Slm kızlar umarım herkes iyidir ? Havaalanına geldim gecmisi okudum teli elime alamadim 4 gündür oğlan bir dakka durmuyor dünde çocuklara doğum günü yaptik aksama kadar hazırlık gece 4 yattim bu sabah 7de kalktim neyse biraz yorgunluk oldu bana ama çocuklarla güzel geçti çok sukur hepinizi çok ozledim . Takım 1. Olmuş hepinizi kutlarım emekleriniz için @Aylin42Konyasara_28 ıkinizde bireyselce derece yapmışsınız tb ederim. Şimdi uçmaya gidiyom eve gidince yazarim .
Bencede sabit artıdan iyidirtünaydın kızlarrrrmutlu bir hafta olsun inşallah
valla tatile gitmeden önce kaçtım hatırlamıyorum. ama sanırım son cuma 84.2 diye galiba bildirmişim. moninin listesinde gördüm.
neyse sonuç olarak bugün 82.8 im. çok şükür o kadar yemeyealmamışım en azından dilerdim ki en azından 80 le döneyim buraya ama misafirlikte elde olmuyor. davetler, dışarda yemeler, regl öncesi de cabası falan filan... ama almamak büyük nimet bunu öğrendim artık
aeben moni
Slm kızlar umarım herkes iyidir ? Havaalanına geldim gecmisi okudum teli elime alamadim 4 gündür oğlan bir dakka durmuyor dünde çocuklara doğum günü yaptik aksama kadar hazırlık gece 4 yattim bu sabah 7de kalktim neyse biraz yorgunluk oldu bana ama çocuklarla güzel geçti çok sukur hepinizi çok ozledim . Takım 1. Olmuş hepinizi kutlarım emekleriniz için @Aylin42Konyasara_28 ıkinizde bireyselce derece yapmışsınız tb ederim. Şimdi uçmaya gidiyom eve gidince yazarim .
Bencede sabit artıdan iyidir
çok da sabit değil ama dikkat edersen şöyle -1.4 gibi bir fark varSözünü unutmadım , tatil dönüşü benim ellerime düşecektin
Gunaydin hanimlar.Hayirli bir gun,bol eksili bir hafta gecirmeniz dilegiyle.
Ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma : 67.3
Bugun : 66.9
Fark : - 400 gr
Hedefe : 3.900 kaldi insallah
günaydın hanımlar
cuma 97.6
bugün 97.5 az gitti
herkese güzel bir gün diliyorum
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Hoşgeldin canım, bol paylaşım ve azim gerekli. Ayak uydurabilirsen deneme sürecine alırız.Merhaba arkadaslar bende araniza katılabilirmiyim
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaslar bende araniza katılabilirmiyim
Hosbulduk canımHoşgeldin canım
Hosbulduk canım bol paylaşım yapmaya çalışacağım inşallahHoşgeldin canım, bol paylaşım ve azim gerekli. Ayak uydurabilirsen deneme sürecine alırız.
Hosbulduk canım bol paylaşım yapmaya çalışacağım inşallah
Sağol canım inşallah benim adımda Sevilay memnun oldum.Hoşgeldin canım
Adım Fatma sağlıcakla kilo vermeler
hoşgeldin canım aramıza ben fulya.Sağol canım inşallah benim adımda Sevilay memnun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?