Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok az yemişsin canım ya sonra metabolizman sana küsmesin

Aaaa olabilir bak, nilişşşş casusmusun kız çık ortaya

Haa simdi anladim, sen ekmegi kendin yapacan diyon ohoo cok bos zamanim varda bide yapacam tam bugday yerim yaaa bisey olmaz
Karatayımsı yap sen o vakit zehra

Aaa bakın montignac karatayın ekmeklisidir
Sabah yersiniz iki dl tambuğday
sonrasında sebze salata yogurt- et salata yogurt - baklagil salata şeklinde menüler kilo berimide aynı karatay gibidir . Tek dikkat etmeniz gereken gl endeksi yüksek gidalardan uzak durmak şekeri dalgalandırmamak

Ah ah tekrar monti yapabilsem bende ne güzel olurdu denediğim en sağlıklı ve doyurucu diyet şekli...

Geçen hafta 62.5
Bu hafta 62.3
-200 Gr çıkık
Yanlış olmadıysa yüzde 0.12
Pamugum hedefin kaç ?
Egerki 5 kilo civarı vereceksen bu şekilde az az verip serbest diyet yapman mantıklı canım . Kalıcı olur verdiğin kilo.
Eğerki daha çok gitsin diyorsan karbonları azaltmalısın

menün güzel yaseminim . Kilona gelince artıların gitmiş ne güzel artı olmaktansa sabit iyidir üzülme

Pamugum hedefin kaç ?
Egerki 5 kilo civarı vereceksen bu şekilde az az verip serbest diyet yapman mantıklı canım . Kalıcı olur verdiğin kilo.
Eğerki daha çok gitsin diyorsan karbonları azaltmalısın
57 hedefim aebenim yanda 5 kilo kaldi ama daha önceki kilo verişimde hedefi değiştirip durmuştum 55 e inmistim yine ister miyim bilmiyorum :)

Dün menü
Sabah omlet, peynir kk, zeytin7, TK bal , çk tereyağ, yarım domates bir dilim tb ekmeği
Oğlen bir kase patates bezelye sulusu, 2 kaşık pilav ve maalesef yarım dilim ıslak kek
Aksam tavuk ızgara salata ekmeksiz
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
aeben evinizinmimari ozlemkartal

Sabah ve akşamın çok güzel olmuş . Ama öğlen facia hemde tüm yediklerinin gl endeksi çok yüksek.patates, bezelye,kek, pilav.
Bunların hepsinin gl endekdi çok yüksek ve cıs dediğimiz şeyler. Ve hepsi aynı öğünde olunca yükleme olmuş bu memüye ragmen gene kilon gitmişki bu metanın iyi çalıştıgını gösterir pamugum.
Bu önümüzdeki hafta daha dikkatli ol bakalım ne kadar gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…