Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aylin42Konya kuzum başarının sırrını paylsşman için yarın son gün. Takımca ceza alırız yoksa.
Yarin mi son gun.Ben bugun saniyordum.Bugun kk ya hic giremedim.Bi de elimi cok kotu kestim.Pansuman hst oyaladi.Pastalarl ugrasiyom bir yandan.
Birinciler sirlarini paylasiyoruza uye girisi yapilmiyor.Linkini atsaniz da bi de boyle denesek

Töbe yarabbi .
Buldunda bunuyon ne güzel adam kalk diyo işte

teşekkür ederiz aebenimmm süpersin keşke yanımda olsanda sıkı sıkı sarılıp öpseydim seni çok güzel bişey paylaştın duygularıma tercüman oldun.

Yarin mi son gun.Ben bugun saniyordum.Bugun kk ya hic giremedim.Bi de elimi cok kotu kestim.Pansuman hst oyaladi.Pastalarl ugrasiyom bir yandan.
Birinciler sirlarini paylasiyoruza uye girisi yapilmiyor.Linkini atsaniz da bi de boyle denesek
Amanınnn geçmiş olsun . Nazar oldu sana aylin . Yapma bu kadar

Aebencim butdasin,sen yardimci olabilir misin cnm.Sirlarini paylasoyora giriyorum ama uye girisi hic cikmiyor.Msj gondermek icin uye girisi yapin diye yazan yer cikmiyor bacim.Deminden beri ugrasiyorum.Hic boyle bisey yasamadim.
Ben görene kadar yaseminim yetişmiş hızır gibi

teşekkür ederiz aebenimmm süpersin keşke yanımda olsanda sıkı sıkı sarılıp öpseydim seni çok güzel bişey paylaştın duygularıma tercüman oldun.
Aslında biz senle hergün sımsıkı sarılıyoruz yaseminim aramızda kilometreler olmasına ne bakıyon. Gönül diye birşey var

Ben kaçar bacılar

Y Ya habibi burdasın gitmeden bir iki krlam etmek istedim
Canım sen her mesaj yazdıkça ben çok üzülüyorum , eşler zor , kimin eşi kolayki ?
Abla yaşamayan bilemez deme , kim ne yaşıyor sen biliyormusun?
Eşinden kaynaklanan sıkıntılarını çoçuklara ödetme vede kendine. Herkesi oldugu gibi kabullen . Bırak söylensin dursun . Zaten sen üzüldüğün için eşin üstüne geliyor.
Hayatındaki olumlu şeyler çok fazla . Sen çoçukların eşin sağlıklısınız hamdolsun, ruzkınız var aç değilsin . Rabbım sana evlat vermiş, bunları seni tanımadıgım halde sıralayabilirim dahada .
Lütfen artık kendine zulmetme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…