Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar
önce dünkü menüm
08.00 2 yumurtalı peynirli omlet
1 kk kaşar
3 zeytin
az çeri salatalık
1 dilim kadar patatesli ekmek yöresel

13.00 1 kase barbunya

18.00 1 elma
1 avuç fıstık
1 kase yoğurt
suyu hatırlamıyorum spor yok

bugün

08.00 2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
1 kk kaşar
3 çeri yarım salatalık
1 lavaş

13.00 1 kase barbunya

18.00 1 tane lahmacun
yeşillik
su 2 litre
spor yok

aralıklı oruç yöntemini düşünüyorum tam bana göre ama iş koşullarına uydurmam zor,tek yapabileceğim öğleni kaldırmak yani 10 saat bişey yememek,ne dersiniz kızlar fikire ihtiyacım var

vay vay vayyy
Karatay ve fukya bşraraya geldimi haftasa -2 kilo rahattt gider
Geçmiş olsun baş agrın:74;

9 yumurta yediğim gün hiç acikmamistim
Çok sevdiğim için fazla gelmiyor

aralıklı oruç yöntemini düşünüyorum tam bana göre ama iş koşullarına uydurmam zor,tek yapabileceğim öğleni kaldırmak yani 10 saat bişey yememek,ne dersiniz kızlar fikire ihtiyacım var
Özlemim pazartesi bende bişiler düşünüyorum ya en azından gezegenin orucu bi deneyim diyorum...
Alfım başımı gidiyorum her gün gezmede yiye yiye

Yumurtayı ne kadan seviyosa benim bacı kaç gündür yazmıyodu takıma yumurtayı duyunca hemen yazmış

Özlemim pazartesi bende bişiler düşünüyorum ya en azından gezegenin orucu bi deneyim diyorum...
Alfım başımı gidiyorum her gün gezmede yiye yiye
olur dimi ya öğlen ne yesem derdi de kalmaz yada en fazla 1 meyve 1 yoğurt götürürüm öğlen için

Saram senin kabızlık devammı ediyorki geceki form çayınıda sayarsak 3 kere içecen. Kuzum beni bitanesi Bile çözüyorken sen 3 tane form çayıyla nasıl edecen

Menüne bişi diyemiyom senin diyetisyene güveniyorum ben

olur dimi ya öğlen ne yesem derdi de kalmaz yada en fazla 1 meyve 1 yoğurt götürürüm öğlen için
Benim dediğim açlık orucu senin dediğin if diyeti özlemim
Dayana bilirsen saatleri ayarla .
Ama gün boyu aç kalıp akşam yiyeceksen o biraz zor kilo verdirir, sabah ve öğlen yiyip gece aç yatarsan o zaman iyi gidiyor .
Lakin sen niye düzenini bozuyorsunki gayet iyi gidiyor kilon ve diyet şeklinde güzel .
Beni dinlersen düzenini bozma derim

hiç karbon almayınca yani meyve bile..protein-sebze yiyince insan hiç acıkmıyor o da sıkıcı geliyo be ama
Karbon yemeyince kan şekerinde dalgalanma olmaz o yüzden acıkmada olmaz , saf pro ondan tok tutar .

Obezim senin açıkma bundan menülerinde her öğün karbon oluyorya dalgalanma dolayısı ile açıkma oluyor .

Ayşem kızlara katılıyorum ağrının geçmesini niye bekliyorsun? Normal görünmüyor bu durumun lütfen doktora git!

Kabızlığım yok canım ama bu haftada böyle bi yöntem uyguluyoruz tuvaletle kanka olduk zaten

Diyetisyenime bende güveniyorum çok tatlı çok iyi bir bayan az önce konuştuk vertigosu var bugün yine rahatsızlanmış ona üzüldüm Allahım tüm hastalara onada şifa versin

Menün suyun sporun muhteşem canım tıpkı senin gibi

sen de mi brütüs geçmiş olsun fulya cım takıma nazar değdi galiba
ben de omlet severim haşlanmışı nadiren yeşilliğe doğrarım ama gün içinde bir öğünde daha yiyebilirim et sevmez olarak en iyi proteinim yumurta

evet valla hala ağrı devam ediyor.
omlet severim ama hergün bayar beni yumurta.

benim gibi yap öğle akşam ye. ilk günler zorluyor ama sonra alışıyormuşsun.

Karatay ve fukya bşraraya geldimi haftasa -2 kilo rahattt gider
Geçmiş olsun baş agrın:74;
şans dile bana. tam karatay değil karatayımsı
9 yumurta yediğim gün hiç acikmamistim
Çok sevdiğim için fazla gelmiyor
bence de acıkmazsın 3 gün tok tutar mübarek maşallah diyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…