- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Menün iyi saraycam lakin hafta sonu artılarından kurtarmaz seniIyi akşamlar kızlar.
Menüm
Sabah
2 dl tb ekmeği
Peynir
Zeytin
1 yumurta
Öğlen yok
Akşam
Mercimek corba
et sote
ayran
su 1.5 lt kadar
spor yok
dün menü yazıyordum ve şarjım bitti, şimdi gelsin menü
Yüzden doğru özlemcim tebriklergünaydın hayırlı cumalar takım arkadaşlarım
geçen cuma 97.6
bugün 97.1
fark 0.5 kg
yüzde 0.512 doğru mu bilmiyorum öğrenemedim gitti matematik orantısı kuruyorum kendimce
Nasılsın şişlikllerde indimi ayşem?
İyiyim hamdolsun aebenim.Nasılsın şişlikllerde indimi ayşem?
sosyal medya kullanmıyorum canım ne vakit kalıyor nede merakım var ama o sayfayı biliyorum birkaç kez bakmıştım güzel ve faydalı paylaşımlar var keşke vakit olsa da devamlı takip edebilsemHaa unutmadan yazayım yine (benim böyle tek tek geliyo aklıma kusura bakmayın) iki öğün beslenmeyle alakalı sosyal medyada sağlıklı yaşıyoruz hesabını takip edebilirsiniz.instada storylerine günlük yedikleri öğünlerini atıyorlar.ben her ne kadar uygulayamasamda bizim için çok faydalı bilgiler paylaşıyorlar.ozlemkartal karatay iyidir demişsin ya karatay sitili besleniyorlar fakat karataya muhalefet oldukları yerlerde var.takip etmenizi öneririm..
oo sevindim sara cım çok iyiGittim canım çok şükür TSH değerim düşmüş insülin direnci yok ilacımın dozunu düşürdü kilo verdiğin içinde hormonların daha iyi çalışmaya başlamış dedi
amin kuzum benim rabbim gönlünün muradını versin senin,saranın ve her isteyenin sağlıkla gelsin bebişlerRABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH son düzlükdeyim ALLAH'IN izniyle
aeben üstad yazmış obezcim aynen katılıyorum yağ tek başına vücutta depolanmıyor,her şeyin sebebi kötü karbonhidratlar,ama bilinçaltımıza işlemiş fazla yağ kilo aldırır görüşü,taş devri diyeti denilen bir yöntem de var o da mantıklı,insanın yaradılış fıtratına uygun gıdalarla beslenmek lazım,bazı gıdaları tolere edemiyor vücutArkadaşlar karbonhidratı buğday vs..den almak yerine yağdan alma olayına nasıl bakıyorsunuz? Ben bugün yumurtalarımın üzerine bayağı zeytinyağı ekledim ve bayağı tok tuttu..
Uzman görüslerini bekliyorum :)
Karataya sonuna kadar güveniyorum.
Zaten pazartesi karatay usulü yiyecegim.
Defalarca yaptım, hepsinde memnun kaldım
hadi beraber yapalım ben yıllardır karatay yapmak isterim ama hiç tam yapamadım,kuruyemişi abarttığım için,sen güzel sonuç almışsın,ben de iki öğünlü yapmak istiyorum inşallah iyi gelirSalatalarıma zeytinyağı ekledim.
Yemeklerini tereyağıyla pişirdim.
Günde 1 avuç kuruyemiş yedim.
0 kaçmakla 6 haftada 8 kilo vermiştim
Sagol ozlemcim.Sirayla hepimizin kini kutlucaz insallah
Yüzden doğru özlemcim tebrikler
çok şükür bayağı düzelmiş canımİyiyim hamdolsun aebenim.
Parmaklarımda ve elimin üstünde hafif var şişlik bi iki güne geçer diye umuyorum rabbimin de izniyle inş.
Gecm is olsun canimIyi geceler kızlar, bugün pek tadım yoktu, rahatsız gibiyim.
Inşallah yarın daha iyi olurum
saraycam hadi düşük gi beslenmeye başlayalım ve kaçamak yapmadan istikrar sağlarsak takır takır gider kilolarkilom hiç iyi değil
geçen hafta 63.6 kg
bu hafta 63.8 kg
fark 0.2
% 31
mortim böyle beslenip kilo versin ben gramlarla boğuşayım adaletin bu mu dünyaDün menü
Sabah omlet, peynir kk, zeytin7, TK bal , çk tereyağ, yarım domates bir dilim tb ekmeği
Oğlen bir kase patates bezelye sulusu, 2 kaşık pilav ve maalesef yarım dilim ıslak kek
Aksam tavuk ızgara salata ekmeksiz
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
aeben @evinizinmimari ozlemkartal
aşırı yorgunluk ve bu yeme sisteminde öğlene kadar yemek için beklememden dolayı oldu sanırım canım. vücutta kırgınlık da var.Hayy Allah neden bu kadar uzun suruyor canim yaa
sev, hayat bir insanı sevmekle başlarrrrrÖpermiyim dövermiyim söz veremiyorum fulyam
Akşam pilavın çok olmuş
akşamki bulgur pilavı tavukluydu. onun 1,5 kaşığı tavuktuOnun dışında iyi menü senin için , ekmek neyinde yok alengirli şeylerde yok kuzum benim
Yav seninki zaten standart saram yoruldum süper diye diye
Şaka bir yana baktım rutin menün o yüzden yapmadım canım birde listen belli zaten sende liste dışına çıkmazsın bilirim
Haftaya bütün takım karatay yapacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?