benim adıma çok beklentiye girme newkoçum.o zaman üzerimde baskı hissederimSen ve fulya bu hafta bana emanetsiniz ikinizdende 1 kilodan fazla gidecek eminimhatta 2 kilo
yazmadım ki :))Menü vermedinmi obezim bulamadım
gezegenim çok yoruyorsun kendini.bende öyleydim, her şeye her yere yetismeye çalışırdım, bir iki aydan beri "ben" diyorum.mutluyumIyi akşamlar kızlar. Çok yoruldum yav
ağlamak istiyorummKaptanımın ve arkadaşlarımın izniyle yarını makarna günü ilan ediyorum
Iyi akşamlar canım bene çok yorgunum anca fırsat bulabildim girmeyeIyi akşamlar kızlar. Çok yoruldum yav
Maşallah canım iradelisin ben dayanamıyorum maalesef ama almıyorumdaArkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdircumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım alırım bir maşallahınızı
Menüm
Sabah 11.00
Iki haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık
Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte
Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek
Su: iki litre
Spor: yok
Benim almamam bir sey değistirmiyoMaşallah canım iradelisin ben dayanamıyorum maalesef ama almıyorumda
canım geçti sayılır ogünlerdeki gibi degil yulafı bu hafta 1kere yedim 1günde kinolu yaptım kahvaltımı sorun çok ödemim oluyor nedenini bulamadım tuzlu yemek yemem suyumu ıhmal etmiyom buraya çok yazmıyom ama bitki çaylarıda içiyom yeşil çay vs neyse buda geçer elbetyasom7272 canım kabızlığım geçtimi ben bu hafta çok rahatım bununda kayısılı form çayına ve kinoaya borçluyum
Sanada tavsiye ederim canım özellikle kinoayı denemeni istiyorum
Tamam canım Sağol .bime geliyo ya böyle şeyler almıştım hepsinden öyle duruyo. Bi ara ben de deneyeyim.Akşamdan suya bırakıp ıslatmıyorum ertesi gün tuzsuz haşlıyorum sonra sarımsaklı yoğurtlu ve bol baharatlı yapıp yiyorum
bugun menün saha iyi nilişHayırlı akşamlar kızlar
Bugün ki menü
Sabah
4 kaşık meneden, 1dilim ekmek, 1 bardak kahve
Oglen
4 kaşık et sote, 1 dilim ekmek
Aksam
Et sote, salata, 1 bardak ayran
2 lt su Yarım saat yürüyüş
Tam balık zamanı dimi oh afiyet olsunmenümü yazayım
sabah
tavada yumurta peynirli kırmızı biber ve 4 zeytin yarım dilim ekmek tb
öğlen
vicdan yemeğimden 3 kaşık yarım kase yogurt ve küçük elma
ikindi
4 kaju 1 hurma kahve yaptım ama içemedim
akşam
hamsi soğanlı biberli kavurma ve salata
2.5 lt su 25 dakka yürüyüş bandı 15 dakka bisiklet
sara_28 aeben gezegenfeza
Oh afiyet olsun o zaman canım haftada bir gün kendine ödül verirsen dietin daha kolay olurKaptanımın ve arkadaşlarımın izniyle yarını makarna günü ilan ediyorum
Maşallah kahvaltıya o zamanArkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdircumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım alırım bir maşallahınızı
Menüm
Sabah 11.00
Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte
Aksam 19.00
Sen böyle menülerle devam et elinden geleni yap gerisi Allah kerim obezimbenim adıma çok beklentiye girme newkoçum.o zaman üzerimde baskı hissederimbir kilo cepte bil gerisi takdir- i ilahi
yazmadım ki :))
gezegenim çok yoruyorsun kendini.bende öyleydim, her şeye her yere yetismeye çalışırdım, bir iki aydan beri "ben" diyorum.mutluyum
ağlamak istiyorumm
Ayy sen 44 yasindamisin, ben seni 20li yaslarda zannediyordumNiliş seninle tanışmadık sanırım hoşgeldin aramıza ben sara 44 yaşındayım güncel kilom 86 ama 110 kilodan düşüyorum
Menün çok güzel bu arada
Tlf la meşgul ol bakma canım ben diyete yavaş yavaş adapte oluyorum çok şükür önce çok yiyordum hala kendimi aç kurt gibi hissediyordum şimdi hiç o kadar defil benim eşimde uyuyana kadar yer evde ne varsa kurabiye çikolata masaya koyar ben yememBenim almamam bir sey değistirmiyokendisi gidip alır.şu an karşımda cips yiyor mesela
Haydi sanada iyi hasret gidermeler o zamanHadi ben kaçar .
Yarın memleketden anam babam gardaşlarım geliyo , giremem şimdiden iyi pazarlar hepinize
Unutmayın hafta sonu diyet yapılır cuma meyvesi toplanır
Bende 33 yaşındayım kilo 75 lerde maşallah sende iyi kilo vermişsin inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın canımNiliş seninle tanışmadık sanırım hoşgeldin aramıza ben sara 44 yaşındayım güncel kilom 86 ama 110 kilodan düşüyorum
Menün çok güzel bu arada
Ben bu seneki kadar hiç olmamıştım, bu sene acaip bişey oldu obeztombenim adıma çok beklentiye girme newkoçum.o zaman üzerimde baskı hissederimbir kilo cepte bil gerisi takdir- i ilahi
yazmadım ki :))
gezegenim çok yoruyorsun kendini.bende öyleydim, her şeye her yere yetismeye çalışırdım, bir iki aydan beri "ben" diyorum.mutluyum
ağlamak istiyorumm
Maşallahı hakketmişsin, ben simite dayanamam yaaArkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdircumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım alırım bir maşallahınızı
Menüm
Sabah 11.00
Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte
Aksam 19.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?