Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güle güle gel canım özledim seni takımda yokluğun çok belli oluyor
Bireyselde ben derece yapamadım bu hafta canım aylinim obez im ve Ssy8491 derece yaptılar

tünaydın kızlarrrr mutlu bir hafta olsun inşallah

valla tatile gitmeden önce kaçtım hatırlamıyorum. ama sanırım son cuma 84.2 diye galiba bildirmişim. moninin listesinde gördüm.
neyse sonuç olarak bugün 82.8 im. çok şükür o kadar yemeye almamışım en azından dilerdim ki en azından 80 le döneyim buraya ama misafirlikte elde olmuyor. davetler, dışarda yemeler, regl öncesi de cabası falan filan... ama almamak büyük nimet bunu öğrendim artık
aeben moni

Bencede sabit artıdan iyidir

Sözünü unutmadım , tatil dönüşü benim ellerime düşecektin

Merhaba sevgili 10.takimim. bayadir ugrayamadim kusura bakmayın ama aklım hep burada kaldı. Safligim yüzünden mi desem ne desem bişeyler yaşadım kV nin yanına gittim bağ bahçe işleri varmış. 5 çocuktan piyango bana vurdu. Kızımı burada bıraktım oglumla gittim Afedersiniz eşek gibi çalıştım geldim. Internet pek cekmiyordu buraya da gelemedim o yüzden. Neyse alıştım artık bunlara da. Rabbim biliyor. Şükür şimdi geldim buradayım .herkese tekrar selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…