Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menü sabah haslanmis yumurta peynir kk, zeytin 9, domates salatalık yarımşar
Öğlen 5 kaşık pilav cacık kase
Akşam 4 dilim ekmek tavuk ve Adana kebap karışık
Spor yok şu 2 lt

Bugün sabah tam ekmek (!) Omlet peynir kk zeytin 6-7, domates salatalık yarımşar
Ara ikisi bir arada kahve
Öğlen 1,5 dilim börek
Akşam et kavurma ekmeksiz
Spor halen yok şu 2 lt
evinizinmimari çok utanıyorum kendimden kendime hakim olamadım hep misafirlikteydik yedirdiler hayır demedim

Evet canim ama bugun biktidrdim sizi
ben az önce okuyabildim yazdıklarını. tatildeyken yazılanları çok okuyamadım. ama haklısın. görümcenin yaptığı iş değil. sizin verdiğiniz parayı böyle yerim gibi. hoş değil. ben olsam ben de hoş karşılamazdım. insanlar kendini bilmiyor maalesef. mantıdan kazandığın paradan koy kenara ses etme. öyleyse böyle.

Kuzucummmm hastayım ya ben hiç sorma sen beni tabi koçunum ondan dimi sopa korkusu benim menümde doğru dürüst bişey yok canım istemiyo yazayım bari menün sporun bide suyun güzel yatana kadarda yarim lt içersin
yaa atlamışım okumamışım koçum.çok geçmiş olsun.benimki bitti gitti, seninkide çabucak geçer insallah.ben seni etiketledim zannediyordum demek unutmuşum

Sabah poğaçayi es geçtim ekmek yok diye ama sen her zaman yapma olurmu kuzum bu haftada derece bekliyorum senden
her hafta olur mu bilmem koçum güzel eksiler gòrürüz inşallah..

Zaten en iyisi dedigin gibi yapmak fulyam.Evde bos duramam zaten,yoksa psikolojim bozuluyor.

Gunaydin hanimlar.Hayirli bir gun,bol eksili bir hafta gecirmeniz dilegiyle.
Ilk kilo bildirimi benden gelsin.

Cuma : 67.3
Bugun : 66.9
Fark : - 400 gr

Hedefe : 3.900 kaldi insallah
Mortim demek son 3 kilon sonra beni bırakıp gidecek misin? Ne yapıcam ben mortisiz kiminle uğraşıcam

+500 mü ?? Kötü şeyle hissediyorum pamuşum.ya da regl falan yakınsa da olabilir
Evet obezztom 3.900 kaldi.Hedefim 63 kg.Insallah bir ayda bu işi bitiricem.Ama seni ve burayi birakmicam kine Burasi bagimlilik yapti.Bir haftadir cok girmesem de hep aklim burda kaliyor.Ne yaptilar,neler yazdilar diye.-200 gr CIK diye kucumseme.Cumaya bir bakmisin + 200 gt CIK olur insallah Şaka şaka cnm mortim

Slm kızlar umarım herkes iyidir ? Havaalanına geldim gecmisi okudum teli elime alamadim 4 gündür oğlan bir dakka durmuyor dünde çocuklara doğum günü yaptik aksama kadar hazırlık gece 4 yattim bu sabah 7de kalktim neyse biraz yorgunluk oldu bana ama çocuklarla güzel geçti çok sukur hepinizi çok ozledim . Takım 1. Olmuş hepinizi kutlarım emekleriniz için Aylin42Konya sara_28 ıkinizde bireyselce derece yapmışsınız tb ederim. Şimdi uçmaya gidiyom eve gidince yazarim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…