çok sağol aylinim bir grip tutturdu, tam raporluk halim ama işlerde yoğun almadım rapor, kızım öksürüyor bu gün okula gönderdim, geri kalmasın diye.Sadece kizina gecmis olsun dedim ama sende hastaymisin.Sana da gecmis olsin cnm
maşallah benim kuzuma çok güzel, bu hafta yine harika bir eksi gelecek benim kuzumdanBende menümü yazayım
Sabah
Bir kase kelle paça çorbası
Öğle
Bir porsiyon ızgara köfte
Salata
Ayran
Akşam
Bir kase lahana çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış kabak
Su 2,5 litre spor yarım saat yürüyüş
Sarayca
@yasom7272
@gamze21
moni
geçmedi ama daha iyiyim en azından burun akıntım gitti,Amin canım inşallah
Geçmiş olsun canım sanada kızınada geçmezse doktora gidin
Anladım canım ama ben kullanmam öyle şeyler bol bol su içiyorum bağırsakları o temizlesin
dikkat ediyorum canım, öğlen güzel bir çorba içtim çok iyi geldi, akşama yoğurt çorbası var, bu ara saat 9 da çocuklarla yatağa giriyorum, dinlenmek iyi geliyor ama spor yapacak durumda değilim, inşallah iyileşince spora başlayacağım, senin gibi birinin koçuysam eğer bende çok iyi olmak zorundayım, ama bu hafta beni mazur gör olur mu, spor konusunda yaniSarayca canım nasıl oldun kızın nasıl oldu diyet olarak değilde sağlıklı beslenmeye dikkat et yinede biliyorum hastayken zor ama az yağlı az tuzlu tavuk suyu çorba yapsan hem gribine iyi gelir hem kalorisi düşük olur cuma günü yüzün güler ne dersin koçum
@yasom7272 sevgili kuzucum sen nasılsın bugün kahvaltını güzelce yaptınmı ben bugün geç uyandım kinoayı pişiremedim akşamdan da çok üşüdüm pişirmeye erindim battaniyeye sarıldım uyukladım tv nin karşısında kefirlede nasıl olacak çok merak ediyorum açıkçası neyse kuzucum sende yediğine içtiğine dikkat etde cuma günü biz birici olalım gerçi sen benden bilgilisin bu konularda ama koçun olarak görevimi yapayım diyorum
@gamze21 morticim sabah oldu uyan uyaaaaaan diyetten haber ver neler yapıyorsun gelde anlat hele anlatki iyi kapışalım
tamam koçum bu haftadan sonra sana layık bir kuzu olacağımvalla ben son raddeye gelene kadar masadan kalkmıyorum işim öyle çok onunu için az su içmek zorunda kalıyorum buna rağmen içtiğim herşey anında görüntü
saraycam ben tatlı sertimdir bilmem anlatabiliyo muyummenü ver hergün bu işi bu kış bitireceğiz,bak kv de geldi iyileşince spora asıl biraz tamam mı fıstık
çok geçmiş olsun canım ikinize de,haftasonuna kadar idare edin dinlenince geçecektir
hoşgeldin canım maşallah iyi kilo vermişsin,aynı boydayız 75 da bayağı ince görünüyorum ben,burada kalan kilolarını vereceksin eminim
koçum benim menün fena değil ben acil durumlarda kuruyemiş atıyorum ağzıma,tabi frenleyebilirsem iyi oluyor
pamukcum benim mortimsin kuzum beni de etiketle,oohh afiyet bal şeker olsun mortim
kaptanım geçmiş olsun,elimden geleni yapıyorum ama regl öncesi şişlik son raddeye geldi sabit bile çıksam kardayım sayacam
hoşgeldin mevaTamam kaptanim hayırlısı ile olur diye umuyorum:))
Evliyim
2 cocuk annesiyim
33 yaşındayım
Boyum 1.70
Kilom 88.3
Yaklaşık 6 yıldır ulasamadigim kiloya inmiş bulunmaktayım devamı da gelir inşallah
Hedefim 75
canım dün erkenden yattım uyudumDünkü heyecan nerde gene kimse yoksarayca hasta evinizinmimari yok pamuk yok ozlem gelmedi aylin mantı yapıyor gamze kaçamak yaptim diye menü vermiyor vs vs nerdesiniz bakimmm
örnek bire menü, afiyet olsun kaptanımmenümüde yazayım
uyanınca
ılık ballı limonlu su
kahvaltı
1 h yumurta
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
domates,salatalık
yeşil çay
ara
sade Türk kahvesi
öğle
zeytinyağlı pırasa
salata
ara
1 mandalina
2 kaşık yoğurt
akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
ara
çay
su:2,5 bitti 3 e tamamlıcam uyuyana kadar
spor maalesef yok kolumdan sebep hareketlerim kısıtlı
@yasom7272
çok geçmiş olsun kaptanımBende burdayım saat 1 de zar zor yatmıştım uyuyamadım kalktım.kolum omzum sırtım fena tutuk .
kabus gibi bi gece.rabbim kimseye dert verip derman aratmasın. Her şeyin başı sağlık gerisi boş.
Dualarınızı bekliyorum inşallah.
canım pek iyi sayılmam, işlerim yoğun ve aynı zamanda hastayım ama yediklerime dikkat ediyorum. bi kendime geleyim menü paylaşayım dün ne yedim hatırlamaya çalışayım
geçmedi ama daha iyiyim en azından burun akıntım gitti,
dikkat ediyorum canım, öğlen güzel bir çorba içtim çok iyi geldi, akşama yoğurt çorbası var, bu ara saat 9 da çocuklarla yatağa giriyorum, dinlenmek iyi geliyor ama spor yapacak durumda değilim, inşallah iyileşince spora başlayacağım, senin gibi birinin koçuysam eğer bende çok iyi olmak zorundayım, ama bu hafta beni mazur gör olur mu, spor konusunda yani
kankim akşam akşam poğaçaDünkü menü yazamadım
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 çeri
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Öğlen saat 5:30
Ispanak yemeği
Akşam
2 poğaça
2 dilim palamut
Çay şekersiz 4 5 bardak
2 lt su
30 yuruyus
Orta tempolu
hoşgeldin zumral, burası sana çok iyi gelecek, sağlıkla kilo vermen dileğiyleÖncelikle Günaydın
Ben Adana da yaşıyorum, memurum. Şuan 102 kg boyum 1,61 cm
1998 yılında beyin kanaması geçirdim. uzun süre kanser tedavisi gördüm, tedavim bittikten sonra hızla kilo aldım. son 10 yıldır obezite ile mücadele ediyorum.2015-2016 yılında 104 kilo ile hamile kaldım, hamilelik sürecinde zayıfladım doğuma 96 kg girdim doğum sonrası 85 kg düştüm. Annem kayın validem görümcelerim süt olsun diye el birliği ile piskolojimi bozdular (malum lohusalık süreci) süt oldu çocuk emmedi o ayrı bir konu. Derken ben tekrar 106 kg oldum.2 yıldır 2 ileri 1 geri derken bu gün sabah aç karnına tartıldım 102 kg. Geçtiğimiz nisan ayında bir immonoloji uzmanına aynı zamanda diyetisyen (bağırsak hastalıkları) gittim 96 kg kadar düştüm ama maddi sıkıntılardan dolayı devam edemedim.
Şimdi sizlerle birlikte motive olmaya çok ihtiyacım var.
seni takipteyim2 gündür ağzıma lokma almıyorum, ölmedimobezzto .
çok sağol bitanem,canım çok geçmiş olsun tekrardan herşeyin başı sağlık iyi ol sonra sporunuda yaparsın diyetinide
grip türü hastalıklarda çorba ve dinlenme çok iyi geliyor bol limon sık çorbana canım yoğurt çorbasınada bolca kuru nane ekle hem mideni rahatlatır hem gribe iyi gelir
helal olsun! Yahu ben ara öğün yemesem gözüm kararıyo, ellerim titriyo.devamlı aç geziyorum.sen nasıl iki gündür böyle geziyosun?2 gündür ağzıma lokma almıyorum, ölmedimobezzto .
zümral hoşgeldin.harika bir hikayen var.belli ki güçlü bir kadınsın, her zorluğun üzerinden gelmişsin.diet işi senin için cocuk oyuncağı kalır emin ol.sen istersen başarırsınSağlıkla boz eksili güzel bir gün diliyorum.
Herkese hayırlı günler
çekirge kuzu geç kaldın.sana da tünaydın.bugün kendine dikkat et, gözüm üzerindeGunaydin Kocummm
keşke bir örnekle gösterseydin.ben yapmaya çalışırım gezegencim.gün sonunda değil mi?Günaydın kızlar, mesajlar bittiğine göre bende kalkıyım, malûm bisürü iş var.
Yalniz dünkü teklifime cevap alamadım
Bugün biri benim için günboyu yapılan sporları listeleyebilirmi
Hepsi alt alta olursa sevinirim.
Gözden kaçmasın diye büyük yazdım arkadaşlar
şu saate kadar gayet güzel.gün arası tek tek yazmaktansa akşam üzeri liste halinde yayınlarsın canımBu arada sabah kahvaltımı yazayım.
Sabah kalkınca 2 bardak su içtim.
Yarım saat sonra bir su bardağı yarım yağlı süt 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi 3 adet ceviz
Ara ögünde de 2 adet hurma bir bardak çok açık çay
oo sen benim kızım gibisin.zaman ve mekan farketmez her şartta her şekilde uyur.okuldan gelir uyur, kalkar yemek yer yine uyur.okulda dahi uyuyo çocuk.doktora sordum ergenlikte normal dedi :))Ben her halukarda her şartta her yerde uyurum :)
Dizi izliyom netten..bizimkiler uyanmadan biraz bakiyim dedim
Uğraştırıcı olmayan her şeyi yiyebilirimmortim istediğin gibi eletir sıkıntı yoksenin şu öğle yemeğinide ayarlayalım ne yiyebilirsin imkanların doğrultusunda
3 dilim ekmek mi?Dunku menü
Sabah bir omlet, çk tereyağ, TK bal, peynir kk, yarımşar domates salatalık, 3 dilim ekmek
Öğlen tel sehriye çorbası, 3 te bir kadar dilim börek
Ara mandalina
Akşam yeşil fasulye kase iki kaşık pilav
Ara yarım dilim karpuz, 10 tane kuruyemiş
Spor 30 dk pump it up
evinizinmimari l @gamze21
Oo kolaymış..Eki Görüntüle 2200518
Obezzto bunun gibi
Sen alt alta yazabilirsen iyi olur
Herkes biçtiği zaman buraya resmini koy
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?