Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah-öğlen 12.30
2 yumurtalı peynirli zeytinli cevizli domatesli yeşillik salatası

akşam 18.20
avuç içi kadar köy tavuğu haşlama
1 servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı
2 yk pancar turşusu
birkaç yeşil biber

yatana kadar 2 lt ye yakın su
aeben moni

İnşallah canım herşeyin başı sağlık başım çok ağrıyor iyice halsizleştim

Rekorum 9 (bahsettiğiniz yumurtaysa)

Iki öğün mü besleniyorsun yoksa öyle mi denk geldi?

Efsane olmuş.Ama akşam az kalmamış mı?
Kaptanım doğduğumu hissettim diye yoksa eklerdim yanına biseyler
Çok haklısın mortimm bende burda cumalari eksileri görünce herkesi motive görünce çok mutlu oluyorum umarım sende hedefine ulasirsin bende senin gibi dusunuyorum erkenden vermeli kiloyu hele doğum kilosu üstüne eklersem çok zor vereceğim bir kiloya dönüşür..

Bende öyleyim ben açlıktandır diye düşünüyorum ama..
ben tatilde çok yürüyüş yaptım. sanırım vücut çok yoruldu. ayrıca enfeksiyon başlangıcı da olabilir. ayrıca bugün öğlene kadar bir şey yememem de eklendi sanırım. hala ağrıyor

Iki öğün mü besleniyorsun yoksa öyle mi denk geldi?
yeni başladım canım. bu şekilde devam edeceğim. ara öğünlerden kurtulmam lazım.

Evet bayılırım yumurtaya
Yok ciddiyim
Yumurtada sınır tanimam
benim midem almaz. hele de haşlanmış yumurtayı. iyi de o kadar yumurta çok gelmiyor mu?

Menü sabah yeşillik kk peynir , 2 zeytin, bir dilim domates, haşlanmış yumurta, TK bal
Ara mandalina elma
Öğlen üç kaşık tavuklu pilav bolca salata
Ara ikisi bir arada kahve
Akşam haşlanmis karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt ve salça sos , salata
Spor 30 dk pump it up su 2.5lt
ozlemkartal Aylin42Konya evinizinmimari

Aa ben de bunu duymuştum çok yağ yakiyormus. Duran birasi diye de geçiyor sanirim

Ay yani liste sanırım sara çim. 3 yumurta fazla gibi bence de ama liste bu tabi.sen azimli sin inşallah her türlü verirsin

sara bu ne kadar dolu bir menü sanırım diyetisyenin bir bildiği var ama bir yumurtasever olarak 3 tane zor gider kuzum

anladım canım sağol

bugün baş ağrısından mahvoldum. hala kötüyüm
sen de mi brütüs geçmiş olsun fulya cım takıma nazar değdi galiba

haşlanmış yumurtayı hiç sevmiyom. kırk yılda bir kayısı formunda ancak. ya da aralarda piyaz şeklinde salatanın içinde falan. ama sevmiyom. omlet iyi bana.

ben de omlet severim haşlanmışı nadiren yeşilliğe doğrarım ama gün içinde bir öğünde daha yiyebilirim et sevmez olarak en iyi proteinim yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…