sen onun dediğine ne bakıyon ucundan yiyodur fulyacım 70geçmez 3,5 senedir tanırım hiç 70 geçtiğini görmedim.gezmelerde hep börek, çörek, kıurabiye, pasta, poğaça, tatlı vs. standartyapma kuzum valla sonra şu an kaç kilosun ?
gezmelerde hep börek, çörek, kıurabiye, pasta, poğaça, tatlı vs. standartyapma kuzum valla sonra şu an kaç kilosun ?
Valla bildindivinity mehtap yumurtayı duyunca aebenin dediği gibi yazdın hep okuyup geçiyon gizli gizli yemekmi yiyonda yazmıyon nerdesin sen bakim hadi çoçuk hastaydı çart curt şimdi nerdesin ne bahenen var de bakim.
Kesinlikle ondan bak menü yazarken bile kaç defa yarım kaldı oyun istiyor ikiside küçük ilgi zaman istiyor ev işleri onların beslenmesi bir yandan çok yoğun geçiyor canım bazen ne yediğimi ciddi ciddi oturup düşünüyorum telaştan unutuyorumPamukprncess canım sen menü verip hiç konuşmalara katılamıyon çoçuklardan dolayımı?
Ablam özledim senisen onun dediğine ne bakıyon ucundan yiyodur fulyacım 70geçmez 3,5 senedir tanırım hiç 70 geçtiğini görmedim.
calışınca zor bilirim eteğinden ayrılmazlar kv demişti sana yaptığı eziyeti bana yapsa ben bakamam akşama kadar özlüyolar sebilerimiz ne yapalım canları sağolsun.Kesinlikle ondan bak menü yazarken bile kaç defa yarım kaldı oyun istiyor ikiside küçük ilgi zaman istiyor ev işleri onların beslenmesi bir yandan çok yoğun geçiyor canım bazen ne yediğimi ciddi ciddi oturup düşünüyorum telaştan unutuyorumama arada sohbetleri okuyorum hoşuma gidiyor
iyi halt ediyon okadar eziyeti boşunamı çektin toparlan cabukValla bildin
Verdiğim kiloları geri alıyom
Ağzımı bi sürdüm cekemiyom
Yürüyüşe cikmiyom
PC başında dizi izliyom
Herşeyden çok mahrum bıraktım kendimi diyet yaparken
Özellikle meyveden
Şimdi saldırdım durduramıyorum kendimi
bizde seni özledik habibecim ama malasef gelemiyorsun.Ablam özledim senitelefondan giriyorum ondan mu acaba r
Alala sanırım aynı aebenden bahsetmiyoruk takıma listeye girdiğim kilo 72 miydi 73 müydü yanlışmi hatırlıyorumkisen onun dediğine ne bakıyon ucundan yiyodur fulyacım 70geçmez 3,5 senedir tanırım hiç 70 geçtiğini görmedim.
geçmiş olsun Allah şifa versin.Evet bademcik ameliyatı. Doğum günlerini pek hatırlamaz , doktoruda yogun biri gün bulunca kaçırmamiş..
en fazla 70 e yaklaşır demi ne güzelsen onun dediğine ne bakıyon ucundan yiyodur fulyacım 70geçmez 3,5 senedir tanırım hiç 70 geçtiğini görmedim.
Görmedimki araya kaynamış
10 yıldır buralarda olmanın faydası hep fren hep frengeçmiş olsun Allah şifa versin.
en fazla 70 e yaklaşır demi ne güzel
hiç hatırlamıyom bacım 70i geçtiğiniAlala sanırım aynı aebenden bahsetmiyoruk takıma listeye girdiğim kilo 72 miydi 73 müydü yanlışmi hatırlıyorumki
Gören o kiloda değilsin diyo ve bana bi özgüvenmi geliyo ne tabi sık sık olan gezmeleride göz önüne almak lazım.
artın martın kalmaz bu menülerle
Valla isteyerek olmayo yeni adres mi acsam bilemdimbizde seni özledik habibecim ama malasef gelemiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?