Özlemim pazartesi bende bişiler düşünüyorum ya en azından gezegenin orucu bi deneyim diyorum...
Alfım başımı gidiyorum her gün gezmede yiye yiye
Sağolsın nilişim
Cancazım sen menü verrmiyonmu?
Hemşerim inş burun akıntın testine engel olmazHaklisin kuzum çok ihmal ettim senide kendimide dünden beri kendimi bitkiselle adadım gribin geçsin diye burun alındım geçiyo bir türlü napalim artık herşey yarın belli olucak
üzgünüm bacım öyle genel anestezi alamaz sıkıntılı bir durumHemşerim inş burun akıntın testine engel olmaz
Ben bu doğum günü şeysini takıma hiç yazmazdım aslında, benim adamın kütük oluşumu ameliyat gününü o güne alışını yazmak için yazmıştım aslında
doğum günün ne zamandı? kutlu olsun
Okadan diyosun yaniüzgünüm bacım öyle genel anestezi alamaz sıkıntılı bir durumama dr riski göze alıp alır bilemem
yani benim hastam olsa almam ameliyata burnu akıyorsaOkadan diyosun yani
Direk karbon ,hep karbon ,yine karbon
neler yiyon söle bakiim
kesin oda yiyyodivinity mehtap yumurtayı duyunca aebenin dediği gibi yazdın hep okuyup geçiyon gizli gizli yemekmi yiyonda yazmıyon nerdesin sen bakim hadi çoçuk hastaydı çart curt şimdi nerdesin ne bahenen var de bakim.
Ben bu doğum günü şeysini takıma hiç yazmazdım aslında, benim adamın kütük oluşumu ameliyat gününü o güne alışını yazmak için yazmıştım aslında
o da tam gününü bulmuş harbiden. kendi mi ameliyat olacak?2 kasım doğumluyum fulyacım
Aa ben de bunu duymuştum çok yağ yakiyormus. Duran birasi diye de geçiyor sanirim
Ay yani liste sanırım sara çim. 3 yumurta fazla gibi bence de ama liste bu tabi.sen azimli sin inşallah her türlü verirsin
sara bu ne kadar dolu bir menü sanırım diyetisyenin bir bildiği var ama bir yumurtasever olarak 3 tane zor gider kuzum
anladım canım sağol
sen de mi brütüs geçmiş olsun fulya cım takıma nazar değdi galiba
ben de omlet severim haşlanmışı nadiren yeşilliğe doğrarım ama gün içinde bir öğünde daha yiyebilirim et sevmez olarak en iyi proteinim yumurta
Yumurtayı ne kadan seviyosa benim bacı kaç gündür yazmıyodu takıma yumurtayı duyunca hemen yazmış
aralıklı oruç yöntemini düşünüyorum tam bana göre ama iş koşullarına uydurmam zor,tek yapabileceğim öğleni kaldırmak yani 10 saat bişey yememek,ne dersiniz kızlar fikire ihtiyacım var
Sağol fatmam
gezmelerde hep börek, çörek, kıurabiye, pasta, poğaça, tatlı vs. standartDirek karbon ,hep karbon ,yine karbonyakında 70 şe yol alacam
Evet ablam biraz öyle niye bilmiyom bu siteye giremiyorum beni engellendim mi acaba...sürekli sorun yaşıyorum bir ara girdim dahada giremiyorum şimdi birsekilde biryerlerden girdim nedendir bilmiyom.esimde yıllık izne çıktı bide evde terör estiriyo akşama kadar ev temizliyorumPamukprncess canım sen menü verip hiç konuşmalara katılamıyon çoçuklardan dolayımı?
Evet bademcik ameliyatı. Doğum günlerini pek hatırlamaz , doktoruda yogun biri gün bulunca kaçırmamiş..
o tam gününü bulmuş harbiden. kendi mi ameliyat olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?