Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ohh iyi ki kurtulmuşsun onlardan o zaman yasocum.iyi niyetli ve içten olduğun mesajlarından anlaşılıyor ki Allah ta duana amin demiş ne güzel.bundan sonra sadece kendine bak "ben" de.gerisi faso fiso zaten..

Küçük istanbul kaçamağında da bol bol gül eğlen. Hayırlısıyla gelip dönersin insallah..

allah razı olsun cnm

Hayırlı sabahlar
Nasilsiniz kızlar?
Ben tartida iki gündür çok eksilemiyorum ama pijamaların artık epeyce genişledi ayaklarımı görmek için önümdeki potlugu duzeltiyorum artık meğer göbeğim ne büyükmüş:))
Bugün spor yok dinlenme günü olsun madem yarın tartı günüymüş ben spor yapınca kilo pek inmiyor çünkü. Evdeki işlerle telafi ederim hareketsizligimi.

Sonraki pilavı yemesen menün güzelmiş canım

Aynen canım

Canımmmmm bayagi zor günler geçirmiş din ıs arkadaşları da çok önemli akrabalarından çok onlarla görüşülür Rabbim iyilerle karşılaştırsin insallah

okadar yorgunumki geçmişi nasıl okuyacam onu düşünüyom
yaşlandıkça iş artıyor belki böylesi bizler için daha iyidir işleyen demir ışıldar derler ya bilemedim,ama daha sabahtan esneyerek işe gitmek,yataktan zorla kalkmak da zor hakikaten,neyse rabbim sağlık versin de ,İstanbul'a güle güle gel bacım,ben de seninki gibi yıllarca dost sandıklarımın gerçek yüzünü görenlerdenim,her gece yattığımda aklıma gelir ama üzülmüyorum değmiyor çünkü

Baştan iyi başladım da sonrası gelmedi. Dışarıda yemek evde ne çıkarsa yemek durumları ve tabi regl öncesi bozdu işi. Neyse iyi olsun
gelince halledersin canım

Aynen kuzum evimde kuran okutmak istedim onuda baya kalabalık yaptık ELHAMDÜLLAH
Allah kabul etsin canım ne iyi etmişsin

tam bir morti menüsü pamukcum,afiyet olsun

Hayirli sabahlar arkadaslar.Hepimizin guzel ve yarina hazirlik icin eksili bir gun olsun insallah.Monicim ben bu yeni sisteme hic katilamadim.Elimde olmayan sebepler inan ki.Dun esim ev bakmaya gidelim dedi.Saat 8 e kadar ev baktik.Hatta yemek bile yapamadim.Soylemesi ayip disarda yedik.Manti acip kesmistim.Eve geldim ki hepsi yapismis.Tekrar baska actim,gece 12 ye kadar kapattim.Yatinca kk gireyim menumu bari vereyim ama bir turlu giris yapilmadi.Sabahin 7 sinde yine mantiya oturdum.Yarina teslim edecegiz.Cok cok ozur dilerim.Ama guzel bir eksiyle gelerek kendimi affettirecegim.
moni

Ozlem,pamuk ve obezto sizlerden de ozur diliyorum canlarim.Birkac gundur inanin ki buraya yazmayi birakin yemek bile yemege vaktim olmuyo.Dunku menum

Sabah :Yok

Ogle : 1 armut

Ara: Disari cikarken cebime l bir avuc sari leblebi ve siyah uzum koydum.Ikisinin toplami bir avuc.Onu da arabada yedim

Aksam : Emzirenler var tam adini yazmayim.Sadece etlerini ve yogurdu yedim

Su : 2 lt
Spor :Aksama kadar kosturmaca
12 563 adim
@ozlem Pamukprncess obezzto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…