıma lokma almıyorum, ölmedim obezzto .
helal olsun! Yahu ben ara öğün yemesem gözüm kararıyo, ellerim titriyo.devamlı aç geziyorum.sen nasıl iki gündür böyle geziyosun?

Sağlıkla boz eksili güzel bir gün diliyorum.
Herkese hayırlı günler
zümral hoşgeldin.harika bir hikayen var.belli ki güçlü bir kadınsın, her zorluğun üzerinden gelmişsin.diet işi senin için cocuk oyuncağı kalır emin ol.sen istersen başarırsın

Gunaydin Kocummm
çekirge kuzu geç kaldın.sana da tünaydın.bugün kendine dikkat et, gözüm üzerinde

keşke bir örnekle gösterseydin.ben yapmaya çalışırım gezegencim.gün sonunda değil mi?

şu saate kadar gayet güzel.gün arası tek tek yazmaktansa akşam üzeri liste halinde yayınlarsın canım

Ben her halukarda her şartta her yerde uyurum :)

Dizi izliyom netten..bizimkiler uyanmadan biraz bakiyim dedim
oo sen benim kızım gibisin.zaman ve mekan farketmez her şartta her şekilde uyur.okuldan gelir uyur, kalkar yemek yer yine uyur.okulda dahi uyuyo çocuk.doktora sordum ergenlikte normal dedi :))

3 dilim ekmek mi?
Tel şehriye çorbasının yanında bir de ayrıca karbonhidrat almışsın börekle
Spor az.Su nerde?
Dİğerleri güzel Bu arada son ara saat kaçta oldu?

Kizlar ise gidecegim icin menumu yaziyorum simdiden.

Ac karnima detox suyu ve 1 bardak normal su.

Kahvalti:
1 tost
1 filtre kahve

Ara
1filtre kahve

Oglen
1 tas dunden kalan pirasa
1 buyuk kase semizotlu cacik
Su

Ara
1 bardak detox suyu
1 mandalina
2 kaşik yogurt

Aksam (hazirladim is yerine goturcem)
1 porsiyon kapuska
Domates salata

Son ara
1 filtre kahve

Su ve sporu gelince yazarim. Su 2 ye tamamlarim sporuda adimlarimi yazarim.

obezzto
gezegenfeza
moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…