grip başka alerji başka gezegenim senin uyumanda riskli ama ona göre önlem alırsın ama gripte farklıBen napıyım. Alerjik var yaz kış akar
Allah kolaylık versin canımEvet ablam biraz öyle niye bilmiyom bu siteye giremiyorum beni engellendim mi acaba...sürekli sorun yaşıyorum bir ara girdim dahada giremiyorum şimdi birsekilde biryerlerden girdim nedendir bilmiyom.esimde yıllık izne çıktı bide evde terör estiriyo akşama kadar ev temizliyorum
inşallah canım yarın daha dikkatli olacak ekmeği azaltacam bu aralar çok dengesi besleniyorum farkindayım sizin sayenizde düzeltecem inşallah tekrar memnun oldum yaseminyeniden yeniden hgdin canım ben yasemin 46yaşında evli ve memurum
menüne yorum yapayım kuzum kendinde yazmışsın çok ekmek oldu diye gün içinde aldığın karbona dikkat edersen daha güzel kilo vereceğine inanıyorum.
inşallah geçmiş olsun kızınada rabbim şifa versin.inşallah canım yarın daha dikkatli olacak ekmeği azaltacam bu aralar çok dengesi besleniyorum farkindayım sizin sayenizde düzeltecem inşallah tekrar memnun oldum yasemin
Amanın nınınınınpazartesi menü veriyoruz bacınla hep birlikte
yumurtayı seven duydum da bu kadar çok yiyebilen bilmiyordum.O bir yumurta canavarı. Asla çok gelmez
gitmeeeeeeeeeeGeç kaldın ben gidiyom
Hadi ordanAblam bilir ben nasıl dinlerim onu
Hadi insallahbüyüyecek pamukçum göz açıp kapayana kadar ne zaman büyüdü diyeceksin arkadaşlarım derdi okula başlasın ne zaman büyüdüler zaman ne çabuk geçti diyeceksin derlerdi inamazdım üniversiteyi bitirdi evet haklıllarmış çok çabuk geçiyor yıllar. okul bittide 4aylık bir stajı kaldı şimdi onu yapıyor sonra mezun inşallah ablası.
Geçmiş olsun canımYarin mi son gun.Ben bugun saniyordum.Bugun kk ya hic giremedim.Bi de elimi cok kotu kestim.Pansuman hst oyaladi.Pastalarl ugrasiyom bir yandan.
Birinciler sirlarini paylasiyoruza uye girisi yapilmiyor.Linkini atsaniz da bi de boyle denesek
Gebertesim geldiDurmadan beni assalayan halimden anlamayan bir kocam var
Alala sanırım aynı aebenden bahsetmiyoruk takıma listeye girdiğim kilo 72 miydi 73 müydü yanlışmi hatırlıyorumki
az gez o zamanGören o kiloda değilsin diyo ve bana bi özgüvenmi geliyo ne tabi sık sık olan gezmeleride göz önüne almak lazım.
Ben geldim sen gittin haa?Çenem düştü bu gecegezegende geleydi iki lafın belini kırardık . nerde o divi çaymi içiyo gene kızıyla
Ben kaçtı bu sefer , rabbım ne sıkıntınız varsa gidersin hayırlı kapılar açsın inşallah
Bizler kul olarak " künfeyekün" diyip topu rabbımıza bırakalım bazan o older olur. Yoksa insan oğlu aciz çabalayıp duruyoruz işte .. o'na emanetsiniz , hayırlı geceler
Inşallah canım, ama kendine o kadar yüklenme. Rabbim gönlüne göre versinKafamı gomdum ders calisiyorum görebildiğim bütün sınavlara giricem elinden geleni yapicam allah izin verirse
Yurtdışı derken? Neresi?76 kilioyum boyum 1.58 canim yaşım 33 Adanaliyim yurt disinde yasiyorum. Daha önce çok diyet yaptım güzel kiloda verdim azim olunca çabuk kilo veriyorum o yüzden yarışmaya katılsım tek başına azimli olamıyorum bu aralar çok yemeye başladım 80 olacak diye kendimi frenlemek için yarışmaya attım kendimi :) hedefim şimdilik 65
Hadiii, ne gibi risk vargrip başka alerji başka gezegenim senin uyumanda riskli ama ona göre önlem alırsın ama gripte farklı
Zevkle
Ben geldim sen gittin haa?
1 haftadır davul çalıyorum, bugün kermes var diye.
Sabah 8 de kalktım gittim, eve geldim, duş aldım oturuyorum.
Feci yoruldum, 1 yudum bile su içmedim. Yarın balon gibi kalkarım artık
Yok canım, camimizde inşaat var, masraf çok, arada kermes, cuma günleri lahmacun yapıp inşaatı ilerletmeye çalışıyoruz.bu kermesler ne kermesi. dernek üyesi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?