- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Yumurtayı ne kadan seviyosa benim bacı kaç gündür yazmıyodu takıma yumurtayı duyunca hemen yazmışRekorum 9 (bahsettiğiniz yumurtaysa)
vay vay vayyy
9 yumurta yediğim gün hiç acikmamistimben tatilde çok yürüyüş yaptım. sanırım vücut çok yoruldu. ayrıca enfeksiyon başlangıcı da olabilir. ayrıca bugün öğlene kadar bir şey yememem de eklendi sanırım. hala ağrıyor
yeni başladım canım. bu şekilde devam edeceğim. ara öğünlerden kurtulmam lazım.
benim midem almaz. hele de haşlanmış yumurtayı. iyi de o kadar yumurta çok gelmiyor mu?
Özlemim pazartesi bende bişiler düşünüyorum ya en azından gezegenin orucu bi deneyim diyorum...aralıklı oruç yöntemini düşünüyorum tam bana göre ama iş koşullarına uydurmam zor,tek yapabileceğim öğleni kaldırmak yani 10 saat bişey yememek,ne dersiniz kızlar fikire ihtiyacım var
Yumurtayı ne kadan seviyosa benim bacı kaç gündür yazmıyodu takıma yumurtayı duyunca hemen yazmış
olur dimi ya öğlen ne yesem derdi de kalmaz yada en fazla 1 meyve 1 yoğurt götürürüm öğlen içinÖzlemim pazartesi bende bişiler düşünüyorum ya en azından gezegenin orucu bi deneyim diyorum...
Alfım başımı gidiyorum her gün gezmede yiye yiye
Menümü yazayım
Sabah
Akşamdan bir bardak suya bırakılmış ceviz suyu ve ceviz
Üç tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
Bir domates bir salatalık
Bir dilim süzme peynir
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu bir tutam roka
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir bardak su
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir fincan kayısılı form çayı
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Ara
Bir avuç çiğ fındık
Bir fincan kayısılı form çayı
Akşam
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği
Su 2,5 litre spor 30 dakika yürüyüş 15 dakika leslie 10 dakika aerobik
@Sarayca
yasom7272
moni
aeben
hiç karbon almayınca yani meyve bile..protein-sebze yiyince insan hiç acıkmıyor o da sıkıcı geliyo be ama9 yumurta yediğim gün hiç acikmamistim
Çok sevdiğim için fazla gelmiyor
Benim dediğim açlık orucu senin dediğin if diyeti özlemim
olur dimi ya öğlen ne yesem derdi de kalmaz yada en fazla 1 meyve 1 yoğurt götürürüm öğlen için
Karbon yemeyince kan şekerinde dalgalanma olmaz o yüzden acıkmada olmaz , saf pro ondan tok tutar .hiç karbon almayınca yani meyve bile..protein-sebze yiyince insan hiç acıkmıyor o da sıkıcı geliyo be ama
Ayşem kızlara katılıyorum ağrının geçmesini niye bekliyorsun? Normal görünmüyor bu durumun lütfen doktora git!Kızlar ayline denk gelirseniz başarısının sırrını yazması gerektiğini hatırlatın, yarın son gün. yazmazsa takım olarak ceza alıcaz.
@Aylin42Konya aylinim yoğunsun biliyorum kuzama yazman gerekiyor canımcım
Zehraa yazın artık menü bak sizi gezegenin eline bırakıcam bak ona göreBen fizik tedaviye gisip gelcem sonrada menumu yazar gecmisi okurum kzilar
hıhı hiç beğenmedim gerçi haberimde yoktu olsaydıda vermezdim saaAaa haberin yokmuydu
Kötüdür haa
Bakkk gerçek bacı kimmiş
Ahaha yasemin
hava değişimi yaşıyoz belkide ondandır canım yavalla anlamadım yaseminim sabahtan bu yana kafamı kaldıramadım.
Saram senin kabızlık devammı ediyorki geceki form çayınıda sayarsak 3 kere içecen. Kuzum beni bitanesi Bile çözüyorken sen 3 tane form çayıyla nasıl edecen
Menüne bişi diyemiyom senin diyetisyene güveniyorum ben
sen de mi brütüs geçmiş olsun fulya cım takıma nazar değdi galiba
evet valla hala ağrı devam ediyor.ben de omlet severim haşlanmışı nadiren yeşilliğe doğrarım ama gün içinde bir öğünde daha yiyebilirim et sevmez olarak en iyi proteinim yumurta
İyi akşamlar
benim gibi yap öğle akşam ye. ilk günler zorluyor ama sonra alışıyormuşsun.aralıklı oruç yöntemini düşünüyorum tam bana göre ama iş koşullarına uydurmam zor,tek yapabileceğim öğleni kaldırmak yani 10 saat bişey yememek,ne dersiniz kızlar fikire ihtiyacım var
vay vay vayyy
şans dile bana. tam karatay değil karatayımsıKaratay ve fukya bşraraya geldimi haftasa -2 kilo rahattt gider
Geçmiş olsun baş agrın:74;
9 yumurta yediğim gün hiç acikmamistim
bence de acıkmazsınÇok sevdiğim için fazla gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?