Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hadi bakalım inşallah toparlariz cumaya kadar canim

Kurabiyeler yarışmasında bana oy veren arkadaşlar
Elleriniz dert görmesin
Vermeyen arkadaşlar , siz görürsünüz
Sizinde elleriniz dert görmesin

Canım görmemiş

niye bıraktın ihmaldenmi yoksa sevmedinmi
yok sevdim güzel de unutuyorum aksamları.sabah aklıma geliyor

Haklisin kuzum çok ihmal ettim senide kendimide dünden beri kendimi bitkiselle adadım gribin geçsin diye burun alındım geçiyo bir türlü napalim artık herşey yarın belli olucak
senin için hangisi hayırlıysa o olsun.sen beni düşünme, takılıyorum ben sana.yarın iyi haberlerle gelirsin insallah..

Selam kizlar bapiyonuz, reglm baslamis acayip karin agrim var, sis hissediyorum ins. Odemi atarim cumaya kadar, detox suyunu yapicam yine
bende bizim kuzu nerde diyorum.çok ağrın varsa bir ağrı kesici alaydın, işte de hiç çekilmez şimdi

Kuşyuvasi açık ara 1.
Yüzde 10 unu bile yakalayamadım
aa o da çok güzel bir kurabiyeydi.tadını bilmiyorum tabi ama görüntüsü şaheneydi.ilk defa öyle bir kurabiye sunumu gördüm, konu sahibinede yorum yapmıştım zaten..

Olsun gezegencim sen bizim gönüllerimizin birincisisin.başka tariflerde yine oylarız seni fekaat haber ver tabii..

Kuşyuvasi açık ara 1.
Yüzde 10 unu bile yakalayamadım
Kuş yuvası kurabiyesine baktım gerçekten çok güzel yapmış yapanın eline sağlık gerçekçi gibi olmuş oy kullansaydim ona oy verirdim

Menümü yazayım

Sabah
Akşamdan bir bardak suya bırakılmış ceviz suyu ve ceviz

Üç tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
Bir domates bir salatalık
Bir dilim süzme peynir
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu bir tutam roka
Bir fincan yeşil çay

Ara
Bir bardak su
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir fincan kayısılı form çayı

Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği

Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı

Ara

Bir avuç çiğ fındık
Bir fincan kayısılı form çayı

Akşam
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği

Su 2,5 litre spor 30 dakika yürüyüş 15 dakika leslie 10 dakika aerobik

Sarayca
yasom7272
moni
aeben

Bugunkü menüm arkadaşlar..yalnız şöyle de bir gerçek var ki açııımm

Sabah 10.00:iki sucukla yapılmıs yumurta, peynir, zeytin, yesil biber, roka, bir dilim ekmek

Ara: yok

Öğle 14.00: bir kepçe çorba, bir haşlanmıs but, salata, ekmek

Ara: cay , iki hurma

Akşam 19.00: bir kepce çorba, dört tane lahana sarması, bir bardak ayran, ekmek

Su: 1.5 litre
Spor: 70 dk yürüdüm

Enteresan bir menu o cevizli suyu seviyorum ben o cevizler nasil kitir kitir oluyor

özlemcim benim migren biraz farklı 2 3gün sürmüyor ama mide bulantısı başağrısı ışığa duyarlılık oluyor genelde boynum sıkıntılı olduğu için migren tarzı ağrı çekiyorum ama bazen dayanılmaz oluyor iğne yaptırıyorum . emar hiç çektirmedim ama o tıkanıklık sonucu okumadan bişey demek doğru olmaz özlemim yani yorum yapamam

Kızlar yazmayı unutmuşum gece saat 21.00 gibi bir fincan kayısılı form çayı ve bir tane elma yada iki tane mandalina yiyecem

Bunlara ek detoksu suyum var içtiğim iki buçuk litre suyun bir litresi detoksu suyu

Bu cuma olmasa bile haftaya cuma iyi bir derece yaparım bu menüyle ama bugün başım çok ağrıyor midemde bulanıyor inşallah hasta olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…