Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla bildin
Verdiğim kiloları geri alıyom
Ağzımı bi sürdüm cekemiyom
Yürüyüşe cikmiyom
PC başında dizi izliyom

Herşeyden çok mahrum bıraktım kendimi diyet yaparken
Özellikle meyveden
Şimdi saldırdım durduramıyorum kendimi

Pamukprncess canım sen menü verip hiç konuşmalara katılamıyon çoçuklardan dolayımı?
Kesinlikle ondan bak menü yazarken bile kaç defa yarım kaldı oyun istiyor ikiside küçük ilgi zaman istiyor ev işleri onların beslenmesi bir yandan çok yoğun geçiyor canım bazen ne yediğimi ciddi ciddi oturup düşünüyorum telaştan unutuyorum ama arada sohbetleri okuyorum hoşuma gidiyor

calışınca zor bilirim eteğinden ayrılmazlar kv demişti sana yaptığı eziyeti bana yapsa ben bakamam akşama kadar özlüyolar sebilerimiz ne yapalım canları sağolsun.

iyi halt ediyon okadar eziyeti boşunamı çektin toparlan cabuk yarın kendine çeki düzen ver

sen onun dediğine ne bakıyon ucundan yiyodur fulyacım 70geçmez 3,5 senedir tanırım hiç 70 geçtiğini görmedim.
Alala sanırım aynı aebenden bahsetmiyoruk takıma listeye girdiğim kilo 72 miydi 73 müydü yanlışmi hatırlıyorumki
Gören o kiloda değilsin diyo ve bana bi özgüvenmi geliyo ne tabi sık sık olan gezmeleride göz önüne almak lazım.

hiç hatırlamıyom bacım 70i geçtiğini

artın martın kalmaz bu menülerle

Yulafı kesmeniz işe yaradımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…