canım geçti sayılır ogünlerdeki gibi degil yulafı bu hafta 1kere yedim 1günde kinolu yaptım kahvaltımı sorun çok ödemim oluyor nedenini bulamadım tuzlu yemek yemem suyumu ıhmal etmiyom buraya çok yazmıyom ama bitki çaylarıda içiyom yeşil çay vs neyse buda geçer elbetyasom7272 canım kabızlığım geçtimi ben bu hafta çok rahatım bununda kayısılı form çayına ve kinoaya borçluyum
Sanada tavsiye ederim canım özellikle kinoayı denemeni istiyorum
Moni kaptanım yazmis evet öğlen ye cnm ama zeytinyağlı olması şart değil tereyaglida yapabilirsin tabi bir tatlı kaşığı gibi ben ıspanak pisirdigimde eskiden makarna yapar karıştirirdim onlari çok severim ikisinin tadını denemeni tavsiye ederim hemde daha az yemiş olursun.
İyiyim hamdolsun, hafif şişlik var ağrım da elimi kullandıkça az az oluyo dikkat etmeye çalışıyorum. Geçecek inşallah. Sağolasın kuzum
Makarnaya sebze bende çok yakıştırıyorum. Karnıbaharda çok yakışıyor.Moni kaptanım yazmis evet öğlen ye cnm ama zeytinyağlı olması şart değil tereyaglida yapabilirsin tabi bir tatlı kaşığı gibi ben ıspanak pisirdigimde eskiden makarna yapar karıştirirdim onlari çok severim ikisinin tadını denemeni tavsiye ederim hemde daha az yemiş olursun.
Kuzum makarnayı öğlen bir tabak yiyebilirsin yanında koca bir kase salatayla. Gün içinde başka karbon almassınbarilla makarna tercih et kuzum durum buğdayından üretiliyor.
Moni kaptanım yazmis evet öğlen ye cnm ama zeytinyağlı olması şart değil tereyaglida yapabilirsin tabi bir tatlı kaşığı gibi ben ıspanak pisirdigimde eskiden makarna yapar karıştirirdim onlari çok severim ikisinin tadını denemeni tavsiye ederim hemde daha az yemiş olursun.
Makarnaya sebze bende çok yakıştırıyorum. Karnıbaharda çok yakışıyor.
İyiyim hamdolsun, hafif şişlik var ağrım da elimi kullandıkça az az oluyo dikkat etmeye çalışıyorum. Geçecek inşallah. Sağolasın kuzum
Obezzto cum çok tatlısın ya iyiki bizim takıma geldin
kayısılı form çayı müthis bir sey.ben dokuzlu dogadan kullanıyordum ondan bile daha etkili.fakat devamlı kullanmamak gerekiyor demişti diyetisyen.vücut artık bosaltma islemi için hep ona bağımlı hale geliyormuş..yasom7272 canım kabızlığım geçtimi ben bu hafta çok rahatım bununda kayısılı form çayına ve kinoaya borçluyum
Sanada tavsiye ederim canım özellikle kinoayı denemeni istiyorum
vaay müthis olurdu ama..Tamam tamam hadi 2 kg da razı olduk bizbi an gözümde canlandı racky gibi çalıştığını iki koçla
demeeee
8
canım geçti sayılır ogünlerdeki gibi degil yulafı bu hafta 1kere yedim 1günde kinolu yaptım kahvaltımı sorun çok ödemim oluyor nedenini bulamadım tuzlu yemek yemem suyumu ıhmal etmiyom buraya çok yazmıyom ama bitki çaylarıda içiyom yeşil çay vs neyse buda geçer elbetmenün çok güzel afiyet olsun cnm.
Kinoa yi nasıl yapiyorsun saracimMenümü yazayım
Sabah
Cevizli su ve bir tane ceviz
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir dilim süzme peynir
6 tane zeytin
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bir tabak vicdan çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade turk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Bir avuç çiğ fındık
Bir bardak kayısılı form çayı
Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ve bol baharatlı kinoa
İki dal yeşil soğan
Ara (22.00)
Bir bardak kayısılı form çayı
Bir elma
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş 35 dakika pilates
aeben yasom7272 @Antepia27
Burdayim kocum, yarin sabah is basi bugun utu temizlikle ugrastim. Oglende bi disari ciktik cocuklarlaCekirge kuzu nerdesin??Zre_
kayısılı form çayı müthis bir sey.ben dokuzlu dogadan kullanıyordum ondan bile daha etkili.fakat devamlı kullanmamak gerekiyor demişti diyetisyen.vücut artık bosaltma islemi için hep ona bağımlı hale geliyormuş..
Bir de aklıma geldi içindeki bitkilerin doğurganlığa olumsuz etkisi olabilir.istersen paketin içindekilere bir bakıp araştır
vaay müthis olurdu ama..iki ayda hedefe varırdım herhalde :)
demeeeebende bir aydır yemiyorum
bize de bilgi ver.not tutarak okursan daha çok fayda görürsün.neden iki öğün yiyorsun diye sormuştum bi aralar?obezzto bugun ck kitabim geldi cocuklari yatirim okuyacam bi goz attim bayagi bilgi yaziyor, anlamadigim kelimeleride googleda ararim artik kocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?