Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bitsinse resim atarım canım.
Sadece 1 odanın halısı serilebildi, 2 odayı boşalttık. Sporları yazdığım defteri bulamıyorum, arayamiyorumda dolapların önü dolu.

Son düzenleme:
Bak gene kıskandı
Ben senide beğeniyorum tatlım

@Sarayca canım geçmiş olsun bugün daha iyisin inş?
obezzto canım sen nasılsın?
bugün daha iyiyim yaso.sadece burnumu çeke çeke geziyorum, halsizliğim geçti şükür

obezim şimdiki çalıştığım yerde kimse israr etmiyor zaten yemiyorumda eski iş yerinden arkadaşlar ısrar etti onlarda kıskançlıklarından
ay öyle insanlarda var de mi?iyi oyunlarına gelmemişsin canım.bir yaştan sonra zaten insanların niyetini çözüyorsun..

su içtikçe wc ye gitmen normal.bende dışarı çıkmadan su alımını durduruyorum.yoksasokaklatda wc ararım

Bi kactane evde yaptigim zumba videolarindan atiyim suraya kizlar yaparsiniz sizde.

Aynen kuzum evimde kuran okutmak istedim onuda baya kalabalık yaptık ELHAMDÜLLAH
insallah unutmam da bi bakarım bunlara.her gün leslie görmekten bıktım

Sen nasıl oldun kuzum hastalığın geçtimi
tam geçmedi ama daha iyiyim canım, sağolasın

Bende defteri bulamıyorum zaten, ıyi olur
tamam.halen vermeyenler var.bitince yollarım

Dün omlet, peynir kk, bal TK, zeytin 9 tane, salatalik 1 adet 1 tb ekmeği
Ara elma
Öğlen patates sulusu kase ve 3 YK pilav
Akşam 5 lahana sarması ve kase yeşil fasulye
Ara .Maalesef kaçamak yaptım 220-300 calorilik biseydi ismi lazım değil kendime kızgınım
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
evinizinmimari

Pamukprncess evet canım senin yaptığın spor çok ciddi ter arttırıyor ben yapamıyom keşke yapabilsem ama biraz zorlayacam ilerleyen zamanlarda
Ben onu 70 kiloya inene kadar yapamadim aynen canım zayıflayınca da birkamamayi düşünüyorum kilo almam belki o zaman

pamuk akşama kadar güzel güzel git akşam niye kaçamak yaptıntüh ama sende vorones gibisin kaçamakta yapsanız kilo veriyonuz maşallah

obezcim 17 sene çalıştığım insanların gerçek yüzleri çıktı bir kalemde yerle bir oldu geçmişim sadece konuşuyorum ama asla onlarla bir araya gelmeyi düşünmüyom çok kalbimi kırdılar 1 sene ağladım onların yüzünden şimdi çok şükür iyiyim.onların kıskançlıkları nasıl kilo verdi 46yaşında kadın haşimatolu tek başına ayakta kalabiliyor çekemiyorlar ve herkesin gitmek istediğim bir yere tayinim oldu ondan dahada sinir oldular halbuki ben hiç caba sarfetmeden tayinim çıktı vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…