- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
saol aebenimGeçmiş ola fulyam
Evet canim ama bugun biktidrdim siziinsan bazen içindekini dökmek istiyor
ben az önce okuyabildim yazdıklarını. tatildeyken yazılanları çok okuyamadım. ama haklısın. görümcenin yaptığı iş değil. sizin verdiğiniz parayı böyle yerim gibi. hoş değil. ben olsam ben de hoş karşılamazdım. insanlar kendini bilmiyor maalesef. mantıdan kazandığın paradan koy kenara ses etme. öyleyse böyle.Evet canim ama bugun biktidrdim sizi
yaa atlamışım okumamışım koçum.çok geçmiş olsun.benimki bitti gitti, seninkide çabucak geçer insallah.ben seni etiketledim zannediyordum demek unutmuşumKuzucummmm hastayım ya ben hiç sorma sen benitabi koçunum ondan dimi sopa korkusu benim menümde doğru dürüst bişey yok canım istemiyo yazayım bari menün sporun bide suyun güzel yatana kadarda yarim lt içersin
her hafta olur mu bilmem koçum güzel eksiler gòrürüz inşallah..Sabah poğaçayi es geçtim ekmek yok diye ama sen her zaman yapma olurmu kuzumbu haftada derece bekliyorum senden
Hosgeldin canim,cok gecmis olsun.Bugun ise gitmezsin insallah da evde iyice bi dinlenirsin fulyacimmerhaba kızlar. bugün geldim. çok yorgunum amar..... dün geldi erken geldi mahvetti beni.
Zaten en iyisi dedigin gibi yapmak fulyam.Evde bos duramam zaten,yoksa psikolojim bozuluyor.ben az önce okuyabildim yazdıklarını. tatildeyken yazılanları çok okuyamadım. ama haklısın. görümcenin yaptığı iş değil. sizin verdiğiniz parayı böyle yerim gibi. hoş değil. ben olsam ben de hoş karşılamazdım. insanlar kendini bilmiyor maalesef. mantıdan kazandığın paradan koy kenara ses etme. öyleyse böyle.
Mortim demek son 3 kilonGunaydin hanimlar.Hayirli bir gun,bol eksili bir hafta gecirmeniz dilegiyle.
Ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma : 67.3
Bugun : 66.9
Fark : - 400 gr
Hedefe : 3.900 kaldi insallah
+500 mü ?? Kötü şeyle hissediyorum pamuşum.ya da regl falan yakınsa da olabilirOff of eskiden -500 Gr yazardım şimdi
Cuma 62.4
Ptesi .62.9
Ahh pamukcum,hafta sonu kacamagi mi yaptin?Obezztonun dedigi gibi belki regl oncesiyse olabilir.Ama cumaya eksi gelecegini biliyorum,kuzun guveniyor sana.Kiz ben senin kuzundum demiOff of eskiden -500 Gr yazardım şimdi
Cuma 62.4
Ptesi .62.9
Evet obezztom 3.900 kaldi.Hedefim 63 kg.Insallah bir ayda bu işi bitiricem.Ama seni ve burayi birakmicam kine+500 mü ?? Kötü şeyle hissediyorum pamuşum.ya da regl falan yakınsa da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?