Valla ben artık herkeslere söyledim diyetisyene gittiğimi o yüzden kimse bana ısrar edemiyor, hemen kapatıyorum önlerini.tek ısrar eden annem var ona da bir sey diyemiyorum ama Allah tan sadece haftasonu görüyorum.yoksa halim haraporda yemek geç olur diye evde yemek yiyip gittim bana kızıyorlar yemek ye diye bende diyom yemek yedim ben kimseye anlatamıyomama çoğu kişi dedi aa gene zayıflamışsın diye
arkadaşlar hayırlı akşamlar geççmişe bakamadım koşuturmalı birgündü
menümü yazayım
sabah: maydonoz ve domatesli lor peyniri 1 yumurta yarım dilim tb ekmeği
öğlen:ezogelin çorba yarım kase bezelyeli yemek vardı etlerini yedim 3 parça cacık
ikindi : sade türk kahvesi
akşam: ıspanak ve yoğurt
2.5 lt su spor yok ama 11bin adım
sara_28 moni evinizinmimari
tarif ettin ya bana ıslattım önce şimdide altını yaktım kaynasın biraz kapatacam ama kefirim yok yoğurtla yaparım bide 3 yemek kaşığı koydum çok olur bana fazla gelir
MashaAllah 25 kisimi, menun bence guzelMenümü veriyim namaz kılıp yatıcam çok yoruldum ya ben
Sabah
Domates salatalık
Biraz peynir zeytin
1 yumurta
Öğle
2 kepçe çorba
Izmır köfte ( 1 köfte 1 patates)
3 yk pilav
Akşam
Baharatlı bir tavuk but
Su 2.5 lt
Sporda tempolu hizmet etmek
Hem kahvalti hemde öğle yemeğine 25 kişi ağırladım yapamadım
Zre_
Baştan iyi başladım da sonrası gelmedi. Dışarıda yemek evde ne çıkarsa yemek durumları ve tabi regl öncesi bozdu işi. Neyse iyi olsuntamam canım tatilde kasmaya gerek yok ama bu kış halledelim bu işi
mersi mortim,yapamıyorum spor malesef çok istiyorum olamıyor bi türlü
gamze beni koçtan saymamışsın ama 2 poğaca yemişsinDünkü menü yazamadım
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 çeri
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Öğlen saat 5:30
Ispanak yemeği
Akşam
2 poğaça
2 dilim palamut
Çay şekersiz 4 5 bardak
2 lt su
30 yuruyus
Orta tempolu
zumralım hgdin yeniden aramıza ve çok geçmiş olsun bitanem rabbim inşallah bidaha yaşatmaz aynı şeyleri çoçğunuda sana bağışlasın canımÖncelikle Günaydın
Ben Adana da yaşıyorum, memurum. Şuan 102 kg boyum 1,61 cm
1998 yılında beyin kanaması geçirdim. uzun süre kanser tedavisi gördüm, tedavim bittikten sonra hızla kilo aldım. son 10 yıldır obezite ile mücadele ediyorum.2015-2016 yılında 104 kilo ile hamile kaldım, hamilelik sürecinde zayıfladım doğuma 96 kg girdim doğum sonrası 85 kg düştüm. Annem kayın validem görümcelerim süt olsun diye el birliği ile piskolojimi bozdular (malum lohusalık süreci) süt oldu çocuk emmedi o ayrı bir konu. Derken ben tekrar 106 kg oldum.2 yıldır 2 ileri 1 geri derken bu gün sabah aç karnına tartıldım 102 kg. Geçtiğimiz nisan ayında bir immonoloji uzmanına aynı zamanda diyetisyen (bağırsak hastalıkları) gittim 96 kg kadar düştüm ama maddi sıkıntılardan dolayı devam edemedim.
Şimdi sizlerle birlikte motive olmaya çok ihtiyacım var.
Ben seni hep beğeniyom bebeğim
vay mortim vay bugün süpersinKahvaltı
1 dilim ekmek
7-8 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
İkindi(15.30)
Et döner
2 parça ekmek
Spora uçuyorum şimdiOnu da spordan gelince yazarım
gamze21
inşallah canım 3 kaşık gayet iyi yeterli gelecek bence saraHmmmm tamam canım ıslattı deyince acaba farklı bir şekildemi yapacaksın sandım
Bende ıslattım sonra iyice yıkadım sonrada haşladım inşallah buda dokunmaz bize
Bende bir su bardağı ıslattım bayağı çok oldu
gamze beni koçtan saymamışsın ama 2 poğaca yemişsindevam et
Sen benim koçmsum muuuu
zumralım hgdin yeniden aramıza ve çok geçmiş olsun bitanem rabbim inşallah bidaha yaşatmaz aynı şeyleri çoçğunuda sana bağışlasın canım
çok kıskandım
vay mortim vay bugün süpersin
Uykum varrr
Benim morti gamzeydi ama@moni bana kıyak yapmış olmalı
saracım aslında tam düzene girdi desem yalan bu kadar sebze yiyorum gene çok iyi değil kinou ıslattım şimdi yarın yiyecem bende inşllah
bu sabah 8.5tan beri koşturuyorum akşam mesai nasıl bitti bilmiyom mesai sonu bir arkadaşımız sezaryan olmuştu kızı koşuşturmada unuttum akşam aklıma geldi bir arkadaşla başka ilçede benim eski hastanemde ora gittim ordan çıktık kahve içtik ordan eve bıraktılar eve geldim duş aldım üstümü değişitm yemek yedim veda yemeği vardı eski çalıştığım başhekimin ona gittim şimdi geldim ve yarın istanbula gidecem çantam bile hazır değil
obezim şimdiki çalıştığım yerde kimse israr etmiyor zaten yemiyorumda eski iş yerinden arkadaşlar ısrar etti onlarda kıskançlıklarındanValla ben artık herkeslere söyledim diyetisyene gittiğimi o yüzden kimse bana ısrar edemiyor, hemen kapatıyorum önlerini.tek ısrar eden annem var ona da bir sey diyemiyorum ama Allah tan sadece haftasonu görüyorum.yoksa halim harap
vero gelmiş benim koçluk düştü gamze çantamı hazırladım zaten 2 günlüğüne gidiyom bi pijama bir üst yeter oğlumun kışlıklarınıda dün hazırladım allahtanBenim koç veroooo
Sensin dimi
Cuma koç ile kuzu derken
cuma geldi zaten
Ben senin mortin değilim canım
Benim.mortim sara oldu
Çok yoğun gün gecirmissin
Bence telefonu elinden bırak
Hemen çantanın hazırla
Ve uyu
gamze beni koçtan saymamışsın ama 2 poğaca yemişsindevam et
zumralım hgdin yeniden aramıza ve çok geçmiş olsun bitanem rabbim inşallah bidaha yaşatmaz aynı şeyleri çoçğunuda sana bağışlasın canım
çok kıskandım
vay mortim vay bugün süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?