ohh iyi ki kurtulmuşsun onlardan o zaman yasocum.iyi niyetli ve içten olduğun mesajlarından anlaşılıyor ki Allah ta duana amin demiş ne güzel.bundan sonra sadece kendine bak "ben" de.gerisi faso fiso zaten..obezcim 17 sene çalıştığım insanların gerçek yüzleri çıktı bir kalemde yerle bir oldu geçmişim sadece konuşuyorum ama asla onlarla bir araya gelmeyi düşünmüyom çok kalbimi kırdılar 1 sene ağladım onların yüzünden şimdi çok şükür iyiyim.onların kıskançlıkları nasıl kilo verdi 46yaşında kadın haşimatolu tek başına ayakta kalabiliyor çekemiyorlar ve herkesin gitmek istediğim bir yere tayinim oldu ondan dahada sinir oldular halbuki ben hiç caba sarfetmeden tayinim çıktı vs vs
allah razı olsun cnmohh iyi ki kurtulmuşsun onlardan o zaman yasocum.iyi niyetli ve içten olduğun mesajlarından anlaşılıyor ki Allah ta duana amin demiş ne güzel.bundan sonra sadece kendine bak "ben" de.gerisi faso fiso zaten..
Küçük istanbul kaçamağında da bol bol gül eğlen. Hayırlısıyla gelip dönersin insallah..
Saol ablacımAllah kabul etsin canım
Sonraki pilavı yemesen menün güzelmiş canım
obezcim 17 sene çalıştığım insanların gerçek yüzleri çıktı bir kalemde yerle bir oldu geçmişim sadece konuşuyorum ama asla onlarla bir araya gelmeyi düşünmüyom çok kalbimi kırdılar 1 sene ağladım onların yüzünden şimdi çok şükür iyiyim.onların kıskançlıkları nasıl kilo verdi 46yaşında kadın haşimatolu tek başına ayakta kalabiliyor çekemiyorlar ve herkesin gitmek istediğim bir yere tayinim oldu ondan dahada sinir oldular halbuki ben hiç caba sarfetmeden tayinim çıktı vs vs
saracım aslında tam düzene girdi desem yalan bu kadar sebze yiyorum gene çok iyi değil kinou ıslattım şimdi yarın yiyecem bende inşllah
bu sabah 8.5tan beri koşturuyorum akşam mesai nasıl bitti bilmiyom mesai sonu bir arkadaşımız sezaryan olmuştu kızı koşuşturmada unuttum akşam aklıma geldi bir arkadaşla başka ilçede benim eski hastanemde ora gittim ordan çıktık kahve içtik ordan eve bıraktılar eve geldim duş aldım üstümü değişitm yemek yedim veda yemeği vardı eski çalıştığım başhekimin ona gittim şimdi geldim ve yarın istanbula gidecem çantam bile hazır değil
yaşlandıkça iş artıyor belki böylesi bizler için daha iyidir işleyen demir ışıldar derler ya bilemedim,ama daha sabahtan esneyerek işe gitmek,yataktan zorla kalkmak da zor hakikaten,neyse rabbim sağlık versin de ,İstanbul'a güle güle gel bacım,ben de seninki gibi yıllarca dost sandıklarımın gerçek yüzünü görenlerdenim,her gece yattığımda aklıma gelir ama üzülmüyorum değmiyor çünküokadar yorgunumki geçmişi nasıl okuyacam onu düşünüyom
gelince halledersin canımBaştan iyi başladım da sonrası gelmedi. Dışarıda yemek evde ne çıkarsa yemek durumları ve tabi regl öncesi bozdu işi. Neyse iyi olsun
Allah kabul etsin canım ne iyi etmişsinAynen kuzum evimde kuran okutmak istedim onuda baya kalabalık yaptık ELHAMDÜLLAH
tam bir morti menüsü pamukcum,afiyet olsunDün omlet, peynir kk, bal TK, zeytin 9 tane, salatalik 1 adet 1 tb ekmeği
Ara elma
Öğlen patates sulusu kase ve 3 YK pilav
Akşam 5 lahana sarması ve kase yeşil fasulye
Ara .Maalesef kaçamak yaptım 220-300 calorilik biseydi ismi lazım değil kendime kızgınım
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
@evinizinmimari
Nere gidiyon bacım?allah razı olsun cnm
Ben onu 70 kiloya inene kadar yapamadimaynen canım zayıflayınca da birkamamayi düşünüyorum kilo almam belki o zaman
Günaydın
Bugun komşuda yasin var ordanda bi başka komşuda gün toplantısı .
Geçmiş okumaya fırsatım yok malesef
Tüm hastalar iyileşmiştir inşallAh
Hep zehrayı beğen sen beni begenmeBak gene kıskandı
Ben senide beğeniyorum tatlım
Canım motivasyon için dogdo yerdesin hoşgeldin canim
Hoş buldum canım çok teşekkür ederim. :)
Amin fatmacim aksam onlari gorunce tuylerim diken diken olduAynen canım
Canımmmmm bayagi zor günler geçirmiş din ıs arkadaşları da çok önemli akrabalarından çok onlarla görüşülür Rabbim iyilerle karşılaştırsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?