Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Buraya baslayali 3 oldu.82 kilo ile basladim.Su anda 67.3 kiloyum.Hedrfim 63 beninde

@Zhre_
Aeben deyil.
Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum.
Aramızda biraz mesafe var, ne kadar onuda bilmiyorum.
Konuştukmu onuda hatırlamıyorum
Bişey anlamadım kız ne diyon benim kafa durdu bu saatten sonra en iyisi gidip yatiyim

Niliş gezegen diyorki : yurtdışında olan aeben değil zehra.
Bende yurt dışındayım ama yakın değiliz diyor
Tamam tatlım mesaj alındı en iyisi ben yatayım iki gündür uykusuzum yarında 6 da kalkacam hayırlı geceler canim

Bu arada niliş sen niye kelebeksin ? Başka takımdanmı geliyorsun ?
Not: avatarının yanındaki maskotdan bahsediyorum
10. Takımdada ejderha varya
Evet 8. Takimdaydim canım tlf um kayboldu internete giremedim o yüzden izinine ayrılmayı istedim orası pek aktif olmadığı için tekrar oraya dönmedim önce hangi takım aktif baktım sonra katilmayı istedim motivasyon olmak için gurubunda aktif olması lazım canım

Bugün ki menü
Sabah
1 yağsız tost, zeytin, 1 bardak çay
Öğlen
2 kaşık menemen, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Aksam
1 tabak fasulye, salata, 1 dilim ekmek
Su icmedim
Yarım saat yürüyüş

Diviiii oyunu yine mi ablana vermedin

çok geçmiş olsun canım elin şimdi nasıl merak ettim
o kadar koşturuyorsunki o kadar stresin varki bunlar normal canım nolur kendine dikkat et bizi bizden başka düşünen yok bitanem seni çok seviyom men
Saram canim saram bende seni seviyom.Elim dun cok kanadi ama b)agrimiyordu.Ama bugun cok agriyor.Cok fena zonkluyor.Parmak hem sismis hemde tirnagima kadar morarmis.Canim tatli degildir.Dun parmagimda kocaman sargi beziyle(pansuman da yaptilar)hala pastami yapiyordum.Rabbim dermansiz dert vermesin.Bunda ne var ki,iyilesir gecer bitanem.Analarin babalarin evlatlari oluyor,asketlerin kolu bacagi kopuyor,nice kanser hst lari var...Bi kesikten ne olacak.
Ilgilenip sordugun icin cok tsk ederim.
Spora basladin mi?

iyi geceler Hatunlar

Geçmişi okudum biraz

İyi yani kovulmamışım hâlâ takimdayim

Bir türlü dönemedim yerimde sayıyorum
Denizi aştım derede boğuluyorum
Çok sıkıcıyım

Geçmiş olsun aylinimmm
Kesik zir elde olunca

Obezztonun koyduğu resimlerde vardı, yoksa bende bardakla içemem

O kadar derinmiydi aylincim . Tez zamanda iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…