Gamze sana demiyecegiz sen sisko kalNeymis o spor
Bune Gizem bizede deyinn helee
Ozlemim isimi cok seviyorum allahtan ama zorlaniyorum artik.yaşlandıkça iş artıyor belki böylesi bizler için daha iyidir işleyen demir ışıldar derler ya bilemedim,ama daha sabahtan esneyerek işe gitmek,yataktan zorla kalkmak da zor hakikaten,neyse rabbim sağlık versin de ,İstanbul'a güle güle gel bacım,ben de seninki gibi yıllarca dost sandıklarımın gerçek yüzünü görenlerdenim,her gece yattığımda aklıma gelir ama üzülmüyorum değmiyor çünkü
gelince halledersin canım
Allah kabul etsin canım ne iyi etmişsin
tam bir morti menüsü pamukcum,afiyet olsun
canım mortişko sana da kolay gelsin, mantıların için üzüldüm canım.Eksikliğin belli oluyor, çabuk bitir çabuk dönMotim nasil gidiyor.Yarin hodri meydan.Bakalim kim kazanacak.Bilmem anlatabildim mi seviliyorsun canim mortim
Allah herkesin gönlüne göre versin, aminobezcim 17 sene çalıştığım insanların gerçek yüzleri çıktı bir kalemde yerle bir oldu geçmişim sadece konuşuyorum ama asla onlarla bir araya gelmeyi düşünmüyom çok kalbimi kırdılar 1 sene ağladım onların yüzünden şimdi çok şükür iyiyim.onların kıskançlıkları nasıl kilo verdi 46yaşında kadın haşimatolu tek başına ayakta kalabiliyor çekemiyorlar ve herkesin gitmek istediğim bir yere tayinim oldu ondan dahada sinir oldular halbuki ben hiç caba sarfetmeden tayinim çıktı vs vs
Aminnn ablacım ALLAH razı olsun ❤
Saol ablacım ALLAH razı olsun ❤yaşlandıkça iş artıyor belki böylesi bizler için daha iyidir işleyen demir ışıldar derler ya bilemedim,ama daha sabahtan esneyerek işe gitmek,yataktan zorla kalkmak da zor hakikaten,neyse rabbim sağlık versin de ,İstanbul'a güle güle gel bacım,ben de seninki gibi yıllarca dost sandıklarımın gerçek yüzünü görenlerdenim,her gece yattığımda aklıma gelir ama üzülmüyorum değmiyor çünkü
gelince halledersin canım
Allah kabul etsin canım ne iyi etmişsin
tam bir morti menüsü pamukcum,afiyet olsun
mortin özlem
senin telaşın var, bu hafta zaten sisteme alışma haftasıydı. bede hastalanınca takip edemedim.Hayirli sabahlar arkadaslar.Hepimizin guzel ve yarina hazirlik icin eksili bir gun olsun insallah.Monicim ben bu yeni sisteme hic katilamadim.Elimde olmayan sebepler inan ki.Dun esim ev bakmaya gidelim dedi.Saat 8 e kadar ev baktik.Hatta yemek bile yapamadim.Soylemesi ayip disarda yedik.Manti acip kesmistim.Eve geldim ki hepsi yapismis.Tekrar baska actim,gece 12 ye kadar kapattim.Yatinca kk gireyim menumu bari vereyim ama bir turlu giris yapilmadi.Sabahin 7 sinde yine mantiya oturdum.Yarina teslim edecegiz.Cok cok ozur dilerim.Ama guzel bir eksiyle gelerek kendimi affettirecegim.
moni
Ellerine sağlık canım, teşekkür ederimgezegenfeza listeyi yaptım canım.bildirim gelirse editlerim
Tez zamanda Allah şifa versin kaptanımkızlar malum rahatsızım , rabbim dert verip derman aratmasın inşallah.
3 gündr gecem gündüzüm yok kabusda gibiyim.
dün sağlık ocağındaki doktoruma gidebildim ancak. kolumun tutukluğundan ağrısından giyinip soyunamıyorum. üzerime en bol ev kıyafetimi zar zor geçirip öyle gittim. kas tutulması olmş tahmin ettiğim gibi jel bide hap verdi. ilacın etkisi geçince kıvranıyorum ağrıdan.
yinede hamdolsun .
Hastaneye niye gondermedi doktor foto icin? Hem tutuk hem agrin cok.kızlar malum rahatsızım , rabbim dert verip derman aratmasın inşallah.
dün sağlık ocağındaki doktoruma gidebildim ancak. kolumun tutukluğundan ağrısından giyinip soyunamıyorum. üzerime en bol ev kıyafetimi zar zor geçirip öyle gittim. kas tutulması olmş tahmin ettiğim gibi jel bide hap verdi. ilacın etkisi geçince kıvranıyorum ağrıdan.
yinede hamdolsun .
geçmiş olsun kaptanım.Allah şifa versinkızlar malum rahatsızım , rabbim dert verip derman aratmasın inşallah.
yinede hamdolsun .
kızlar malum rahatsızım , rabbim dert verip derman aratmasın inşallah.
yinede hamdolsun .
Bende emziriyorum anladim akşam yemeginjOzlem,pamuk ve obezto sizlerden de ozur diliyorum canlarim.Birkac gundur inanin ki buraya yazmayi birakin yemek bile yemege vaktim olmuyo.Dunku menum
Sabah :Yok
Ogle : 1 armut
Ara: Disari cikarken cebime l bir avuc sari leblebi ve siyah uzum koydum.Ikisinin toplami bir avuc.Onu da arabada yedim
Aksam : Emzirenler var tam adini yazmayim.Sadece etlerini ve yogurdu yedim
Su : 2 lt
Spor :Aksama kadar kosturmaca
12 563 adim
@ozlemPamukprncess obezzto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?