Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabahtan akşama kadar temizlik biktim artik
habibecim daha öncede yazmıştım gene yazayım kuzum hayattan çok şikayet ediyorsun şurda kaç kişiyiz en az 15 20 hanım hepsine sor hepsi çalışıyor yada ev hanımı herkes ev işi yapıyor çoçuk bakıyor işe gidiyor hayatın kanunu bu bukadar kendini kötü hisetmen için sebep ne hayata bakışını değiştir biraz mutlu olmaya çalış sanmaki hepimizin güllük gülüstanlık hayatı var herkesin sıkıntısı var.

pazartesi menü veriyoruz bacınla hep birlikte

Yumurtayı ne kadan seviyosa benim bacı kaç gündür yazmıyodu takıma yumurtayı duyunca hemen yazmış
Yasom etiketlemişti ondan yazdım :)
hiç karbon almayınca yani meyve bile..protein-sebze yiyince insan hiç acıkmıyor o da sıkıcı geliyo be ama
Evet öyle o zamanlar 3 litre su içiyordum şimdi 2 bardak zorla içiyorum

Hee maşallah de nazar değmesin
Yumurta yiyemezsem naparim ben

calışınca zor bilirim eteğinden ayrılmazlar kv demişti sana yaptığı eziyeti bana yapsa ben bakamam akşama kadar özlüyolar sebilerimiz ne yapalım canları sağolsun.
Kesinlikle kucugumuz bile dışarıda uslu evde bağıra bağıra agliyor öyle böyle değil millet de onu sessiz sakin biliyor amin canım onlar sağolsunlar senin kaç yaşında

pazartesi menü veriyoruz bacınla hep birlikte
Tamam ortim
Senin eşin sana yatdımcıydı hemde denetliyordu divinity bişi demiyomu sana?
Demek dizii izliyon he yangel yat
Eşim ben zayıfladıkça çok mutlu oluyordu
Alışverişe götürdü birşeyler aldı
Adam benden hevesliydi
Spor yapmiyom evden cikmiyom diye kızıyor
Kendi yapıyor sporunu hergun ama bana artık yaptirmiyor
Hacamattan sonra bi boşvermişlik geldi üstüme
Az önce kızdı yine
Her akşam kosmaya çıkaracakmış beni
Göbeğin çıktı yine dedi
Bende o 3. bebeğimiz göbek değil hevesimi böyle aliyom dedim

kocanı dinle hatun dediğin kocasını dinler

Maşallah ya ay boyle duyunca benimkide büyüyecek mi o kadar diyorum okuyor mu
büyüyecek pamukçum göz açıp kapayana kadar ne zaman büyüdü diyeceksin arkadaşlarım derdi okula başlasın ne zaman büyüdüler zaman ne çabuk geçti diyeceksin derlerdi inamazdım üniversiteyi bitirdi evet haklıllarmış çok çabuk geçiyor yıllar. okul bittide 4aylık bir stajı kaldı şimdi onu yapıyor sonra mezun inşallah ablası.

Kesinlikle kucugumuz bile dışarıda uslu evde bağıra bağıra agliyor öyle böyle değil millet de onu sessiz sakin biliyor amin canım onlar sağolsunlar senin kaç yaşında
Çoçukların her yaşının ayrı bir zorlugu var pamugum.

Şu günlerde "fıtrat pedogojisi" kitabını okuyorum . Yazarının bir alıntı yazısı çok etkiledi beni .

"Üf bi uyusada işime baksam.
uyusana artık diyip çoçuguyla uyku savaşı yapan. Uyudugu an koşar adımlarla yanında uzaklaşan tüm annelere gelsin" diyor yazar.

80 yaşına gelmiş bir annenin bir mısrası;

'Yatagına yatırıp seni okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika daha fazla kalsaydım'

Y Ya habibi
Bu mısralar hepimize gelsin.
Başta nefsime , benimkiler kocamanlar yakında yuvadan uçaçak yaşa bile geldiler , bi an içim cızzz etti
Gittim hepsini öptüm kokladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…