Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın özlemcim nasılsın
sağolasın yoğunum canım bu gece de eve iş getirdim

Ben de 75 de ince görüneceğimi düşünüyorum çok zayıf olmakta istemiyorum. Yıllardır şişman olduğum için şişman şişman düşünüyor da olabilirim:))
bence doğru düşünüyorsun ben 75 olsam yeter de artar aslında, 40 beden olurum o da yaşıma başıma gayet iyi gider

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun iyi etmişsin takıma gelmekle,burada birbirimizi anlıyor ve yardımcı olmaya çalışıyoruz,inşallah sen de kilolarını verir sağlığına kavuşursun

Canım çok güzel bir menü tebrik ederim

Teşekkür ederim canım

sağol tatlımsenin menüler nerde
Ben eve dönünce yazacağım canım. Şu an burda herşeyi yiyorum tatilde olmuyor . bir de regl öncesiyim. Ama nasip olursa sıkı bir şekilde başlayacağım. aeben ve moni 'ye emanet edeceğim kendimi yeter artık

Sporun olmaması iyiymiş mortimm bak menülere laf yok

arkadaşlar hayırlı akşamlar geççmişe bakamadım koşuturmalı birgündü
menümü yazayım
sabah: maydonoz ve domatesli lor peyniri 1 yumurta yarım dilim tb ekmeği
öğlen:ezogelin çorba yarım kase bezelyeli yemek vardı etlerini yedim 3 parça cacık
ikindi : sade türk kahvesi
akşam: ıspanak ve yoğurt
2.5 lt su spor yok ama 11bin adım
sara_28 moni evinizinmimari

Bugünkü menünü beğendim kuzum böyle devam sporda güzel yarında böyle dikkat edicez INŞAALLAH çok güzel sonuçlar alıcaz su biraz daha olabilirdi az geldi en azından yarim lt daha

Menün harika yasocum
Kabızlığın geçtimi ben yulafı bıraktıktan sonra daha iyiyim

tamam canım tatilde kasmaya gerek yok ama bu kış halledelim bu işi

Sporun olmaması iyiymiş mortimm bak menülere laf yok
mersi mortim,yapamıyorum spor malesef çok istiyorum olamıyor bi türlü

Menün harika yasocum
Kabızlığın geçtimi ben yulafı bıraktıktan sonra daha iyiyim
saracım aslında tam düzene girdi desem yalan bu kadar sebze yiyorum gene çok iyi değil kinou ıslattım şimdi yarın yiyecem bende inşllah
bu sabah 8.5tan beri koşturuyorum akşam mesai nasıl bitti bilmiyom mesai sonu bir arkadaşımız sezaryan olmuştu kızı koşuşturmada unuttum akşam aklıma geldi bir arkadaşla başka ilçede benim eski hastanemde ora gittim ordan çıktık kahve içtik ordan eve bıraktılar eve geldim duş aldım üstümü değişitm yemek yedim veda yemeği vardı eski çalıştığım başhekimin ona gittim şimdi geldim ve yarın istanbula gidecem çantam bile hazır değil

Menümü veriyim namaz kılıp yatıcam çok yoruldum ya ben
Sabah
Domates salatalık
Biraz peynir zeytin
1 yumurta
Öğle
2 kepçe çorba
Izmır köfte ( 1 köfte 1 patates)
3 yk pilav
Akşam
Baharatlı bir tavuk but

Su 2.5 lt
Sporda tempolu hizmet etmek
Hem kahvalti hemde öğle yemeğine 25 kişi ağırladım yapamadım
Zre_

Anlıyorum canım çok yoğunsun Allah kolaylık versin

Kinoayı haşladım ben sen nasıl yapıyorsun

oo koç gibi koçsun maasallah.25 kişi bayağı zor olmuştur ama olsun.insana insan lazım her daim..

Aferim kuzu hergün böyle performanslar bekliyorum
thanks sahip

Anlıyorum canım çok yoğunsun Allah kolaylık versin

Kinoayı haşladım ben sen nasıl yapıyorsun
tarif ettin ya bana ıslattım önce şimdide altını yaktım kaynasın biraz kapatacam ama kefirim yok yoğurtla yaparım bide 3 yemek kaşığı koydum çok olur bana fazla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…