Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi akşamlar kızlar.

Menüm
Sabah
2 dl tb ekmeği
Peynir
Zeytin
1 yumurta

Öğlen yok

Akşam
Mercimek corba
et sote
ayran

su 1.5 lt kadar
spor yok
dün menü yazıyordum ve şarjım bitti, şimdi gelsin menü
Menün iyi saraycam lakin hafta sonu artılarından kurtarmaz seni
Kilo vermek istiyorsan hafta sonu diyet yapmalısın ve menü vermelisin

sosyal medya kullanmıyorum canım ne vakit kalıyor nede merakım var ama o sayfayı biliyorum birkaç kez bakmıştım güzel ve faydalı paylaşımlar var keşke vakit olsa da devamlı takip edebilsem

Gittim canım çok şükür TSH değerim düşmüş insülin direnci yok ilacımın dozunu düşürdü kilo verdiğin içinde hormonların daha iyi çalışmaya başlamış dedi
oo sevindim sara cım çok iyi

RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH son düzlükdeyim ALLAH'IN izniyle
amin kuzum benim rabbim gönlünün muradını versin senin,saranın ve her isteyenin sağlıkla gelsin bebişler

aeben üstad yazmış obezcim aynen katılıyorum yağ tek başına vücutta depolanmıyor,her şeyin sebebi kötü karbonhidratlar,ama bilinçaltımıza işlemiş fazla yağ kilo aldırır görüşü,taş devri diyeti denilen bir yöntem de var o da mantıklı,insanın yaradılış fıtratına uygun gıdalarla beslenmek lazım,bazı gıdaları tolere edemiyor vücut

Karataya sonuna kadar güveniyorum.
Zaten pazartesi karatay usulü yiyecegim.
Defalarca yaptım, hepsinde memnun kaldım

Salatalarıma zeytinyağı ekledim.
Yemeklerini tereyağıyla pişirdim.
Günde 1 avuç kuruyemiş yedim.
0 kaçmakla 6 haftada 8 kilo vermiştim
hadi beraber yapalım ben yıllardır karatay yapmak isterim ama hiç tam yapamadım,kuruyemişi abarttığım için,sen güzel sonuç almışsın,ben de iki öğünlü yapmak istiyorum inşallah iyi gelir

Sagol ozlemcim.Sirayla hepimizin kini kutlucaz insallah

kilom hiç iyi değil

geçen hafta 63.6 kg
bu hafta 63.8 kg
fark 0.2
% 31

saraycam hadi düşük gi beslenmeye başlayalım ve kaçamak yapmadan istikrar sağlarsak takır takır gider kilolar

mortim böyle beslenip kilo versin ben gramlarla boğuşayım adaletin bu mu dünya şaka şaka mortim metanın maşallahı var gençsin hedefine de az kalmış biraz daha dikkatle zaman kısalır

Hayy Allah neden bu kadar uzun suruyor canim yaa
aşırı yorgunluk ve bu yeme sisteminde öğlene kadar yemek için beklememden dolayı oldu sanırım canım. vücutta kırgınlık da var.

Öpermiyim dövermiyim söz veremiyorum fulyam
sev, hayat bir insanı sevmekle başlarrrrr

Akşam pilavın çok olmuş
Onun dışında iyi menü senin için , ekmek neyinde yok alengirli şeylerde yok kuzum benim
akşamki bulgur pilavı tavukluydu. onun 1,5 kaşığı tavuktu

Yav seninki zaten standart saram yoruldum süper diye diye
Şaka bir yana baktım rutin menün o yüzden yapmadım canım birde listen belli zaten sende liste dışına çıkmazsın bilirim

listenin dışına çıkmıyorum gerçektende canım hatta saatlerine bile dikkat etmeye çalışıyıorum ama senin yorumun çok hoşuma gidiyor ve beni motive ediyor o yüzden gözlerim senin yorumunu arıyor napiyim insan sevdiğine nazlanırmış ya benimki o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…