valla anlamadım yaseminim sabahtan bu yana kafamı kaldıramadım.çok geçmiş olsun fulyacım hepimiz dökülüyoz ne oldu bize
demi bende yiyemem 1tane kafi arkadaşlarım 3 4 tane yerler onlar yerken bana öğ gelir gerçi bizimdivinity de 7tane yiyordu
teşk ederim kuzum ama maden suyu varmış ben hiç içemem sana afiyet olsun umarım herşey yolunda gider kasım ayı sonu 7leri görürsün inşallah.
demi bende yiyemem 1tane kafi arkadaşlarım 3 4 tane yerler onlar yerken bana öğ gelir gerçi bizimdivinity de 7tane yiyordu
teşk ederim kuzum ama maden suyu varmış ben hiç içemem sana afiyet olsun umarım herşey yolunda gider kasım ayı sonu 7leri görürsün inşallah.
Rekorum 9 (bahsettiğiniz yumurtaysa)demi bende yiyemem 1tane kafi arkadaşlarım 3 4 tane yerler onlar yerken bana öğ gelir gerçi bizimdivinity de 7tane yiyordu
şaka mıRekorum 9 (bahsettiğiniz yumurtaysa)
Bende öyleyimbugün baş ağrısından mahvoldum. hala kötüyüm
Haa öyle içiyorum.fakat yinede sütü az kahve baskın olacak.süt kokusunu almıycam..sütlü kahve falandamı içemiyon obezim güzel oluyor dene istersen
Evet bayılırım yumurtayaGerçektenmi
Yok ciddiyimşaka mı
Kaptanım doğduğumu hissettim diye yoksa eklerdim yanına biseylerEfsane olmuş.Ama akşam az kalmamış mı?
Çok haklısın mortimm bende burda cumalari eksileri görünce herkesi motive görünce çok mutlu oluyorum umarım sende hedefine ulasirsinPamukprncess mortim mesajını okumuştum ama bulamadım şimdi,mortimsin ama beni geçsen de zayıflaman hoşuma gidiyor,buradaki herkesin zayıflaması beni motive ediyor hele ki yaşınız gençken halledin be kuzum,giyinin kuşanın aynaya bakınca mutlu olun,içinizde kalmasın hiçbişey
ben tatilde çok yürüyüş yaptım. sanırım vücut çok yoruldu. ayrıca enfeksiyon başlangıcı da olabilir. ayrıca bugün öğlene kadar bir şey yememem de eklendi sanırım. hala ağrıyorBende öyleyimben açlıktandır diye düşünüyorum ama..
yeni başladım canım. bu şekilde devam edeceğim. ara öğünlerden kurtulmam lazım.Iki öğün mü besleniyorsun yoksa öyle mi denk geldi?
Evet bayılırım yumurtaya
benim midem almaz. hele de haşlanmış yumurtayı. iyi de o kadar yumurta çok gelmiyor mu?Yok ciddiyim
Yumurtada sınır tanimam
Aaa haberin yokmuyduaaa gezegen sen yarışmayamı katıldın zaten kötüdür yaptığın kurabiye
Aa ben de bunu duymuştum çok yağ yakiyormus. Duran birasi diye de geçiyor sanirimSağol canım benim zencefil yok
Detox suyunun tarifi
Bir bardak demlenmiş yeşil çay
Bir şişe sade maden suyu
Yarım tane limon suyu
Bir tane çubuk tarçın
Üç bardak sıcak su akşamdan yapıyorum ertesi gün akşama kadar içiyorum
Ay yani liste sanırım sara çim. 3 yumurta fazla gibi bence de ama liste bu tabi.sen azimli sin inşallah her türlü verirsinMenümü yazayım
Sabah
Akşamdan bir bardak suya bırakılmış ceviz suyu ve ceviz
Üç tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
Bir domates bir salatalık
Bir dilim süzme peynir
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu bir tutam roka
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir bardak su
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir fincan kayısılı form çayı
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Ara
Bir avuç çiğ fındık
Akşam
Bir kase yoğurt
Su 2,5 litre spor 30 dakika yürüyüş 15 dakika leslie 10 dakika aerobik
@Sarayca
@yasom7272
moni
aeben
Geçmiş olsun
sara bu ne kadar dolu bir menü sanırım diyetisyenin bir bildiği var ama bir yumurtasever olarak 3 tane zor gider kuzumMenümü yazayım
Sabah
Akşamdan bir bardak suya bırakılmış ceviz suyu ve ceviz
Üç tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
Bir domates bir salatalık
Bir dilim süzme peynir
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu bir tutam roka
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir bardak su
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Öğle
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Ara
Bir avuç çiğ fındık
Akşam
Bir kase yoğurt
Su 2,5 litre spor 30 dakika yürüyüş 15 dakika leslie 10 dakika aerobik
@Sarayca
@yasom7272
moni
aeben
anladım canım sağolözlemcim benim migren biraz farklı 2 3gün sürmüyor ama mide bulantısı başağrısı ışığa duyarlılık oluyor genelde boynum sıkıntılı olduğu için migren tarzı ağrı çekiyorum ama bazen dayanılmaz oluyor iğne yaptırıyorum . emar hiç çektirmedim ama o tıkanıklık sonucu okumadan bişey demek doğru olmaz özlemim yani yorum yapamam
sen de mi brütüs geçmiş olsun fulya cım takıma nazar değdi galibabugün baş ağrısından mahvoldum. hala kötüyüm
haşlanmış yumurtayı hiç sevmiyom. kırk yılda bir kayısı formunda ancak. ya da aralarda piyaz şeklinde salatanın içinde falan. ama sevmiyom. omlet iyi bana.
Kaptanım doğduğumu hissettim diye yoksa eklerdim yanına biseyler
Çok haklısın mortimm bende burda cumalari eksileri görünce herkesi motive görünce çok mutlu oluyorum umarım sende hedefine ulasirsinbende senin gibi dusunuyorum erkenden vermeli kiloyu hele doğum kilosu üstüne eklersem çok zor vereceğim bir kiloya dönüşür..
Bakkk gerçek bacı kimmişAaa haberin yokmuydu
Kötüdür haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?