- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Hoşgeldin ben de büşraSağol canım inşallah benim adımda Sevilay memnun oldum.
sara_28 canım benim herşeyin bir vakti var takdir edileni yaşıyoruz. ümitsizliğe kapılma. Allahtan ümit kesilmez. yürekten dua etmeye devam et.
Bu arada bildirim falan da yapamadım hiç.gerci diyet de yapamadım. KV nin yanında diyet de yapilmaZ bizim. Bir yumurtayı haşlayıp yemek mesele. Yoklukta buyudugunden herseyi kisitlar çocuklar yesin diye. Corbaya ekmek dograr öyle yer. Ben de zorlanıyorum artık eşimin hatrina öyle kabullenmek zorundayım. Alıştım. Yarın tartilir yazarım inşallah. Hepinizi öpüyorum.
İyi pazarlar diyesim geldi
Tatil evde herkesya o hava oluştu
Misafir kuzum var evde birde ...
Hepiniz iyisiniz inşallah
canım her zamanki gibi harika menün ne denebilir ki tek eksiğin spor onu da diğer günler yapıyorsun zaten tebrikler tatlımMenümü yazıp düğüne gidiyorum
Sabah
Bol maydanoz ve dereotlu ve soğanlı omlet
Bir dilim süzme peynir
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kinoa
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Akşam
Bir tabak lahana çorbası
Üç kaşık tavuk sote
Yeşil salata
Su 2 litre spor yok
aeben
yasom7272
Sarayca
moni
Antepia27
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
hoşgeldin canımHosbulduk canım bol paylaşım yapmaya çalışacağım inşallah
sarayca kuzum nerdesin sen bakiyim hani menüler keserim bak kurbandaIyi günler kizlar tatil diye gelemedim. Sabah tartışmayı unuttum maalesef. Zaten bu gün pazar değil miydi
hoşgeldin fulyacımhoşgeldin canım aramıza ben fulya.
bravo kooçum harikasın istikrarın süperGunaydin hanimlar.Hayirli bir gun,bol eksili bir hafta gecirmeniz dilegiyle.
Ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma : 67.3
Bugun : 66.9
Fark : - 400 gr
Hedefe : 3.900 kaldi insallah
olsun mortim bişey olmaz azcık artı ,gider nasılsa rahat ol sen yemene içmene bak olur muOff of eskiden -500 Gr yazardım şimdi
Cuma 62.4
Ptesi .62.9
hoşgeldin yaseminimSlm kızlar umarım herkes iyidir ? Havaalanına geldim gecmisi okudum teli elime alamadim 4 gündür oğlan bir dakka durmuyor dünde çocuklara doğum günü yaptik aksama kadar hazırlık gece 4 yattim bu sabah 7de kalktim neyse biraz yorgunluk oldu bana ama çocuklarla güzel geçti çok sukur hepinizi çok ozledim . Takım 1. Olmuş hepinizi kutlarım emekleriniz içinAylin42Konya sara_28 ıkinizde bireyselce derece yapmışsınız tb ederim. Şimdi uçmaya gidiyom eve gidince yazarim .
Hosbulduk canımhoşgeldin canım aramıza ben fulya.
Sağol canım hosbuldukhoşgeldin canım
sarayca kuzum nerdesin sen bakiyim hani menüler keserim bak kurbanda
hoşgeldin fulyacım
iyi eğlenceler canım ben bu günü bir portakalla kapatmayı düşünüyorum bugün biraz kaçamak oldu ama yarın tam diyete baslicamBen nikâha gidiyom
Az yiyin, öptüm
Memnun oldum canım grubumuz baya aktif kendimden daha çok umutlanmaya basladim sağolsun kizlarHoşgeldin ben de büşra
Sabit olmakta iyi canım reglden sonra güzel kilo verirsintünaydın kızlarrrrmutlu bir hafta olsun inşallah
valla tatile gitmeden önce kaçtım hatırlamıyorum. ama sanırım son cuma 84.2 diye galiba bildirmişim. moninin listesinde gördüm.
neyse sonuç olarak bugün 82.8 im. çok şükür o kadar yemeyealmamışım en azından dilerdim ki en azından 80 le döneyim buraya ama misafirlikte elde olmuyor. davetler, dışarda yemeler, regl öncesi de cabası falan filan... ama almamak büyük nimet bunu öğrendim artık
aeben moni
Aaa kalbim kırıldı mortişkoEvet obezztom 3.900 kaldi.Hedefim 63 kg.Insallah bir ayda bu işi bitiricem.Ama seni ve burayi birakmicam kineBurasi bagimlilik yapti.Bir haftadir cok girmesem de hep aklim burda kaliyor.Ne yaptilar,neler yazdilar diye.-200 gr CIK diye kucumseme.Cumaya bir bakmisin + 200 gt CIK olur insallah Şaka şaka cnm mortim
Bende de aynı durum var.yarını pazartesi zannediyorum.tartılıp kilo bildirimi yaparsam şaşırmayınIyi günler kizlar tatil diye gelemedim. Sabah tartışmayı unuttum maalesef. Zaten bu gün pazar değil miydi
Hoşgeldin.insallah dilediğin kiloya düşersin..Memnun oldum canım grubumuz baya aktif kendimden daha çok umutlanmaya basladim sağolsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?