- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Monicim dinlen kendine zaman ayır canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et yorulmamortin özlem
canım hala düzelmedim, sesim bile yabancı ama daha iyiye gidiyorum. inatla dr. gitmedim rapor almadım, kızım yine okula gitmedi, ıhlamur ve meyveyle geçiştirmeye çalışıyoruz, oğlum da öksürüyor ama nispeten daha iyi. çok sağol sorduğun için canımcım
Sarayca 10. Takımla aşk yaşıyorkızlar hepinize mutlu huzurlu günler, tüm 10. takımaher birinize bir kalp benden
Gıt gıt gidaaakKizlar menumu veriyorum işe gidecegim cunku:
Sabah ac karnima Detox suyu ve 1 bardak su.
Kahvalti:
2 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmek dilim peynirli
1 kk peynir
2 bardak kahve
Oglen:
1 t tavuk corbasi , limonlu pul biberli
1 tavuk boyun
Su
Ara
Kahve + detox su ve normal su
Aksam (hazirladim ise goturcem)
2 tane tavuklu kabak dolma (pirincsiz)
1 domates
Ara
1 tas yogurt
1 bardak cay
1 brdk detox su
Su simdi 1 bucugu gecti aksam 3e ulasirim
Spor: sabah 20 dkk evde zumba, aksam isten gelincede adimlarimi yazarim.
obezzto
moni
Çok geçmiş olsun monim ya çok zordur gerçekten RABBIM şifa nasip eylesinkızlar malum rahatsızım , rabbim dert verip derman aratmasın inşallah.
3 gündr gecem gündüzüm yok kabusda gibiyim.
dün sağlık ocağındaki doktoruma gidebildim ancak. kolumun tutukluğundan ağrısından giyinip soyunamıyorum. üzerime en bol ev kıyafetimi zar zor geçirip öyle gittim. kas tutulması olmş tahmin ettiğim gibi jel bide hap verdi. ilacın etkisi geçince kıvranıyorum ağrıdan.
yinede hamdolsun .
canım hala düzelmedim, sesim bile yabancı ama daha iyiye gidiyorum. inatla dr. gitmedim rapor almadım, kızım yine okula gitmedi, ıhlamur ve meyveyle geçiştirmeye çalışıyoruz, oğlum da öksürüyor ama nispeten daha iyi. çok sağol sorduğun için canımcım
Aferin çekirge! Sorumluluk budur işte! Yarın senden çok güzel bir bildirim bekliyorumKizlar menumu veriyorum işe gidecegim cunku:
Sabah ac karnima Detox suyu ve 1 bardak su.
Kahvalti:
2 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmek dilim peynirli
1 kk peynir
2 bardak kahve
Oglen:
1 t tavuk corbasi , limonlu pul biberli
1 tavuk boyun
Su
Ara
Kahve + detox su ve normal su
Aksam (hazirladim ise goturcem)
2 tane tavuklu kabak dolma (pirincsiz)
1 domates
Ara
1 tas yogurt
1 bardak cay
1 brdk detox su
Su simdi 1 bucugu gecti aksam 3e ulasirim
Spor: sabah 20 dkk evde zumba, aksam isten gelincede adimlarimi yazarim.
obezzto
moni
çok geçmiş olsun kuzum ilaçların tedir etmesi zaman alacak demekki çarçabuk geçer insallahkızlar malum rahatsızım , rabbim dert verip derman aratmasın inşallah.
3 gündr gecem gündüzüm yok kabusda gibiyim.
dün sağlık ocağındaki doktoruma gidebildim ancak. kolumun tutukluğundan ağrısından giyinip soyunamıyorum. üzerime en bol ev kıyafetimi zar zor geçirip öyle gittim. kas tutulması olmş tahmin ettiğim gibi jel bide hap verdi. ilacın etkisi geçince kıvranıyorum ağrıdan.
yinede hamdolsun .
geç olsun güç olmasın canım.kendine dikkat et, güzel vakitler geçirSlm arkadaşlar bugün cok yoğun bir gün koştur koştur uçağa yetişecem diye birde yağmur geldim uçak iptal simdi trabzondan gidecem22 .45te cok gec kalacam ama yapacak bisey yok guya batumdan gidecem erken diye ama kismet olmadi herserde bir hayir vardir. Kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?