Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sefan olsun

Zehoo hoca ekmek yiyenleri silahla furuyo zinhar yassak lakin lahmacun yeniyo valla doğru diyom maytap geçiyorum sanma

bu ne yaman çelişki demi
Internetten bakip arastirdim suan ama kitabide siparis verdim bile bari gelsinde deniyim lahmacunuda cok severim ekmek yok Ma lahmacun var vay beee

evet foto ekledim.oradan görebilirsiniz.onu sordum aslında takıma ama pek kimsedn ses çıkmadı..

onları aksam yemeginde yerim aebencim.ama yapabildigim kadar ekmeksiz devam, dün zorlamadı bakalım bugün nasıl geçecek..

Çocuklar benim ekmeksiz yaşayacağıma inanmıyorlar:).bugün ekmek yemedim dedim inanmadılar hafta sonu göreceklermis beni..

Insallah hasta olmazsin saram.Gercekten herkes dokuluyor.Takimimiza nazar degdi herhalde.
Benim de parmagim cok kotu durumda.Mosmor olmus ve parmagim hareket ettiremiyorum.
canım mortim aman kendine dikkat et, ufak şey büyük olmasın.neden morardıki öyle? Acaba dikiş falan mı istiyor?

foto ekledim oradan bak canım.e karatay da zeytinyağı meyva suyudur, her gün fondipleyin diyor :)

Ahh kiyamam mortime ben.Beni gecicem diye aç mi kalmis
yaa hiç te aç kalmadım ama yinede seni geçemem emin ol..

Iyi aksamlar kizlarr, bende c. Karatay kitabini siparis verdim, aklima yatarsa onu yapicam
hadi bakalım kuzucum.birlikte yapalım karatayvari bir seyler..

ohh ne güzel yapmışsın yasocan.eski arkadaşların verdiği keyfi mutluluğu kimse vermiyor.sefan olsun :)

Zehoo hoca ekmek yiyenleri silahla furuyo zinhar yassak lakin lahmacun yeniyo valla doğru diyom maytap geçiyorum sanma

bu ne yaman çelişki demi
:))

Niliş gezegen diyorki : yurtdışında olan aeben değil zehra.
Bende yurt dışındayım ama yakın değiliz diyor
üstadım meal tefsir hepsi var maasallah..donanımlı bir bacımızsın :)

Bu arada niliş sen niye kelebeksin ? Başka takımdanmı geliyorsun ?
Not: avatarının yanındaki maskotdan bahsediyorum
10. Takımdada ejderha varya
nil bence diger takımların casusu.geçen haftadan sonra onu takım başarısınin sırrını çözmek için yollamışlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…