obezim aç olman çok normal bak mideni doldurmak için akşam salata yeseydin keşke çorba ne çorbasıBugunkü menüm arkadaşlar..yalnız şöyle de bir gerçek var ki açııımm
Sabah 10.00:iki sucukla yapılmıs yumurta, peynir, zeytin, yesil biber, roka, bir dilim ekmek
Ara: yok
Öğle 14.00: bir kepçe çorba, bir haşlanmıs but, salata, ekmek
Ara: cay , iki hurma
Akşam 19.00: bir kepce çorba, dört tane lahana sarması, bir bardak ayran, ekmek
Su: 1.5 litre
Spor: 70 dk yürüdüm
oy oy saram dikkat et kendine geçmiş olsun canımKızlar yazmayı unutmuşum gece saat 21.00 gibi bir fincan kayısılı form çayı ve bir tane elma yada iki tane mandalina yiyecem
Bunlara ek detoksu suyum var içtiğim iki buçuk litre suyun bir litresi detoksu suyu
Bu cuma olmasa bile haftaya cuma iyi bir derece yaparım bu menüyle ama bugün başım çok ağrıyor midemde bulanıyor inşallah hasta olmam
afiyet olsun saracım sabahki 3 yumurtayı yiyebildinmi?Menümü yazayım
Sabah
Akşamdan bir bardak suya bırakılmış ceviz suyu ve ceviz
Üç tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
Bir domates bir salatalık
Bir dilim süzme peynir
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu bir tutam roka
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir bardak su
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir fincan kayısılı form çayı
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Ara
Bir avuç çiğ fındık
Bir fincan kayısılı form çayı
Akşam
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği
Su 2,5 litre spor 30 dakika yürüyüş 15 dakika leslie 10 dakika aerobik
@Sarayca
yasom7272
moni
@aeben
Öglen yiyorum genellikle salatayı.aksam yogurt tüketiyorum.dolmam etliydi, sırf pirinç yoktu içinde ama yinede genel durumum açobezim aç olman çok normal bak mideni doldurmak için akşam salata yeseydin keşke çorba ne çorbası
çorbayı ekmekten sayıyoruz unutmayın 1dilim 4 sarma 1 dilim eekmek 1 dilim
akşamı 3dilim ekmekle kapatmışsın bitanem. bide ara öğüünde keşke tarçınlı sütle hurma yada yağlı tohum yesen badem ceviz vs akşam daha tok olursun
bendede vardı obezim ama çok şükür düşürdüm senin açlığın karbonhitratı biraz azalt ve meyveleri süt yoğurtla ye canım ozaman daha tok olursun.Öglen yiyorum genellikle salatayı.aksam yogurt tüketiyorum.dolmam etliydi, sırf pirinç yoktu içinde ama yinede genel durumum açhaa benim bir de insülin direnci var, fazla degil ama var.ondan mi kaynaklanıyor acaba?
sana demedim saracım ama gerçekten üzüldüm evet bende perşembeden beri menü yazamadım telefonu elime alabilsem yazacaktım neyse herkesin bir mazareti vardır elbet
yok canım olur mu hiç. takıma önem veriyorsun ne güzel. ben seni burada görmekten çok mutlu oluyorumbazen kendime kızıyorum herşeye burnunu sokma yasemin diye gene duramıyorum.
Hmm doğru söylüyorsun.süt ağzıma sürmem ama yogurtla yiyebilirim..bendede vardı obezim ama çok şükür düşürdüm senin açlığın karbonhitratı biraz azalt ve meyveleri süt yoğurtla ye canım ozaman daha tok olursun.
canımsın teşek ederim fulyacımyok canım olur mu hiç. takıma önem veriyorsun ne güzel. ben seni burada görmekten çok mutlu oluyorum
ben telefon edeyim monim durKızlar ayline denk gelirseniz başarısının sırrını yazması gerektiğini hatırlatın, yarın son gün. yazmazsa takım olarak ceza alıcaz.
Aylin42Konya aylinim yoğunsun biliyorum kuzum ama yazman gerekiyor canımcım
afiyet olsun saracım sabahki 3 yumurtayı yiyebildinmi?
oy oy saram dikkat et kendine geçmiş olsun canımdetox suyunun içinde zencefil vardır inşallah onun içinde ne var yazssaydın bizde öğrenirdik.
haşlanmış yumurtayı hiç sevmiyom. kırk yılda bir kayısı formunda ancak. ya da aralarda piyaz şeklinde salatanın içinde falan. ama sevmiyom. omlet iyi bana.Yedim canım ama zorla yedim kusacaktım nerdeyse yarın daha üç tane yiyemem iki tane yiyecem
haşlanmış yumurtayı hiç sevmiyom. kırk yılda bir kayısı formunda ancak. ya da aralarda piyaz şeklinde salatanın içinde falan. ama sevmiyom. omlet iyi bana.
sütlü kahve falandamı içemiyon obezim güzel oluyor dene istersenHmm doğru söylüyorsun.süt ağzıma sürmem ama yogurtla yiyebilirim..
çok geçmiş olsun fulyacım hepimiz dökülüyoz ne oldu bizebugün baş ağrısından mahvoldum. hala kötüyüm
demi bende yiyemem 1tane kafi arkadaşlarım 3 4 tane yerler onlar yerken bana öğ gelir gerçi bizimYedim canım ama zorla yedim kusacaktım nerdeyse yarın daha üç tane yiyemem iki tane yiyecem
teşk ederim kuzum ama maden suyu varmış ben hiç içemem sana afiyet olsun umarım herşey yolunda gider kasım ayı sonu 7leri görürsün inşallah.Sağol canım benim zencefil yok
Detox suyunun tarifi
Bir bardak demlenmiş yeşil çay
Bir şişe sade maden suyu
Yarım tane limon suyu
Bir tane çubuk tarçın
Üç bardak sıcak su akşamdan yapıyorum ertesi gün akşama kadar içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?