- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sefan olsunhayırlı geceler bacım bugün işten geldim yemeğimi yedim eski iş yerinden arkadaşlar aradı onlarla dışarı çıktık oturduk ordan sinamaya gittik biraz önce geldim eve bugün felekten bir gün çaldım mesai sonu yanibeni merak ettiğin için teşekkür ederim
Kendin yaparsan abartmamak şartıyla serbestCanan karatayda ekmek yasakmiki
Yat uykunu al , yarın sağlam kafayla bidaha okuBişey anlamadım kız ne diyonbenim kafa durdu bu saatten sonra en iyisi gidip yatiyim
Evet Aylin, ikidir bana vermiyor. Nasıl bacıysaDiviiii oyunu yine mi ablana vermedin
Internetten bakip arastirdim suan ama kitabide siparis verdim bile bari gelsinde deniyim lahmacunuda cok severimZehoo hoca ekmek yiyenleri silahla furuyozinhar yassak lakin lahmacun yeniyo valla doğru diyom maytap geçiyorum sanma
bu ne yaman çelişki demi
Yani c k diyetine ekliyebilirsin ekmek diyon mesela sabah 1 dilimKendin yaparsan abartmamak şartıyla serbest
Gecmis olsun abla , havalarda soguk dikkat etIyi geceler kızlar, bugün pek tadım yoktu, rahatsız gibiyim.
Inşallah yarın daha iyi olurum
Ama kendin yapacanYani c k diyetine ekliyebilirsin ekmek diyon mesela sabah 1 dilim
Bugün boş günümdüya kendimi fazla dinledim galibaGecmis olsun abla , havalarda soguk dikkat et
Ben Almanyaya yakin oturuyorum onu anlatmis ablam, ama yinede aramizda var mesafeBişey anlamadım kız ne diyonbenim kafa durdu bu saatten sonra en iyisi gidip yatiyim
Haa simdi anladim, sen ekmegi kendin yapacan diyonAma kendin yapacan
evet foto ekledim.oradan görebilirsiniz.onu sordum aslında takıma ama pek kimsedn ses çıkmadı..Yağı bardaklami içiyorlar? Yok artık
Benim karatay kahvaltımı yazıyım
2 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir
10 zeytin
1 domates, salatalık, yeşillik ne varsa üstüne kaya tuzu ve zeytinyağı döküyordum
1 avuç kuruyemiş
Bazen 2 dilim pastırma
onları aksam yemeginde yerim aebencim.ama yapabildigim kadar ekmeksiz devam, dün zorlamadı bakalım bugün nasıl geçecek..aynen
Misal salataya yağ koymadım demenin bi anlamı yok! Bilakis koyulmalıki içindeki yağda eriyen vitaminler emilsin,
Sen bugunki gibi beslenmeye devam edersen kilo kaybın süper olur LAKİN SENİ UYARMAM LAZIMKİ uzun vadede bu şekil beslenmeni tavsiye etmem !
Baklagil ( nohut fasulye mercimek) sabahları tb ekmek yemen kilonu biraz yavaşlatsada hem sağlık açısından hemde kiloyu geri almama açısından önemlidir
canım mortim aman kendine dikkat et, ufak şey büyük olmasın.neden morardıki öyle? Acaba dikiş falan mı istiyor?Insallah hasta olmazsin saram.Gercekten herkes dokuluyor.Takimimiza nazar degdi herhalde.
Benim de parmagim cok kotu durumda.Mosmor olmus ve parmagim hareket ettiremiyorum.
foto ekledim oradan bak canım.e karatay da zeytinyağı meyva suyudur, her gün fondipleyin diyor :)bardakla yağmı
Karatayın kitabını okudum sanırım öyle bişi görmedim yaf
Belki zeytinyagındaki şifayı almak için onu bol kullanıyor olabilirler
Ben yağ kilo aldırmaz derken bardak bardak içilmeli demedim ama biline
yaa hiç te aç kalmadımAhh kiyamam mortime ben.Beni gecicem diye aç mi kalmis
hadi bakalım kuzucum.birlikte yapalım karatayvari bir seyler..Iyi aksamlar kizlarr, bende c. Karatay kitabini siparis verdim, aklima yatarsa onu yapicam
ohh ne güzel yapmışsın yasocan.eski arkadaşların verdiği keyfi mutluluğu kimse vermiyor.sefan olsun :)hayırlı geceler bacım bugün işten geldim yemeğimi yedim eski iş yerinden arkadaşlar aradı onlarla dışarı çıktık oturduk ordan sinamaya gittik biraz önce geldim eve bugün felekten bir gün çaldım mesai sonu yanibeni merak ettiğin için teşekkür ederim
:))Zehoo hoca ekmek yiyenleri silahla furuyozinhar yassak lakin lahmacun yeniyo valla doğru diyom maytap geçiyorum sanma
bu ne yaman çelişki demi
üstadım meal tefsir hepsi var maasallah..donanımlı bir bacımızsın :)
Niliş gezegen diyorki : yurtdışında olan aeben değil zehra.
Bende yurt dışındayım ama yakın değiliz diyor
nil bence diger takımların casusu.geçen haftadan sonra onu takım başarısınin sırrını çözmek için yollamışlar :))Bu arada niliş sen niye kelebeksin ? Başka takımdanmı geliyorsun ?
Not: avatarının yanındaki maskotdan bahsediyorum
10. Takımdada ejderha varya
nil aeben yazmış sen daha önce 8 takımdamı yarışıyordun kelebeğin var?Tamam tatlım mesaj alındıen iyisi ben yatayım iki gündür uykusuzum yarında 6 da kalkacam hayırlı geceler canim
Gecen haftaki kilom:85.2
Bu haftaki kilom:84
Fark:1.2
Yüzde:1.4
Yüzde hesabıma güvenmeyin kızlar.ben bile güvenmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?