Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Son düzenleme:
Aa ben de bunu duymuştum çok yağ yakiyormus. Duran birasi diye de geçiyor sanirim

Duran birası mı o neki

Ay yani liste sanırım sara çim. 3 yumurta fazla gibi bence de ama liste bu tabi.sen azimli sin inşallah her türlü verirsin

Sağol canım benim

Üç yumurta çok fazla geldi konuştuk iki tane yiyecem

Yumurtayı ne kadan seviyosa benim bacı kaç gündür yazmıyodu takıma yumurtayı duyunca hemen yazmış

aralıklı oruç yöntemini düşünüyorum tam bana göre ama iş koşullarına uydurmam zor,tek yapabileceğim öğleni kaldırmak yani 10 saat bişey yememek,ne dersiniz kızlar fikire ihtiyacım var

Ben bir ay boyunca yaptım ve güzel kilo vermiştim başlarda zorlandım ama sonra alıştım sabah kahvaltısı yok ama öğlen ve akşam yiyorsun canım

Pamukprncess canım sen menü verip hiç konuşmalara katılamıyon çoçuklardan dolayımı?
Evet ablam biraz öyle niye bilmiyom bu siteye giremiyorum beni engellendim mi acaba...sürekli sorun yaşıyorum bir ara girdim dahada giremiyorum şimdi birsekilde biryerlerden girdim nedendir bilmiyom.esimde yıllık izne çıktı bide evde terör estiriyo akşama kadar ev temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…