- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Yarin mi son gun.Ben bugun saniyordum.Bugun kk ya hic giremedim.Bi de elimi cok kotu kestim.Pansuman hst oyaladi.Pastalarl ugrasiyom bir yandan.
Töbe yarabbiTamam ortim
Eşim ben zayıfladıkça çok mutlu oluyordu
Alışverişe götürdü birşeyler aldı
Adam benden hevesliydi
Spor yapmiyom evden cikmiyom diye kızıyor
Kendi yapıyor sporunu hergun ama bana artık yaptirmiyor
Hacamattan sonra bi boşvermişlik geldi üstüme
Az önce kızdı yine
Her akşam kosmaya çıkaracakmış beni
Göbeğin çıktı yine dedi
Bende o 3. bebeğimiz göbek değil hevesimi böyle aliyom dedim
Tek değilsinBen tek mı öyleyim bilmiyorum spor yaparken sıkılmamak için şartlar uygunsa dizi filan izlerim :)
teşekkür ederiz aebenimmm süpersinÇoçukların her yaşının ayrı bir zorlugu var pamugum.
Şu günlerde "fıtrat pedogojisi" kitabını okuyorum . Yazarının bir alıntı yazısı çok etkiledi beni .
"Üf bi uyusada işime baksam.
uyusana artık diyip çoçuguyla uyku savaşı yapan. Uyudugu an koşar adımlarla yanında uzaklaşan tüm annelere gelsin" diyor yazar.
80 yaşına gelmiş bir annenin bir mısrası;
'Yatagına yatırıp seni okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika daha fazla kalsaydım'
Y Ya habibi
Bu mısralar hepimize gelsin.
Başta nefsime , benimkiler kocamanlar yakında yuvadan uçaçak yaşa bile geldiler , bi an içim cızzz etti
Gittim hepsini öptüm kokladım.
Amanınnn geçmiş olsun . Nazar oldu sana aylin . Yapma bu kadarYarin mi son gun.Ben bugun saniyordum.Bugun kk ya hic giremedim.Bi de elimi cok kotu kestim.Pansuman hst oyaladi.Pastalarl ugrasiyom bir yandan.
Birinciler sirlarini paylasiyoruza uye girisi yapilmiyor.Linkini atsaniz da bi de boyle denesek
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/Aebencim butdasin,sen yardimci olabilir misin cnm.Sirlarini paylasoyora giriyorum ama uye girisi hic cikmiyor.Msj gondermek icin uye girisi yapin diye yazan yer cikmiyor bacim.Deminden beri ugrasiyorum.Hic boyle bisey yasamadim.
Ben görene kadar yaseminim yetişmiş hızır gibiAebencim butdasin,sen yardimci olabilir misin cnm.Sirlarini paylasoyora giriyorum ama uye girisi hic cikmiyor.Msj gondermek icin uye girisi yapin diye yazan yer cikmiyor bacim.Deminden beri ugrasiyorum.Hic boyle bisey yasamadim.
Evet canım bu ayki ödev kitabımız hocamız vermişti.aeben Hatice Kübra tongar dimi
Aslında biz senle hergün sımsıkı sarılıyoruz yaseminim aramızda kilometreler olmasına ne bakıyon. Gönül diye birşey varteşekkür ederiz aebenimmm süpersinkeşke yanımda olsanda sıkı sıkı sarılıp öpseydim seni çok güzel bişey paylaştın duygularıma tercüman oldun.
Unuttum canım yaziyimSağolsın nilişim
Cancazım sen menü verrmiyonmu?
Aslında biz senle hergün sımsıkı sarılıyoruz yaseminim aramızda kilometreler olmasına ne bakıyon. Gönül diye birşey var
Cık cık cık unutmak yok takım kuralıUnuttum canım yaziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?