evet ya çokmuş, burası sabitlendi artık2 saat varmış
Hayırrrr seni daha önce tebrik edelim inşallahinşallah canım çok isterim, ee o zamana sende beni tebrik edersin artık
INŞAALLAH kuzum dua edin banadarısı hepinizin başına olsun INŞAALLAH
Ablam benimHayırrrr seni daha önce tebrik edelim inşallah
Ayy canım çok duygulaniyorum senin mezuniyet ine
heyt cuma günü sabitler -1 üzerinde olur benim kuzumun, hala kuzumsun bırakmam seni
Dualarımız sana, saraya ve isteyen herkese canım
Sizi seçtiiiiim
Şimdi ne yapmam gerekli moni hanım :)
neyse geçmişte kaldı, hadi şimdi yeniden başlamalısın fatmam, sen tanıdığım azimli hanımlardan birisin,Aynen canım sende özletme kendini
Devamı belki kilo vererek dönersin listeye ne derdin veya gelir mezun olup giderdin
Ayy inşallah canım kafamı bedenimi bana güvenip destekleyenleri çok yorfum yiprattim
yok yok şubat iyidir iyi, biraz sakin kilo vermek istiyorumHayırrrr seni daha önce tebrik edelim inşallah
Ayy canım çok duygulaniyorum senin mezuniyet ine
inşallah canım yalnız baskül sabit göstersede kıyafetlerim bollaştı ve üzerime olmayan kıyafetler oluyo böylede bir tuhaflık var
Allah razı olsun sizlerden inşallah Rabbim sizin sesinizi duyarda evlat hasretimizi dindirir
hoşgeldin ne iyi ettin bizi seçmekle,Sizi seçtiiiiim
Saol kaptaniçem teşekkür ederim
Aminnn kuzum
çünkü sıkılaşıyorsun, önemli olan baskül değil, görünüşün kuzucum
kızlar kendime spor arkadaşı arıyorum, kim katılmak ister bana, gün aşırı 1 saat düşünüyorum
Hoşgeldin canım.Sizi seçtiiiiim
ayy demeeaynen ben gibisdin obez cim ya bende tatlı istemiyorum tuzluya aşeriyorum özellikle böreğe
vaay kuzum benim.cuma gümbür gümbür gelicen gözüküyoCuma:92.8 kg
P.tesi: 92.5 kg
-300 kg
iyiyim çekirge.sen de iyisin insallah.ben geldim sen gitmişsinGunaydin kaptanim, iyisindir inshaAllah???
Saol kaptaniçem teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?