Dikkat ettim koçum kapının arkasından sopa çıkmasın diyeMashaAllah 25 kisimi, menun bence guzel
Aynen kuzum evimde kuran okutmak istedim onuda baya kalabalık yaptık ELHAMDÜLLAHoo koç gibi koçsun maasallah.25 kişi bayağı zor olmuştur ama olsun.insana insan lazım her daim..
thanks sahip
Sen nasıl oldun kuzum hastalığın geçtimiValla ben artık herkeslere söyledim diyetisyene gittiğimi o yüzden kimse bana ısrar edemiyor, hemen kapatıyorum önlerini.tek ısrar eden annem var ona da bir sey diyemiyorum ama Allah tan sadece haftasonu görüyorum.yoksa halim harap
Ona gore o sopa kapinin arkasinda haa tam bir hollanda sopasiDikkat ettim koçum kapının arkasından sopa çıkmasın diye
Isterse çorum sopası olsun koç sopa sopadırOna gore o sopa kapinin arkasinda haa tam bir hollanda sopasi
Bak zumba videolari attim sende yapabilirsin, yapcanmi??? Dusun bana haber et :))))
Bitsinse resim atarım canım.oh ne pozitif mesajlar.hep böyle ol
yok canım niye problem olsun.istedigin zaman yaz
gezegencim kolay gelsin.evin yakın olsa işler bitince gelip bakacam, o derece merak ediyorum:))
hadi bakalım bekliyorum sporları
not aldım canım,merak etme
valla ben 80 kiloya inmeden yapmıycam bir daha onuçok zorluyor beni
Bende defteri bulamıyorum zaten, ıyi olurArkadaşlar herkese iyi geceler.
gezegenfeza listemi yarın yayınlarım canım, halihazırda bildirim yapmayanlar var çünkü
Bak gene kıskandıgamze beni koçtan saymamışsın ama 2 poğaca yemişsindevam et
zumralım hgdin yeniden aramıza ve çok geçmiş olsun bitanem rabbim inşallah bidaha yaşatmaz aynı şeyleri çoçğunuda sana bağışlasın canım
çok kıskandım
vay mortim vay bugün süpersin
Allah kabul etsin canımAynen kuzum evimde kuran okutmak istedim onuda baya kalabalık yaptık ELHAMDÜLLAH
bugün daha iyiyim yaso.sadece burnumu çeke çeke geziyorum, halsizliğim geçti şükür
ay öyle insanlarda var de mi?obezim şimdiki çalıştığım yerde kimse israr etmiyor zaten yemiyorumda eski iş yerinden arkadaşlar ısrar etti onlarda kıskançlıklarından
su içtikçe wc ye gitmen normal.bende dışarı çıkmadan su alımını durduruyorum.yoksasokaklatda wc ararımobezzto koçicomm vallahi erinmedim saat 10.15 de eve vardim actim zumbayi laptoptan yarim saat zumba yaptim salona gidemiyom bari evde yapim dedim.
Spor toplam: yarim saat Zumba, 6278 adim (telefon yanimda oldugu kadariyla, bi ara sarja takmistim cunku)
Bu arada su 3 lt gecti, detoxtanmidir anlamadim afedersin tuvaletede cok gittimsuyuda ictikce ictim
Bi kactane evde yaptigim zumba videolarindan atiyim suraya kizlar yaparsiniz sizde.
insallah unutmam da bi bakarım bunlara.her gün leslie görmekten bıktımAynen kuzum evimde kuran okutmak istedim onuda baya kalabalık yaptık ELHAMDÜLLAH
tam geçmedi ama daha iyiyim canım, sağolasınSen nasıl oldun kuzum hastalığın geçtimi
tamam.halen vermeyenler var.bitince yollarımBende defteri bulamıyorum zaten, ıyi olur
Benim koç veroooo
Sensin dimi
Cuma koç ile kuzu derken
cuma geldi zaten
Ben senin mortin değilim canım
Benim.mortim sara oldu
Çok yoğun gün gecirmissin
Bence telefonu elinden bırak
Hemen çantanın hazırla
Ve uyu
Ben onu 70 kiloya inene kadar yapamadimPamukprncess evet canım senin yaptığın spor çok ciddi ter arttırıyor ben yapamıyom keşke yapabilsem ama biraz zorlayacam ilerleyen zamanlarda
pamuk akşama kadar güzel güzel git akşam niye kaçamak yaptınDün omlet, peynir kk, bal TK, zeytin 9 tane, salatalik 1 adet 1 tb ekmeği
Ara elma
Öğlen patates sulusu kase ve 3 YK pilav
Akşam 5 lahana sarması ve kase yeşil fasulye
Ara .Maalesef kaçamak yaptım 220-300 calorilik biseydi ismi lazım değil kendime kızgınım
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
evinizinmimari
pamukçum 70 in altına düştüm şükür ama beni hem yaşlıyım hemde ağrılarım çok o yüzden yapamıyom.Ben onu 70 kiloya inene kadar yapamadimaynen canım zayıflayınca da birkamamayi düşünüyorum kilo almam belki o zaman
obezcim 17 sene çalıştığım insanların gerçek yüzleri çıktı bir kalemde yerle bir oldu geçmişim sadece konuşuyorum ama asla onlarla bir araya gelmeyi düşünmüyom çok kalbimi kırdılar 1 sene ağladım onların yüzünden şimdi çok şükür iyiyim.onların kıskançlıkları nasıl kilo verdi 46yaşında kadın haşimatolu tek başına ayakta kalabiliyor çekemiyorlar ve herkesin gitmek istediğim bir yere tayinim oldu ondan dahada sinir oldular halbuki ben hiç caba sarfetmeden tayinim çıktı vs vsbugün daha iyiyim yaso.sadece burnumu çeke çeke geziyorum, halsizliğim geçti şükür
ay öyle insanlarda var de mi?iyi oyunlarına gelmemişsin canım.bir yaştan sonra zaten insanların niyetini çözüyorsun..
su içtikçe wc ye gitmen normal.bende dışarı çıkmadan su alımını durduruyorum.yoksasokaklatda wc ararım
insallah unutmam da bi bakarım bunlara.her gün leslie görmekten bıktım
tam geçmedi ama daha iyiyim canım, sağolasın
tamam.halen vermeyenler var.bitince yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?