Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

8
yasom7272 canım kabızlığım geçtimi ben bu hafta çok rahatım bununda kayısılı form çayına ve kinoaya borçluyum

Sanada tavsiye ederim canım özellikle kinoayı denemeni istiyorum
canım geçti sayılır ogünlerdeki gibi degil yulafı bu hafta 1kere yedim 1günde kinolu yaptım kahvaltımı sorun çok ödemim oluyor nedenini bulamadım tuzlu yemek yemem suyumu ıhmal etmiyom buraya çok yazmıyom ama bitki çaylarıda içiyom yeşil çay vs neyse buda geçer elbet menün çok güzel afiyet olsun cnm.

Moni kaptanım yazmis evet öğlen ye cnm ama zeytinyağlı olması şart değil tereyaglida yapabilirsin tabi bir tatlı kaşığı gibi ben ıspanak pisirdigimde eskiden makarna yapar karıştirirdim onlari çok severim ikisinin tadını denemeni tavsiye ederim hemde daha az yemiş olursun.

Makarnaya sebze bende çok yakıştırıyorum. Karnıbaharda çok yakışıyor.

Ispanağı bende çok severim makarnayla karıştırmayı denememiştim bundan sonra denerim sağol canım fikir verdiğin için

Makarnaya sebze bende çok yakıştırıyorum. Karnıbaharda çok yakışıyor.

Karnabahar ve brokoliyide çok seviyorum kaptanım bende karnabaharı havuçla haşlayıp eziyorum yumurta kırıp maydanoz kuru soğan dereotu doğrayıp baharat katıp yulaf unuyla karıştırıp fırına veriyorum üzerinde kaşar peyniri koyuyorum çok güzel oluyor

Obezzto cum çok tatlısın ya iyiki bizim takıma geldin

yasom7272 canım kabızlığım geçtimi ben bu hafta çok rahatım bununda kayısılı form çayına ve kinoaya borçluyum

Sanada tavsiye ederim canım özellikle kinoayı denemeni istiyorum
kayısılı form çayı müthis bir sey.ben dokuzlu dogadan kullanıyordum ondan bile daha etkili.fakat devamlı kullanmamak gerekiyor demişti diyetisyen.vücut artık bosaltma islemi için hep ona bağımlı hale geliyormuş..

Bir de aklıma geldi içindeki bitkilerin doğurganlığa olumsuz etkisi olabilir.istersen paketin içindekilere bir bakıp araştır

Tamam tamam hadi 2 kg da razı olduk biz bi an gözümde canlandı racky gibi çalıştığını iki koçla
vaay müthis olurdu ama..iki ayda hedefe varırdım herhalde :)

demeeeebende bir aydır yemiyorum

Anladım canım kayısılı form çayı iç çok faydası var inanki kinoa aslında sebze sayılırmış gerçektende çok hafif çok sevdim ben

Kinoa yi nasıl yapiyorsun saracim

Öylemi canım araştırayım hemen eğer öyleyse haftada 5 kilo verdireceğini bilsem yine içmem söylediğin için sağol canım benim

iyi akşamlar kızlarrrr menümü yazıp çıkmam gerek

sabah-öğle 11.30
2 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet
3 zeytin
domates biber 1 dilim avakadodan salata (üzerine zeytinyağ)
3 minnak ceviz

akşam 19.30 (eve geç gelince yemek de geç oldu)
4 ızgara köfte
pişmiş soğan (az zeytinyağda)
marul domates salatası

yatana kadar 2 lt den fazla su
90 dk yürüyüş
aeben moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…