Pazartesi olabilir mi noluriyi halt ediyon okadar eziyeti boşunamı çektin toparlan cabukyarın kendine çeki düzen ver
habibecim daha öncede yazmıştım gene yazayım kuzum hayattan çok şikayet ediyorsun şurda kaç kişiyiz en az 15 20 hanım hepsine sor hepsi çalışıyor yada ev hanımı herkes ev işi yapıyor çoçuk bakıyor işe gidiyor hayatın kanunu bu bukadar kendini kötü hisetmen için sebep ne hayata bakışını değiştir biraz mutlu olmaya çalış sanmaki hepimizin güllük gülüstanlık hayatı var herkesin sıkıntısı var.Sabahtan akşama kadar temizlik biktim artik
yarın kabul etmiyom diyet pazartesi başlamazPazartesi olabilir mi nolur
Meyve stoğunu eritmem lazim
yani tam düzen olmasada hergün çıkıyorumartın martın kalmaz bu menülerle
Yulafı kesmeniz işe yaradımı?
pazartesi menü veriyoruz bacınla hep birlikteValla bildin
Verdiğim kiloları geri alıyom
Ağzımı bi sürdüm cekemiyom
Yürüyüşe cikmiyom
PC başında dizi izliyom
Herşeyden çok mahrum bıraktım kendimi diyet yaparken
Özellikle meyveden
Şimdi saldırdım durduramıyorum kendimi
Senin eşin sana yardımcıydı hemde denetliyorduiyi halt ediyon okadar eziyeti boşunamı çektin toparlan cabukyarın kendine çeki düzen ver
Yasom etiketlemişti ondan yazdım :)Yumurtayı ne kadan seviyosa benim bacı kaç gündür yazmıyodu takıma yumurtayı duyunca hemen yazmış
Evet öyle o zamanlar 3 litre su içiyordum şimdi 2 bardak zorla içiyorumhiç karbon almayınca yani meyve bile..protein-sebze yiyince insan hiç acıkmıyor o da sıkıcı geliyo be ama
Hee maşallah de nazar değmesinevet valla hala ağrı devam ediyor.
omlet severim ama hergün bayar beni yumurta.
benim gibi yap öğle akşam ye. ilk günler zorluyor ama sonra alışıyormuşsun.
şans dile bana. tam karatay değil karatayımsı
bence de acıkmazsın3 gün tok tutar mübarek maşallah diyeyim o zaman
Kesinlikle kucugumuz bile dışarıda uslu evde bağıra bağıra agliyor öyle böyle değil millet de onu sessiz sakin biliyorcalışınca zor bilirim eteğinden ayrılmazlar kv demişti sana yaptığı eziyeti bana yapsa ben bakamam akşama kadar özlüyolar sebilerimiz ne yapalım canları sağolsun.
Tamam ortimpazartesi menü veriyoruz bacınla hep birlikte
Eşim ben zayıfladıkça çok mutlu oluyorduSenin eşin sana yatdımcıydı hemde denetliyordudivinity bişi demiyomu sana?
Demek dizii izliyon he yangel yat
benimkimiKesinlikle kucugumuz bile dışarıda uslu evde bağıra bağıra agliyor öyle böyle değil millet de onu sessiz sakin biliyoramin canım onlar sağolsunlar senin kaç yaşında
Ben tek mı öyleyim bilmiyorum spor yaparken sıkılmamak için şartlar uygunsa dizi filan izlerim :)Senin eşin sana yardımcıydı hemde denetliyordudivinity bişi demiyomu sana?
Demek dizii izliyon he yangel yat
Tamam ortim
Eşim ben zayıfladıkça çok mutlu oluyordu
Alışverişe götürdü birşeyler aldı
Adam benden hevesliydi
Spor yapmiyom evden cikmiyom diye kızıyor
Kendi yapıyor sporunu hergun ama bana artık yaptirmiyor
Hacamattan sonra bi boşvermişlik geldi üstüme
Az önce kızdı yine
Her akşam kosmaya çıkaracakmış beni
Göbeğin çıktı yine dedi
Bende o 3. bebeğimiz göbek değil hevesimi böyle aliyom dedim
Ablam bilir ben nasıl dinlerim onukocanı dinle hatun dediğin kocasını dinler
afferim dinlede spor yap işteAblam bilir ben nasıl dinlerim onu
Maşallah ya ay boyle duyunca benimkide büyüyecek mi o kadar diyorumbenimkimikoca eşşek oldu ablası 23 yaşında
Aleyküm selamafferim dinlede spor yap iştekeşke her koca senin koca gibi destekçi olsa enişteye slm söyle teşekkürlerimi ilet
büyüyecek pamukçum göz açıp kapayana kadar ne zaman büyüdü diyeceksin arkadaşlarım derdi okula başlasın ne zaman büyüdüler zaman ne çabuk geçti diyeceksin derlerdi inamazdım üniversiteyi bitirdi evet haklıllarmış çok çabuk geçiyor yıllar. okul bittide 4aylık bir stajı kaldı şimdi onu yapıyor sonra mezun inşallah ablası.Maşallah ya ay boyle duyunca benimkide büyüyecek mi o kadar diyorumokuyor mu
as benden tam 10 puan aldı eniştemAleyküm selam
Onunda sana selamı var :)
Çoçukların her yaşının ayrı bir zorlugu var pamugum.Kesinlikle kucugumuz bile dışarıda uslu evde bağıra bağıra agliyor öyle böyle değil millet de onu sessiz sakin biliyoramin canım onlar sağolsunlar senin kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?